GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ucretsiz FTP ve MYSQL'lu site kurma!

Başlatan Müdbezel, 07 Mayıs 2018, 12:37:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Müdbezel

Merhabalar, ben Müptezel bugün sizlere nasıl ücretsiz site kurarız onu tanıcağım.
ancak sadece iki alan adı seçebilirsiniz, unaux.com ve ezyro.com bir hesabınızda max 15 tane site açabilirsiniz
veri sınırı size vermiyor, mysql ise 30 tane açabiliyorsunuz veritabanı, size sadece 1 ftp veriyor her site için bir ftp
gelişmiş cpanelide yanında :)
herkese iyi çalışmalar dilerim.

Bu site aracısıyla yaptığım site;
kemalyigityildiz.ezyro.com = Kişisel sitem (paylaşımlar vb.)

Kendi temanızı vb. herşeyi ekleyebilirsiniz

NOT:Reklamsızdır istediğiniz gibi tasarlıyabiliyorsunuz.

buyrun sitemiz :)

profreehost.com
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2018, 12:38:27 Müdbezel
Balkan Roleplay

Thantos_Glenward

Müdbezel

Balkan Roleplay

laéx

Mysql oluşturdum fakat ftp da klasörler gelmedi  :@

Müdbezel

O bir bug çözümü için web panele gir ordan çevrim içi yönetici de dosyalae gözükçek panelden çık fttp giriş ap sorun çözülmüş olacaktır

Balkan Roleplay

BullTerrier

Müdbezel

Balkan Roleplay

TalhaB

LaFleur

Yararlı bir paylaşım.Eline sağlık.

Müdbezel

Alıntı yapılan: TalhaB - 11 Mayıs 2018, 07:21:27

Yakıştıramadım.

Neyi? Üstüne edit yaptığımı belirtim zaten paylaşılmış bir tema üstüne edit yapılsın diye zero roleplay şeklinde kalsa daha mı iyi olur?

Balkan Roleplay

TRSinan28

Alıntı yapılan: Müdbezel - 11 Mayıs 2018, 11:14:30

Yakıştıramadım.

Neyi? Üstüne edit yaptığımı belirtim zaten paylaşılmış bir tema üstüne edit yapılsın diye zero roleplay şeklinde kalsa daha mı iyi olur?

Temayı editleyebilirsin.Fakat temanın kimin yaptığını kaldırmak hakkın değil.Eski haline çevirirsen daha iyi olacak.Yanına "Editleyen:Müdbezel" yazarsın.

Müdbezel

Balkan Roleplay

Müdbezel

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 11 Mayıs 2018, 11:27:12

Yakıştıramadım.

Temayı editleyebilirsin.Fakat temanın kimin yaptığını kaldırmak hakkın değil.Eski haline çevirirsen daha iyi olacak.Yanına "Editleyen:Müdbezel" yazarsın.

temayı baştan yapıcağım için öyle yaptım sadece mysql bilgilerini alıcam mysql'e bağlama bilgilerini.

Balkan Roleplay

TRSinan28

Alıntı yapılan: Müdbezel - 11 Mayıs 2018, 11:38:52

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 11 Mayıs 2018, 11:27:12

Yakıştıramadım.

temayı baştan yapıcağım için öyle yaptım sadece mysql bilgilerini alıcam mysql'e bağlama bilgilerini.

Temanın tabanı Zero Roleplay'a ait olduğu için yine Copyright yazısının yanına ismini yazamassın.Editleyen yazıp onun yanına ismini yazmalısın.

BullTerrier

Yakıştıramadım.
Sen Hazır Grafik resimlerini alıp buraya ben yaptım diye atiyorsun bişey olmuyorda bu adam kendi ismini yazmiş diye mi sorun olmuş? Sen kendine yakıştıramamalısın Asıl. Yazık...