GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Devtürk Roleplay Gaming | YAKINDA! [Forum/TS AKTIF!]

Başlatan juliusceaser, 19 Nisan 2018, 23:45:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni konu içeriğini nasıl buldunuz?

Başarılı.
Güzel.
Normal.
Kötü.
Vasat.

volitina

Alıntı yapılan: Nedd - 10 Mayıs 2018, 19:10:59

Alıntı yapılan: VolitifeR - 10 Mayıs 2018, 19:06:48

Metehan zaten uzun zamandır bir haksızlıkla sınandı ki buda böyle bir işe vesile oldu, başarılar Kral.
Her şeyde bir hayır vardır. Bilemeyiz ne olacak.

Team Speak 3'e uğradımda üstad iconlar gözükmüyordu, ne oldu, sıkıntımı var?

juliusceaser

Alıntı yapılan: VolitifeR - 10 Mayıs 2018, 19:13:46

Alıntı yapılan: Nedd - 10 Mayıs 2018, 19:10:59

Alıntı yapılan: VolitifeR - 10 Mayıs 2018, 19:06:48

Metehan zaten uzun zamandır bir haksızlıkla sınandı ki buda böyle bir işe vesile oldu, başarılar Kral.
Her şeyde bir hayır vardır. Bilemeyiz ne olacak.

Team Speak 3'e uğradımda üstad iconlar gözükmüyordu, ne oldu, sıkıntımı var?
Geri alma işlemi olduğu için silinmiştir. Tekrar yüklendi.

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Tunahan

Jarveus

Oluşum rütbelerine baktım acemice , birlik isimleri düzenleri acemice.
Ağır eleştiri yapardım sunucu hakkında ama hakkım ya da hakkı vardır sunucunun bir şekilde kimsenin gönlü kırılmasın. Beni hiçe sayarak kırdılar kendilerine başarılar dilerim inşallah benden çok şey biliyorsunuzdur.

Not ; ne biliyorsun diye atlayanlar olacak sunucu kurma konusunda bahtsızım hep aksilikler çıkar ama yetkili olduğum (Lead Admin , Leve 8 admin) sunucularda daha hiç yanlışım olmadı kuruculuk-owner , Lead Admin-Yonetim arasında büyük fark vardır farklı vasıflar ister Metehan her ikisininde yapmaya çalışıyor , yapamaz. Kurucu isen kurucusun , yönetim isen yönetim. Bu konuda tartışmak isteyenler konuyu kirletmesin O.M iyi forumlar.

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

jensen

Alıntı yapılan: Jarveus - 11 Mayıs 2018, 18:56:08

Oluşum rütbelerine baktım acemice , birlik isimleri düzenleri acemice.
Ağır eleştiri yapardım sunucu hakkında ama hakkım ya da hakkı vardır sunucunun bir şekilde kimsenin gönlü kırılmasın. Beni hiçe sayarak kırdılar kendilerine başarılar dilerim inşallah benden çok şey biliyorsunuzdur.

Not ; ne biliyorsun diye atlayanlar olacak sunucu kurma konusunda bahtsızım hep aksilikler çıkar ama yetkili olduğum (Lead Admin , Leve 8 admin) sunucularda daha hiç yanlışım olmadı kuruculuk-owner , Lead Admin-Yonetim arasında büyük fark vardır farklı vasıflar ister Metehan her ikisininde yapmaya çalışıyor , yapamaz. Kurucu isen kurucusun , yönetim isen yönetim. Bu konuda tartışmak isteyenler konuyu kirletmesin O.M iyi forumlar.

Bir dediğin bir dediğini tutmuyor bence bu konuya bir daha yorum atma.

thraust

Keşke sistemleri de atsanız. Sunucudan bir görüntü dahî yok, atarsanız güzel olur en azından oynayacağımız sunucunun nasıl bir şekilde gözüktüğünü öğreniriz. Bu arada bahsettiğiniz en iyi uy****rucu sisteminde en fazla ne yapılabilir ki? Çok çeşit olur, etkisi gerçekçi olur. Bunun daha ne kadar üstüne çıkılabilir bilmiyorum ama iddiali gözüküyorsunuz. İddialiysanız iddiali sistemler görmek isterim kolay gelsin.

Jarveus

Alıntı yapılan: jensen - 11 Mayıs 2018, 19:03:54

Bir dediğin bir dediğini tutmuyor bence bu konuya bir daha yorum atma.

Yüzüne söylüyorum dinlemiyor , gelip TS3e konuşurdum ama bilgisayarım kaldırılmış halde SAMP veya TS sunucularında 10gundur filan yokum

thraust

Bu arada TS'ye gittim ve size bir kaç önerim var;
Bence oyuncuları kayıt bekleme çilesiyle uğraştırmayın direk TS'ye girelim normal bir oyuncu olarak işimizi görelim hiç Safari'ye benzemeye gerek yok.
Perm ikonları çok hoş durmuyor göze yabancı geliyor biraz daha renkler göze sade gelse daha güzel olur.
TS'ye ilk girdiğinizde ikonlar hemen yüklenmiyor.
Bu arada adminler hemen kendilerine avatar yapmışlar. İşyeri Yönetim veya Admin Yönetim tarzı şeyler yazıyor. Admin Yönetim vs. yönetimsel şeyleri anlarım da Ev Yönetim ya da İşyeri Yönetim tarzı permler çok gereksiz duruyor bir adminin yapması gereken zaten o mekanları oyuncunun kalitesine göre oyuncu isterse şekillendirmektir daha neyin yönetimi kalır ki sonuçta admin bu.
Kolay gelsin TS'nizde AFK bırakırım açıldığında bu sunucuda olacağım bayağıdır Türk rolü yapmıyordum.

juliusceaser

Alıntı yapılan: thraust - 12 Mayıs 2018, 00:12:41

Bence oyuncuları kayıt bekleme çilesiyle uğraştırmayın direk TS'ye girelim normal bir oyuncu olarak işimizi görelim hiç Safari'ye benzemeye gerek yok.
Perm ikonları çok hoş durmuyor göze yabancı geliyor biraz daha renkler göze sade gelse daha güzel olur.
Bu arada adminler hemen kendilerine avatar yapmışlar. İşyeri Yönetim veya Admin Yönetim tarzı şeyler yazıyor. Admin Yönetim vs. yönetimsel şeyleri anlarım da Ev Yönetim ya da İşyeri Yönetim tarzı permler çok gereksiz duruyor bir adminin yapması gereken zaten o mekanları oyuncunun kalitesine göre oyuncu isterse şekillendirmektir daha neyin yönetimi kalır ki sonuçta admin bu.
Kolay gelsin TS'nizde AFK bırakırım açıldığında bu sunucuda olacağım bayağıdır Türk rolü yapmıyordum.
Teamspeak3'de kayıt sistemini yapma sebebimiz, ne olur ne olmaz küçük çaplı sunucuların reklam yapma olasılığındandır. Ancak şu anlık sunucu açılmadan önce sistemi getirebiliriz. Öneriniz için teşekkürler. İconlar hakkında gereken yapılacak.

thraust

Alıntı yapılan: Nedd - 12 Mayıs 2018, 00:42:59

Teamspeak3'de kayıt sistemini yapma sebebimiz, ne olur ne olmaz küçük çaplı sunucuların reklam yapma olasılığındandır. Ancak şu anlık sunucu açılmadan önce sistemi getirebiliriz. Öneriniz için teşekkürler. İconlar hakkında gereken yapılacak.
Merak etmeyin reklam yapan adamı zaten sunucuya bağlı oyuncular dinlemez.  :helal: Size bilgisi gelir bence hiç oyuncuları süründürmeye gerek yok böyle kayıt sistemiyle. Biliyoruz zaten ne yapacağınızı kadro Safari'nin eski oyuncu kadrosu. Sunucu açıldıktan bir müddet sonra oyuna gir, yok işte "." diye rapor at dedikten sonra kayıt edeceksiniz biliyoruz hepimiz.  :kahkaha:
Son düzenlenme: 12 Mayıs 2018, 00:54:27 thraust

juliusceaser

Alıntı yapılan: thraust - 12 Mayıs 2018, 00:48:43

Alıntı yapılan: Nedd - 12 Mayıs 2018, 00:42:59

Merak etmeyin reklam yapan adamı zaten sunucuya bağlı oyuncular dinlemez.  :helal: Size bilgisi gelir bence hiç oyuncuları süründürmeye gerek yok böyle kayıt sistemiyle. Biliyoruz zaten ne yapacağınızı kadro Safari'nin eski oyuncu kadrosu. Sunucu açıldıktan bir müddet sonra oyuna gir, yok işte "." diye rapor at dedikten sonra kayıt edeceksiniz biliyoruz hepimiz.  :kahkaha:
Az da olsa bu tarzda reklamlar sunucudaki oyuncuları zedeliyor. Bu nedenle pek hoşnut değiliz bu konulardan. Ancak dediğinizi dikkate alarak otomatik kayıt oluşturduk. İyi forumlar.

juliusceaser

Beni hiçe sayarak kırdılar kendilerine başarılar dilerim inşallah benden çok şey biliyorsunuzdur.
Hiçe sayma gibi bir durum olmadı. Biz hiç bir zaman, "senin dediğin yanlış, öyle bir şey olmaz, saçmalama, o olmaz." dediğimiz olmadı. Bir bildiği vardır diyerek senin tüm kararlarını destekledik. Kendi kafanda bunlar beni umursamıyor imajı oluşturmuşsun. Üstelik olarak bir dediğin bir dediğini tutmuyor.

Yusuf ile benim hakkımda konuşmanızdan sonra yapmadığımız bir şeyden ötürü beni boş yere suçlaman hoş değil. Şu zamana kadar sana saygı gösterdim, karşılığını alamadım. Bu saatten sonra da senin düşüncen ile "hiçe sayma" konusu doğru olacak.

Çift kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum, sürekli fikir değiştiriyorsun.
Sunucu kötü
Sunucu iyi.
Sunucu kötü.

İnsan net bir karar verir, yorumunu belirtir. Umarım dördüncü bir fikir olmaz.
Son düzenlenme: 12 Mayıs 2018, 13:54:51 Nedd

Jarveus

Alıntı yapılan: Jarveus - 20 Nisan 2018, 09:49:00

Alıntı yapılan: Crayder - 19 Nisan 2018, 23:54:28

Projenin anlatım türü diğerlerinden farklı ve Roleplay sunucularında olan problemi anlatmış.. Başarılarr..
#Rez

Sorunu çözebilecek yeteneği olan bir kadro yok 👎

Alıntı yapılan: Jarveus - 24 Nisan 2018, 12:43:37

Lafımı jensen-Gürçay'ın gelişi ile geri alıyorum. Başarılar.

Alıntı yapılan: Jarveus - 28 Nisan 2018, 11:37:12

ARGE desteğinde bulunmam için yeteri kadar güvenmesiniz de ismimin geçmesi beni mutlu etti. Mod testlerine geleceğim.

Alıntı yapılan: Jarveus - 10 Mayıs 2018, 11:36:14

Güya mod kodlaniyor bir nasip olmadı kimseye.

Beni hiçe sayarak kırdılar kendilerine başarılar dilerim inşallah benden çok şey biliyorsunuzdur.

Çift kişilik mi ? Güldürme lütfen yaptığın hareketler doğrultusunda hareket ediyorum. İlk başlarda umut vaat ediyordun. Ama ne kadar rol bilgin olduğunu rütbeleri gördüğümde anladım gerisine gerek bile yok. Hatta oluşum düzenleri , oluşumlar bile arttı pes artık dedim.Safari gibi olmak istiyorsunuz aksini iddia ediyorsan ve kanıtlarsan benim kimseden çekinmem yok çalışmış yapmış derim özür dilerim 12 yaşında ki çocuk değiliz lafın arkasında dururum. En baştan beri güzel desem de attığım yorumlarda eleştiri vardı haberin de olsun.
Son düzenlenme: 12 Mayıs 2018, 18:27:56 Jarveus