GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Liva Roleplay | www.livarpg.com | Açılış: 01.06.2018 | Forum AKTİF

Başlatan Kronsy, 26 Mart 2018, 00:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kronsy

Alıntı yapılan: Loung - 11 Mayıs 2018, 15:51:23

Başarılar, sistemler hoş gözüküyor.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: MasscRe - 10 Mayıs 2018, 22:03:48

Çok güzel olacağından eminim, sizler için çalışıyoruz.  :kro:

Alıntı yapılan: sizzurp - 10 Mayıs 2018, 19:12:34

Açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz, ekip profesyonel çalışıyor :D

Alıntı yapılan: Dirtys - 10 Mayıs 2018, 19:09:07

Beklemedeyim, bi' sonraki adresim burası. Eski kafasını yakalamak için sizdeyim baylar. İyi çalışmalar.

Sessizsound

Sürekli aynı sunucu konseptlerinden bıktım Breeze Roleplay gibi bir sunucunun rol ortamını yansıtması çok güzel olmuş,sırf bunun için geleceğim sistemlerde güzel :)

[KAMU SPOTU]
Yılda tam olarak 130 bin kişi kendi serverlerini açmak istiyor, açıyor ve yaklaşık 3 hafta sonra kapanıyor, lütfen server açmıyalım, açtırmayalım maddi manevi zarara uğramayalım, güzel serverlere girip oynayalım...

Kronsy

Alıntı yapılan: Sessizsound - 12 Mayıs 2018, 14:52:46

Sürekli aynı sunucu konseptlerinden bıktım Breeze Roleplay gibi bir sunucunun rol ortamını yansıtması çok güzel olmuş,sırf bunun için geleceğim sistemlerde güzel :)

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Jarveus

Kadroya başarılar özellikle sevdiğim bir iki kardeşim mevcut sanırım. Başlangıçta ARGE ekibini üstlendim ama fikirlerimi askıya aldığım ve bilgisayarımı kaldırdığım için yardımcı olamadım hepsi kusuruma bakmasın yolunuz açık olsun.

Kronsy

Alıntı yapılan: Jarveus - 12 Mayıs 2018, 18:08:41

Kadroya başarılar özellikle sevdiğim bir iki kardeşim mevcut sanırım. Başlangıçta ARGE ekibini üstlendim ama fikirlerimi askıya aldığım ve bilgisayarımı kaldırdığım için yardımcı olamadım hepsi kusuruma bakmasın yolunuz açık olsun.

Teşekkürler.

Sessizsound

[KAMU SPOTU]
Yılda tam olarak 130 bin kişi kendi serverlerini açmak istiyor, açıyor ve yaklaşık 3 hafta sonra kapanıyor, lütfen server açmıyalım, açtırmayalım maddi manevi zarara uğramayalım, güzel serverlere girip oynayalım...

Kronsy

Armageddon

İçimde Los Santos Roleplay oynama isteği olupta girememek üzücü bu gibi durumda Liva Roleplay gibi bir sunucunun olması çok güzel sistemlere göz gezdirdim ve Los Santos Roleplay sistemlerinin aynısı ortamında aynı olacağını düşünüyorum Açılış günü oradayım :D

gardiyantr

Açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz sistemler gayet güzel.

.

Tüm hesaplar bir gün sorulacak o gün bu gününü arayacaksın.

-

Kronsy

Alıntı yapılan: Armageddon - 18 Mayıs 2018, 18:26:09

İçimde Los Santos Roleplay oynama isteği olupta girememek üzücü bu gibi durumda Liva Roleplay gibi bir sunucunun olması çok güzel sistemlere göz gezdirdim ve Los Santos Roleplay sistemlerinin aynısı ortamında aynı olacağını düşünüyorum Açılış günü oradayım :D

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: gardiyantr - 18 Mayıs 2018, 18:35:19

Açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz sistemler gayet güzel.

Teşekkürler.

Kronsy

Sunucumuza ''Mapper'' bölümünde uzman ekip arkadaşı aranmaktadır.
İlgilenen arkadaşlar PM aracılığı ile bu hesapla iletişime geçebilir.

Armageddon

Açılış tarihi belli mi ? çok sabırsızlanıyorum.

Kronsy

Alıntı yapılan: Armageddon - 19 Mayıs 2018, 20:52:10

Açılış tarihi belli mi ? çok sabırsızlanıyorum.

Sunucunun ek*****leri tam anlamıyla bitmeden açılış yapmayacağız. Şuanlık açılış tarihi 01.06.2018 olarak gözüküyor bu tarih bir-iki gün uzayabilir.
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2018, 13:47:35 Kronsy