GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vinewood Roleplay - www.vw-roleplay.com

Başlatan Vinewood, 09 Mayıs 2018, 16:58:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Bazen insanların ne kadar boş yapabildiğini unutuyoruz arkadaşlar :)
Platform uygulamasını beğendim farklı özellikler eklemeniz şartıyla destekliyor ve güzel bulduğumu söylüyorum.

thraust

Yavv boşverin şu gereksiz yorumları her şey güzel gidiyor tekrardan başarılar, açılışta kesinlikle olacağım.

Xobho

Inked

Vinewood Media Relations takımı sunar, ana konseptimizin en önemli yapılarından birisi The Committee'nin tanıtımı sizlerle!

İçerik hakkında detaylı bilgi için tıklayın.
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 05:13:47 Inked

Paddon34

Kendin çal kendin oyna. Yalansa yalan diyin illegalin başında da siz olacaksınız pdnin başında da.

kelly

I want everything

evol

Alıntı yapılan: Paddon34 - 13 Mayıs 2018, 09:34:35

Kendin çal kendin oyna. Yalansa yalan diyin illegalin başında da siz olacaksınız pdnin başında da.
Gerekli düzeni kurduktan sonra oyunculara da imkan tanınacaktır, politikaları okumadan, yönetici ile iletişime geçmeden yargılamayın. Biraz yapıcı yorumlar yapıp insanların hevesini kırmak yerine desteklemeniz daha uygun olacaktır.

Inked

Alıntı yapılan: Paddon34 - 13 Mayıs 2018, 09:34:35

Komite adı verilen sistem sunucu geneline materyal girişini sağlama amacıyla oturtulmuştur. Vinewood çatısı altında ne oyuncuya ait kararlara müdahale edilir ne de oyuncunun ilerleyişine müdahale edilir. Yönlendirildiğiniz kişi ve kişilerin iplerinin altından çıkarak özgürce düşünebildiğiniz gün bir hatamız varsa bunu yakalayacaksınız. Bunun dışında gerçekleştirdiğiniz tüm saldırı ve baltalamalar tamamen çamur atma stilinizden çıkan bu tip uydurma algı yaratma çabalarıdır. Size keyifli günler diliyorum, elde etmeye çalıştığınız şeyi elde edemeyeceksiniz.

kelly

I want everything

Inked

Vinewood kapalı beta kayıtları başladı!

Detaylı bilgi almak için tıklayın.

Kraus

Konuyu baltalayıcı ve tartışma içerikli yorumlar silindi. Lütfen yorumlarınıza dikkat edin.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

lacosapalm

Ninetynine,Breeze,VG karışımı birşeyler çıkmış ortaya, Başarılar dilerim.

- S O N

Inked

Alıntı yapılan: kaannos - 13 Mayıs 2018, 16:45:02

Kişinin diğer videolarına baktım, attığım yorum yüzünden bana küfürler savurmuş ve tek bana değil herkese küfürler etmiş. Sanırım eski oynadığı sunucu Rina'dan banlandıktan sonra yediği yemek kabına laflar savurmuş. Sunucu açarken ilk önce karakterin düzgün olması lazım, malesef o sende yok. İlk önce insanlara karşı saygılı olmanı tavsiye ederim.

İlginç, eğer şahsıma karşı bir söyleminiz varsa herhangi bir yerden yasaklanmış değilim ve herhangi bir yere tarafımca yüklenen bir video mevcut değil. Evet hakkımda edilen küfürlerin olduğunu duydum bu direkt eden kişi veya kişilerin hitap ettikleri oyuncuların yanında yaptıkları dengesizlik ve karaktersizliktir.

Dediğim gibi, birilerinin yönlendirmeleriyle yaptığınız karalamalardan vazgeçin aksi taktirde bu on sekiz kişilik bir ekibin emeğine net saygısızlıktır. Unutmayın, terbiye söz konusu ise "goodbye shitty theme" yazısının altında barınmayacaksınız ki terbiye konusunda söylemlerde bulunma hakkı elde edin. İyi günler dostum.

Dr.Dodo

Konu biraz eksik mi olmuş. En azından yönetimin kim olduğunu bilseydik.

Tao

Başarılar.
Ziya abinin bulunduğu bir projenin boş olmayacağına eminim.

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.