GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Beta sürümünden çıktıktan sonra tekrar konu açılacaktır. Company RPG

Başlatan Rhea, 12 Mayıs 2018, 17:58:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murat

kelly

Öncelikle merhabalar;
Şunu diyebilirimki ön gösterim olması bayağı kötü olmuş mesela girdim baktım server'a bayağıda rol yaptım ama karşıma LAG vb  şeyler fazlasıyla çıktı. Ayrıyetten sunucunun moduyla hiç oynanmamış sadece girişe texdraw yapılmış onuda nohut kadar pawnodan bilgi olmayan bile yapabilirdi, direkt ana modunuzla başlamanız sızın için iyi olucaktır.
Admin yaş sınırını yükseltin ne kadar büyük ve olgun admin kadronuz olursa o kadar iyi yönetim olur, başarılar.  :helal:
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 11:32:56 Shalute
I want everything

Rhea

Alıntı yapılan: Shalute - 13 Mayıs 2018, 11:31:24

Öncelikle merhabalar;
Şunu diyebilirimki ön gösterim olması bayağı kötü olmuş mesela girdim baktım server'a bayağıda rol yaptım ama karşıma LAG vb  şeyler fazlasıyla çıktı. Ayrıyetten sunucunun moduyla hiç oynanmamış sadece girişe texdraw yapılmış onuda nohut kadar pawnodan bilgi olmayan bile yapabilirdi, direkt ana modunuzla başlamanız sızın için iyi olucaktır.
Admin yaş sınırını yükseltin ne kadar büyük ve olgun admin kadronuz olursa o kadar iyi yönetim olur, başarılar.  :helal:
Zaten sunucumuz Beta sürümünde sunucu LAG v.b olması sebebi vds de ufak bir iş yapılıyordu şuan lag olmuyor modla hiç oynanmamış konusuna değinirsem modu tam olarak incelememiş olabilirsiniz modda yeni komutlar vb şeyler eklendi şuan beta sürümünde olduğu için birkaç bug olması çok normal onları düzelteceğiz ve yeni sistemler ekleyeceğiz burada sistemleri paylaşacağım Eleştiriniz için teşekkür ederim.. :)

kelly

Alıntı yapılan: deatlycrank - 13 Mayıs 2018, 11:35:33

Öncelikle merhabalar;
Zaten sunucumuz Beta sürümünde sunucu LAG v.b olması sebebi vds de ufak bir iş yapılıyordu şuan lag olmuyor modla hiç oynanmamış konusuna değinirsem modu tam olarak incelememiş olabilirsiniz modda yeni komutlar vb şeyler eklendi şuan beta sürümünde olduğu için birkaç bug olması çok normal onları düzelteceğiz ve yeni sistemler ekleyeceğiz burada sistemleri paylaşacağım Eleştiriniz için teşekkür ederim.. :)

TeamSpeak3 Adresinizde VDS'e bağlı bu yüzden lag yapıyor sunucu 3 dakika da bir gidiyor bu hiç hoş değil bunu kısa bir sürede halletmeniz sizin için daha iyi olucaktır, yaparsınız siz  :helal:

I want everything

Rhea

Alıntı yapılan: Shalute - 13 Mayıs 2018, 12:30:40

Alıntı yapılan: deatlycrank - 13 Mayıs 2018, 11:35:33

Öncelikle merhabalar;

TeamSpeak3 Adresinizde VDS'e bağlı bu yüzden lag yapıyor sunucu 3 dakika da bir gidiyor bu hiç hoş değil bunu kısa bir sürede halletmeniz sizin için daha iyi olucaktır, yaparsınız siz  :helal:
Şöyle söyliyim neredeyse tüm serverler ts3 ü vds ye bağlı kullanıyor. Bu durum ping arzetmiyor bunun hakkında vds şirketi ile iletişime geçeceğim. "yaparsınız siz" Kısmı içinde teşekkür ederim server yükselicek sistemler eklenecek. :)

staple

Grafikleri göze daha iyi gözükecek şekilde düzenlerseniz, daha fazla ilgi görebilirsiniz. Başarılar.
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 13:42:56 Destiny

Rhea

Alıntı yapılan: Destiny - 13 Mayıs 2018, 13:31:05

Grafikleri göze daha iyi gözükecek şekilde düzenlerseniz, daha fazla ilgi görebilirsiniz. Başarılar.
[/font]
Tanıtım resimleri değişicek güzel bir hal alacak garantisini verebilirim teşekkürler.

Goddeww

Sunucunun sahibi sırf adminlik sistemi güzel diye çok buglu bir sistem kullanıyorlar ve yanlış yani oynanmaz halde sunucu so bişey bildiği yok pawn coderde zaten başlangıç seviyesinin daha altında

Rhea

Alıntı yapılan: Quintx - 13 Mayıs 2018, 14:46:32

Sunucunun sahibi sırf adminlik sistemi güzel diye çok buglu bir sistem kullanıyorlar ve yanlış yani oynanmaz halde sunucu so bişey bildiği yok pawn coderde zaten başlangıç seviyesinin daha altında
Kin tutmanızı sevdim ama kişisel sorunlarınızı buraya aktarmayın..

Goddeww

Kin tutmakla alakası yok dostum bildiğin sunucu çöp bişey başaramazsınız bu modla emin olun 1 aya kalmaz kapanacak buraya yazıyorum ama inşallah sıfırdan mod yaparsınız, tabii o kadar bilgiliyseniz.

Rhea

Alıntı yapılan: Quintx - 13 Mayıs 2018, 15:05:34

Kin tutmakla alakası yok dostum bildiğin sunucu çöp bişey başaramazsınız bu modla emin olun 1 aya kalmaz kapanacak buraya yazıyorum ama inşallah sıfırdan mod yaparsınız, tabii o kadar bilgiliyseniz.
Bak güzel kardeşim senin önerdiğin mod vatan roleplay sızıntı modu o modu kullanarak ismimizi kirletemem ve sunucu bu modda kalmayacak farkındaysanız Beta şeklinde açıldı betanın bilmem tanımını biliyormusun bilmiyorsan anlatayim bir ön gösterim yani sunucu normalde ön gösterimde açılmaz bizim bir farkımız olmasi nedeniyle gelişmemizi görmeniz adına yapılmış bie sistemdir yani bu mod üzerinde kalmayacağız tam olarak açılma süresi yaklasık olarak 2 veya 3 hafta sonra sizin bu saçma yorumlarınızı bana kişisel iletebilirsin bir kin tutuyorsunuz Developer Eren Umut mod ile uğraşıyo bir daha kin tutmadan yorum yaparsanız sevinirim.. :)

Rhea

Alıntı yapılan: Quintx - 13 Mayıs 2018, 15:05:34

Ve ayrıyetten ne olursa olsun hiç bir sunucuya çöp deme hakkınız yok her serverde bir emek bulunmaktadır kötü demek farklı çöp bu serverde oynanmaz demek farklı seni developer olarak almadik diye kin tutamazsin
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 16:22:54 deatlycrank

Rhea

Alıntı yapılan: Murat - 13 Mayıs 2018, 09:32:50

TUTMAZ
Eleştiriniz için teşekkür ederiz sunucumuz beta sürümünden sonra tekrar incelemenizi tavsiye ederim. :)

Goddeww

Mod çöp ve ayrıca o mod sızıntı mod değil kullandığınız mod gerçekten çöp bi mod emin ol 2016 senelerinde kullanılırdı çok.

Rhea

Alıntı yapılan: deatlycrank - 13 Mayıs 2018, 18:38:16

Alıntı yapılan: Quintx - 13 Mayıs 2018, 18:00:54

Mod çöp ve ayrıca o mod sızıntı mod değil kullandığınız mod gerçekten çöp bi mod emin ol 2016 senelerinde kullanılırdı çok.

güzel kardesim sanirim anlama sıkıntın var veya anlatamiyorum diyorumki mod degisecek. Beta surumunde bu sadecebir ongosterim yani bu modu kullanmayacacagiz sunucu normal v1 surumunde acildiginda gorursun modu ayrica hicbir servere veya moda cöp diyemezsin buna hakkin yok bir emek var senin modunu kullanmiyoruz diye buraya gelip serveri kotuleyemezsin elestirmek farkli kotulemek farkli senin yaptigin sey sadece kıskançlık cöp demek tum emege saygisizliktir cumlelerine dikkat etmeni rica eyliyorum..
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 18:43:56 deatlycrank