GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sancak RPG ~ En Baştan [TRY ONLINE] Sunucu Açıldı !

Başlatan Cagatay.Bey, 13 Mayıs 2018, 18:49:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cagatay.Bey

Merhabalar sayın oyuncu ve oyuncu adayları. Klasik bir önsöz ile sizlerle birlikteyiz! Piyasada birçok SAMP Roleplay sunucusu bulunmakta. Peki, neden Sancak Roleplay sunucusunu seçeceksiniz ki? Bunun cevabı çok basit. Sancak Roleplay son derece anlayışlı, çalışkan, hevesli bir admin kadrosu ile sizlerle. Peki, politikalar kısmına gelecek olursak. Elbette bu konuda da sizlere kolaylık sağlayarak özgür bir rol imkanı sunuyoruz. Minimum kısıtlama, maksimum rol. Elbette, en önemlisi eğlence. İyi eğlenceler diliyoruz!

MUSTAFA&ÇAĞATAY

-

Görkem

WEB SİTESİ : TIKLAYINIZ

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 16 Mayıs 2018, 21:53:52 Cagatay.Bey

AnqelWord

Tanıtım güzel olmuş, herkesi 20.00'da sunucuya bekliyoruz.

Kiproo

Sessizsound

Piyasada Liva - Rina gibi sunucular var iken bu sunucunun tutması imkansız 20 kişiylede rol yapamazsın ki bu yüzden 1 ay sonra kapanacak.

[KAMU SPOTU]
Yılda tam olarak 130 bin kişi kendi serverlerini açmak istiyor, açıyor ve yaklaşık 3 hafta sonra kapanıyor, lütfen server açmıyalım, açtırmayalım maddi manevi zarara uğramayalım, güzel serverlere girip oynayalım...

Sessizsound

Modu gördük Vivala modu editi çok fazla bir şey beklenmiyor ama ginede uğrayacağım.

[KAMU SPOTU]
Yılda tam olarak 130 bin kişi kendi serverlerini açmak istiyor, açıyor ve yaklaşık 3 hafta sonra kapanıyor, lütfen server açmıyalım, açtırmayalım maddi manevi zarara uğramayalım, güzel serverlere girip oynayalım...

Cagatay.Bey

Alıntı yapılan: Sessizsound - 13 Mayıs 2018, 19:18:35

Modu gördük Vivala modu editi çok fazla bir şey beklenmiyor ama ginede uğrayacağım.

Evet haklısınız Rina ve Live gibi sunucular olabilir fakat Sancak Roleplay adında bir sunucu daha olacak !

Cagatay.Bey

Alıntı
Merhabalar,

Probleminiz ile ilgileniyoruz. Tekrar size dönüş yapacağız.
Lütfen beklemede kalınız.

Fatih Evci
[1]support@nitrado.net

Sunucu açılışı 1 Saat ertelenebilir.

Buvak-chan

pag

HytReX

Bekliyoruz saat 20:00 oldu 1 saat önce
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 21:05:30 HytReX

HytReX

Birlik başvurusu hazırlıyordum ki minimum oynanma saati,oyun içi para vs istiyormuş açamadım...
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 21:11:23 HytReX

kelly

I want everything

HytReX

Alıntı yapılan: Tunahann - 13 Mayıs 2018, 21:22:36

Alıntı yapılan: HytReX - 13 Mayıs 2018, 21:10:03

Birlik başvurusu hazırlıyordum ki minimum oynanma saati,oyun içi para vs istiyormuş açamadım...

Birlik başvuruları için minimum gereksinimlerin az olduğunu düşünüyorum. Örnek olarak çeteyi alırsak. 3 oynama saati, 2 araç. Sadece oyuna 1 hafta bir birlik veya oluşuma girip rollerden veya mesleklerden para kazanılarak yapılabilir şeyler. Bunlar ilerde arttırılacak. Önüne gelen birlik açmasın diye yapılmış birşey.

Ben önüne gelenlerden değilim görürsün :)

Emirbey