GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sancak RPG ~ En Baştan [TRY ONLINE] Sunucu Açıldı !

Başlatan Cagatay.Bey, 13 Mayıs 2018, 18:49:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cagatay.Bey

Alıntı yapılan: HytReX - 13 Mayıs 2018, 22:14:40

Alıntı yapılan: Tunahann - 13 Mayıs 2018, 21:22:36

Alıntı yapılan: HytReX - 13 Mayıs 2018, 21:10:03

Birlik başvurusu hazırlıyordum ki minimum oynanma saati,oyun içi para vs istiyormuş açamadım...

Birlik başvuruları için minimum gereksinimlerin az olduğunu düşünüyorum. Örnek olarak çeteyi alırsak. 3 oynama saati, 2 araç. Sadece oyuna 1 hafta bir birlik veya oluşuma girip rollerden veya mesleklerden para kazanılarak yapılabilir şeyler. Bunlar ilerde arttırılacak. Önüne gelen birlik açmasın diye yapılmış birşey.

Ben önüne gelenlerden değilim görürsün :)

Rolllerinizi o halde sabırsızlıkla bekliyoruz !  :helal:

Alıntı yapılan: Emirbey - 13 Mayıs 2018, 23:17:23

Başarılar!

Alıntı yapılan: Shalute - 13 Mayıs 2018, 21:32:53

başarılar baba

Alıntı yapılan: ReDDooM - 13 Mayıs 2018, 20:55:56

Başarılar.

TEŞEKKÜRLER  :kahkaha:

Patrione

AnadoluGaming

Konuya keşke biraz daha özenseydiniz, başarılı olcağınızı sanmıyorum.

kaannos

Arkadaşlar piyasada başka sunucu var diye başka sunucular açılmasın mı?

Krajas The Great

volitina

sancak elden gidiyeah evo geliyeah neyse başarılar

Lé Spîke

Efsane bir tanıtım olmuş. Başarılar :helal: (Uğramayı düşünüyorum)

Tunahan

Alıntı yapılan: Wiggles - 16 Mayıs 2018, 15:55:50

Efsane bir tanıtım olmuş. Başarılar :helal: (Uğramayı düşünüyorum)

Alıntı yapılan: VolitifeR - 15 Mayıs 2018, 22:54:34

sancak elden gidiyeah evo geliyeah neyse başarılar

Teşekkürler, elimizden geldiğimizce tanıtımda uğraştı ilgili adminler elbette. Kapımız her zaman açık :)

Sancak elden gitmeeeeeez :)

Cagatay.Bey

5.83.161.77:7777 // Sunucumuz aktif edilmiştir.

Çaki

Ben kısaca şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar aranızda yanlış anlıyanlarda olabilir ama  3-4 sene sonra göreceksiniz bu sunucu asla kapanmıyacak tutsada tutmasada bomboş kalsada dibine kadar dolsada parasını seve seve yatırıyorum bu projeye çağatay ile ben adımımızı attık elbet birgün tutacak her geçen gün yeni fikirler üretmekteyiz zamanla gelişeceğiz ve bu sizler sayesinde olacak

Murat

Sunucu yönetimi çok kötü herkeze güvenip yetki veriyorsunuz belliki geçenlerde duymuştum saldırı oldu forumda po**o paylaşmıştı gif olarak sunucuda tüm adminlerin yetkisini almışlar userleri banlamışlar 2-3 gün sonra yine aynısı olabilir bunun garantisini userlere vermeniz lazım adamlar emek verip oynayacaklar sonuç olarak onun dışında sistemler güzel.

Murat

Alıntı yapılan: Tunahann - 17 Mayıs 2018, 15:02:17

Alıntı yapılan: Murat - 17 Mayıs 2018, 14:35:21

Sunucu yönetimi çok kötü herkeze güvenip yetki veriyorsunuz belliki geçenlerde duymuştum saldırı oldu forumda po**o paylaşmıştı gif olarak sunucuda tüm adminlerin yetkisini almışlar userleri banlamışlar 2-3 gün sonra yine aynısı olabilir bunun garantisini userlere vermeniz lazım adamlar emek verip oynayacaklar sonuç olarak onun dışında sistemler güzel.

Dediğinizi tam olarak anlayamadım. Gif paylaşımları vb. her sunucunun formunda olabilir. Bunun cezasını vermek adminlerin işidir. Bunu yönetime suçlayamazsınız. Ayrıca herkesi banlama gibi bir olay kesinlikle olmadı. Tüm adminlerin yetkileri alınması gibi birşey de olmadı. Admin kadrosuna baştan düzenleme getirildi. Userler banlanmadı, sadece cezas alması gereken 3 kişi banlandı şimdiye kadar. Kimden duymuşsanız, güzel hikaye uydurmuş hocam. Şimdiye kadar forumda p***o gifi paylaşan da görmedim. İyi Forumlar dilerim!
Çağatay adlı server owner ile pawnotürk mesajlarımı atabilirim isterseniz. yada kısacası kendisine sorun o size anlatır gif koyulmuşmu koyulmamışmı?

Murat

Alıntı yapılan: Tunahann - 17 Mayıs 2018, 15:58:18

Alıntı yapılan: Murat - 17 Mayıs 2018, 15:23:49

Dediğinizi tam olarak anlayamadım. Gif paylaşımları vb. her sunucunun formunda olabilir. Bunun cezasını vermek adminlerin işidir. Bunu yönetime suçlayamazsınız. Ayrıca herkesi banlama gibi bir olay kesinlikle olmadı. Tüm adminlerin yetkileri alınması gibi birşey de olmadı. Admin kadrosuna baştan düzenleme getirildi. Userler banlanmadı, sadece cezas alması gereken 3 kişi banlandı şimdiye kadar. Kimden duymuşsanız, güzel hikaye uydurmuş hocam. Şimdiye kadar forumda p***o gifi paylaşan da görmedim. İyi Forumlar dilerim!
Çağatay adlı server owner ile pawnotürk mesajlarımı atabilirim isterseniz. yada kısacası kendisine sorun o size anlatır gif koyulmuşmu koyulmamışmı?

Demek ki, neredeyse kimse görülmeden kaldırılmış. Diğer söyledikleriniz için cevabımı verdim zaten. Eski Sancak Roleplay yönetimi yok. Yeni bir Sancak Roleplay duruyor karşınızda. Yani eski olayları artık görmeyeceğinizin teminini veriyoruz.
1 Günlük adamı sırf arkadaşı diye A1 ve üstü adamların haklarını yiyerek A6-A7-A8 Yapıyorsanız  haksızlık hala var demektir kadroyu isterseniz baştan değiştirin bu birşeyi değiştirmez yapan yine yapar.

Çaki

Alıntı yapılan: Murat - 17 Mayıs 2018, 18:41:14

Alıntı yapılan: Tunahann - 17 Mayıs 2018, 15:58:18

Alıntı yapılan: Murat - 17 Mayıs 2018, 15:23:49

Demek ki, neredeyse kimse görülmeden kaldırılmış. Diğer söyledikleriniz için cevabımı verdim zaten. Eski Sancak Roleplay yönetimi yok. Yeni bir Sancak Roleplay duruyor karşınızda. Yani eski olayları artık görmeyeceğinizin teminini veriyoruz.
1 Günlük adamı sırf arkadaşı diye A1 ve üstü adamların haklarını yiyerek A6-A7-A8 Yapıyorsanız  haksızlık hala var demektir kadroyu isterseniz baştan değiştirin bu birşeyi değiştirmez yapan yine yapar.

Öncelikle şunu belirtmek isterim 1 günlük adam arakadaşımız diye  kim almış alan varsa söyleyn kadrodan ben atacağım :) O şahıs ya eski kadromuzda bize dahildir yada Yıllardır bizim ile irtibatta olan bir oyuncudur bizim yaşantımızı admin kadromuzu ve kurallarımıza iyice göz gezdirin anlarsınız ve bu yazduığuınızı geri çekersiniz bundan eminim neyse açıklama gereği duydum yazmak istedim Teşekkürler.

Goddeww

DÜN ne dedim size gelin pawncoderiniz olayım belki bişeyler kaparsınız vivala roleplayın moduyla hiç bir yere gelemezsiniz.