GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Kasım 2025, 01:24:53

Local Spec

Başlatan TRSinan28, 07 Haziran 2017, 12:15:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRSinan28

Arkadaşlar araştırdım fakat bulamadım local spec sistemi bulduysanız link atabilirmisiniz? Sistem ingilizce de olabilir sıkıntı yok çeviririm..Şimdiden Teşekkürler!

NexoR

Local spec derken ?

Oyuncu izleme komutu mu istiyorsun.

TRSinan28

Localdan konuşuyorlarya onu görmek mümkün müdür?

NexoR

Zaten localdan konuşan oyuncuyu izliyorsan otomatik sana da local mesajları gelir.

TRSinan28

İzlemeden tüm herkesin geleceği bir sistem yok mu ? pmspec gibi

NexoR

Yaparsanız olur :)

Komutla local okumayı açarsınız ve kapatırsınız. Okumayı açınca değişkenleri kullanarak mesajları size gelmesini sağlayabilirsiniz.

TRSinan28

Elimi bu sistemi kodlamaya bulaştırırsam errorların yığılacağından eminim  :D :D :D :D

Nyks

// OnPlayerCommandText

PAWN Kodu: Seç
new tengristr[256];
format(tengristr, sizeof tengristr, "{FFFFFF}» [Komut Okuma]: %s(%i) - %s", PlayerName(playerid), playerid, cmdtext);
for(new p = false; p <= GetMaxPlayers(); p++)
{
if(IsPlayerConnected(p))
{
if(admin[p] == level) // admin yazan yere admin degişkeninizi koyun level ise kac level adminin görmesini istiyorsanız onu yazın.
{
SendClientMessage(p, -1, tengristr);
}
}
}

Bu komut ile tum oyunda yazılan /pm ler /local girilen komutları görebilirsiniz.

Son düzenlenme: 07 Haziran 2017, 14:27:27 Tengri
- Loading CnR %40 -

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, IT

NexoR

Sistem basit aslında, mesajların Rcon adminlere mi yoksa normal adminlere mi gidecek onu söylemeniz yeterli. Adminlere gidecekse admin değişkeni ve local komutu, local açma ve kapatma komutlarını atın.

TRSinan28

new tengristr[256];
format(tengristr, sizeof tengristr, "{FFFFFF}» [Komut Okuma]: %s(%i) - %s", GetPlayerName(playerid), playerid, cmdtext);
for(new p = false; p <= GetMaxPlayers(); p++)
{
if(IsPlayerConnected(p))
{
if(PlayerInfo[playerid][Level] == 5) // admin yazan yere admin degişkeninizi koyun level ise kac level adminin görmesini istiyorsanız onu yazın.
{
SendClientMessage(p, -1, tengristr);
}
}
}

Admin değişken ve leveli yazdım PlayerName yazan yere GetPlayerName yazdım.(Çünkü değişken o)GetPlayerName yazdığım satıra şu hatayı verdi;

warning 202: number of arguments does not match definition

Nyks

hatallı satırı atar mısın
Son düzenlenme: 07 Haziran 2017, 14:54:55 Tengri
- Loading CnR %40 -

TRSinan28

format(tengristr, sizeof tengristr, "{FFFFFF}» [Komut Okuma]: %s(%i) - %s", GetPlayerName(playerid), playerid, cmdtext);

GetPlayerName yazan yerde ilk başta PlayerName yazıyodu değişken ibiza modunda getplayername olduğu için böyle değiştirdim.Warning verdi, sunucuda komut yazınca sunucu çöküyor.

Nyks

GetPlayerName böyle yaptıgın yeri şöle degiştir PlayerName
bu stocku da modun en altına ekleyin

stock PlayerName(playerid) {
  new name[255];
  GetPlayerName(playerid, name, 255);
  return name;
}
}

- Loading CnR %40 -

TRSinan28

Hata vermedi.Sunucuya girdim.Locale yazıyorum.Komut okuma diye birşey gelmiyor..Acaba yazdığım admin değişkeninde bir sıkıntı mı var?

Nyks

bir  tane admin komutu at ve kac level adminin kullanmasını istiyorsan yaz

- Loading CnR %40 -