GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vinewood Roleplay - www.vw-roleplay.com

Başlatan Vinewood, 09 Mayıs 2018, 16:58:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Clansy

Inked

Sunucu açılışı hakkında duyuru gerçekleştirildi.

Detaylar ilgili bağlantıda.

kaptanderya

Sunucu açılışını beklemedeyiz, güzel birşeyler çıkacağından eminim.

Inked

Merhabalar!
Vinewood topluluk yöneticileri olarak yoğun iş gücü harcadığımız iki haftalık bir süreci geride bıraktık ve bu durumla birlikte artık sunucu açılışına adım adım yaklaştığımızı mutlulukla duyuruyoruz. Yoğun geçirdiğimiz bir süreç sonrasında 15.05.2018 tarihi itibari ile kapalı beta takvimini uygulamaya koymuştuk. Kapalı beta erişiminin ilk gününde topluluk sunucusuna giriş yaparak tüm gücüyle bize yardımcı olmaya çalışan topluluk kullanıcılarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Geliştirici ekibi olarak çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Belirlenen ve ön görülen tarih 18.05.2018 - 21:30 olarak belirlendi. Herhangi bir erteleme olmadan stabil bir şekilde sunucunun açılacağını ön görüyoruz fakat erteleme durumu söz konusu olduğunda, açılış öncesi ufak bir duyuru ile topluluk kullanıcılarına bildirim gerçekleştireceğiz.

darkshadow

Karakter başvurusu kabul edin artıkta bizde rol çevirelim :D

Armageddon

Sunucuda 90 kişi varsa 70 i Cartel Mertin adamları 10 kişi admin diğerleri oyuncu

Başarılar.

Bu arada miss gibi Vivala RPG  -  Sounth Central modu kokusu aldım nedense 2 side karman çorman karıştırılmış :)
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2018, 03:30:28 Armageddon

Inked

Alıntı yapılan: Armageddon - 19 Mayıs 2018, 02:57:00

Sunucuda 90 kişi varsa 70 i Cartel Mertin adamları 10 kişi admin diğerleri oyuncu

Başarılar.

Bu arada miss gibi Vivala RPG  -  Sounth Central modu kokusu aldım nedense 2 side karman çorman karıştırılmış :)

İlginç ve sabit bir algı ile yazılan bir mesaj olarak görüyorum ve eminim ki bu konuda da haklı çıkabilirim. Atılan iftiralar ve sözde lobi görüşmelerine şu şekilde yanıt verilebilir. Kendi düşüncelerinizle göndermediğiniz her mesaj söylemek ve belirtmek istediğimiz tüm cümlelerimizi sizin üzerinizden algısınızı hapsetmiş insanlara karşı bildirebilmemizi sağlıyor. Bu konu hakkında teşekkürlerimi sunuyorum.

"Cartel Mert'in oluşumu" Oluşum tanıtımları kategorisi ve görülen kitle, açıklama yapma ihtiyacımız yok.

"Amerika'dan sunucu mu alınır?" Amerika tabanlı bir oyun servis sunucumuz bulunmuyor. Teknik kısımda ne kadar bilginiz var ve bu ithamı ortaya çıkartan kişi/kişiler pawn dışında ne kadar deneyimliler bu konuda bir bilgim mevcut değil fakat mantıksız bir çıkarım.

"30 kişiyi geçtiklerinde sunucu çöküyor" Açılışta 4 saat boyunca 90+ sabit ve bu süreç içerisinde 110 oyuncuya kadar ulaşarak ve herhangi bir teknik problem yaşamadan planlı bakım çalışması saatine kadar bir erişim problemi yaşamamamız bu konuda net cevap sanırım. Tüm servislerimiz Google Cloud hizmetleri altında çalışmaktadır, herhangi bir saldırıda çökmez sadece bizi geciktirebilir ve bununla ilgili en basit örnek gece saatlerinde aldığımız aşırı verilerdir ve gerekli data tablosu forumda oyunculara gösterilmiştir.

"O sunucunun sahipleri cidden rol konusunda kaliteli insanlar mı?" Bu konu hakkında tartışmaya gerek bile duyulmaması gerekiyor. Hitap edilen kitleye belirli vaadler verildi ve bunları sonuna kadar yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Vinewood bir topluluktur ve topluluk üyelerinin tamamına sıkıntısız erişim ve keyifli bir rol ortamı sunmak topluluk yöneticilerinin ana odağı halindedir. Topluluk nedir ve bu konu hakkında işleyiş nasıl ilerler gibi soruları cevaplayamaz durumda var olan bir algının bu tip ithamları bizim için göz ardı edilebilir halde.

"99, impact gibi bir şey kullanıyorlar" peki.

Genel olarak toparlamak gerekirse; Vinewood yirmi gün içerisinde sıfırdan oluşturulmuş ve aktif hale getirilmiş yegane bir projedir. Bununla birlikte oyun modu sıfırdan hazırlanmış, tüm servisleri Vinewood ismi için özel olarak tasarlanmış ve yapısı oturtulmuştur. Vinewood ismi, konsepti, sistemsel yeterliliği ve servislerini barındırdığı hizmetler tartışma ve eleştirilere açık fakat mantık çerçevesinde olmak zorundadır. Vinewood herhangi bir yapının saldırıya tutabileceği bir topluluk değildir. Vinewood ismine gerçekleştirilen sözlü ve teknik saldırılar tüm topluluk üyelerini kapsar ve SA:MP'ın oyuncularına bu bir hakarettir. Bunun bilincinde olan mevcut bir topluluğa sahip olarak Vinewood ismini sebebi olmadan düşman edinmiş, ortamı bozanlar, provoke edenler, karalamalarla uğraşanları ağır bir şekilde kınıyoruz. Oyunu bu kadar odak haline getirmek yerine hava almanız şahsi önerimdir, iyi sabahlar.
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2018, 05:29:06 Inked

CanTheKilla

Sunucu daha dün açılmasına rağmen bu saatlerde bile 85-90 kişiyi görüyorsa büyük başarıdır. Bot diyenlere aldırmamak gerekiyor. Yetkili kadrosu güzel bir ilgi gösteriyor. Oyuna girince bir Vendetta RPG havası aldım. Bu da hoşuma gitti. En içten dileklerimle;
Kolay gelsin, başarılar.

Tyranus

Jarveus

Eskileri yansıtmaya çalışmak ya da oranın buranın havasını yaymaya çalışmak yerine kendi tarzınızı yapmanız daha iyi olurdu.

Inked

Alıntı yapılan: Jarveus - 20 Mayıs 2018, 10:51:36

Eskileri yansıtmaya çalışmak ya da oranın buranın havasını yaymaya çalışmak yerine kendi tarzınızı yapmanız daha iyi olurdu.

Vinewood "community" algısını benimsemiş tek sunucu. Yorum için teşekkürler.

gardiyantr

.

Tüm hesaplar bir gün sorulacak o gün bu gününü arayacaksın.

-

Hwang

İletiler temizlendi.

Devam edilmesi durumunda işlem uygulamak zorunda kalacağım.

İyi forumlar.

Xobho

Sunucuda roller çok iyi , gayet iyi ilerliyor.Umarım hep böyle devam eder.

HytReX

Sunucu gerçekten başarılı,Daha önce hiç görmediğim yaratıcı rollerle karşılaştım.Başarılar.