GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VICE ROLEPLAY] Sunucu Aktif

Başlatan akaRetro, 23 Şubat 2018, 23:57:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akaRetro

• Tartışma içerikli yorumlar silindi.

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları

Baltalama/tartışma amaçlı yorum atanlar 1-2 kere uyarıldıktan sonra forumdan uzaklaştırma alacaklardır.

Zoxy

batista

ne zaman açılcak sabırsızlıkla beklioruz

Reaction

Sunucu yakında yakında açılır oyun tamamen Vice Haritasından geçecek arkadaşlar. Direk GTA VC oynuyorsunuz gibi olucak malibu felan felan.

Bu arada Samp'da host tab'da sunucu gözüküyor arkadaşlar, bügün bir admin vardı sunucuda aşağıda ip ekleyin.

HostName: Vice Roleplay ~ www.vice-roleplay.com
Address:  35.204.219.16:7777
Players:  0 / 500
Ping:     53
Mode:     V-RPG: v1.0b
Language: Türkçe/Turkish

Reaction

Beyler Bayanlar size yemin ederim ki öyle sistemler var ki aklınız hayaliniz durur. Bazı sunuculara kuyruk acısı gelicek ve sistemleri çalmaya çalışacaklar. Yüksek sunucuda bulunmayan sistemler var. Ramazanda bol bol oynayacaksınız sunucuyu....

batista

inşallah hemen açılır çok guzel olucaga benzıor

AdemTR

Sonunda açılıyor sabırla bekledik ilk günden 150 yi bulacağı garanti ediyorum.

yalindumantr

Kusura bakmayında oyuncuları 2 aydır bekletiyorsunuz en son bi açıklama yapmışsınız o da ne olduğu belli değil, tarih belli değil, açılsa bile tutacağını sanmıyorum, ilk bir anlarda çok heyecan yaratmıştınız, siz açana kadar 3-4 tane sunucu açıldı gelecekler oraya yöneldi veyahut yaz ayında aktifleşen bir sunucu var anladınız, orada aktife geçtiler.

Reaction

Alıntı yapılan: yalindumantr - 20 Mayıs 2018, 11:07:48

Kusura bakmayında oyuncuları 2 aydır bekletiyorsunuz en son bi açıklama yapmışsınız o da ne olduğu belli değil, tarih belli değil, açılsa bile tutacağını sanmıyorum, ilk bir anlarda çok heyecan yaratmıştınız, siz açana kadar 3-4 tane sunucu açıldı gelecekler oraya yöneldi veyahut yaz ayında aktifleşen bir sunucu var anladınız, orada aktife geçtiler.

Vice Map'ına geçilmiş tamamen. Kolaymı sanıyorsun bu işleri. Sistemleri görsen aklın hayalin durur. 1-2 hafta bekle ölmezsin

yalindumantr

Alıntı yapılan: Reaction - 21 Mayıs 2018, 15:04:17

Vice Map'ına geçilmiş tamamen. Kolaymı sanıyorsun bu işleri. Sistemleri görsen aklın hayalin durur. 1-2 hafta bekle ölmezsin

1-2 hafta ise çok iyi, ama daha tarih bile verilmemiş.

Reaction

Alıntı yapılan: yalindumantr - 21 Mayıs 2018, 17:52:40

Alıntı yapılan: Reaction - 21 Mayıs 2018, 15:04:17

1-2 hafta ise çok iyi, ama daha tarih bile verilmemiş.

Emin ol 1-2 hafta süresi vardır. Forum ve Oyun modunda yoğun çalışma var. Oyuncu sayısına bir şey demiyebilirim ama. Vice Rp'deki sistemler'i özenip yapacaklar. Çok egolu sunucular var şuanda.

akaRetro

Öncelikle ilginiz ve eleştirileriniz için teşekkürler. Her zaman belirtitğimiz gibi Vice Roleplay tamamen bağımsız, çıkarsız ve karşılıksız geliştirilen bir proje. Ayrıca bugüne kadar hiçbir kanaldan, resmi veya kişisel hesaplardan şu gün açacağız diye vaad vermedik. Yani haklısınız beklenti açılması yönünde oluştu fakat önüne geçemeyeceğimiz durumlardan ötürü aksaklıklar yaşadık ve yine bu durumları önceden kestirmemiz nedeniyle de forumu açtıktan iki hafta sonra oyun açık diye bir söz vermedik. Amacımız beklenti yaratmamak ve hayal kırıklığına uğratmamaktı.

Elbette sunucu uzun zaman önce duyuruldu ama hala açılmadı bu bir eksi yönünde eleştiri yapabilirsiniz, ama zaten açma yönünde henüz bir vaadimiz olmadı. Tamamen baştan bir şehir kodlayıp, sıfırdan bir panel ve onun da üzerine hatasız, profesyonelce hazırlanmış ve sıfırdan kodlanan bir Vice Launcher yaratıyoruz. Forumda olduğu gibi panelde ve Vice Launcher.exe'sinde de tamamen özgün oluyoruz. Map aynı şekilde. Koskoac bir mapi Los Santos'a ekleyip üstüne tüm hataları fixlemek gerçekten kolay değil.

Ek olarak, biliyoruz ki SAMP'ta on yıllık oyuncular da var bizim gibi, yeni başlayanlar da var. Ama bugün var olan oyuncular büyük ihtimal üç ay önce var oldukları gibi üç ay sonra da var olacaklar. Bir ay önce içimize sinmeyecek şekilde bir sunucuya start vermek yerine her şeyi eksiksiz yerine getirip, hataları olabildiğince düzelterek, "tam" olduktan sonra açma düşüncemiz hala yerini koruyor. Yine de çoğu şeyde sona geldik denilebilir. Elbette böylesine büyük bir map değişimini test etmeden hayata geçirmek intihar olur. Bu yüzden duyuruda söylendiği gibi kapalı beta yakında  başlayacak.

Yinelemekte fayda var, vaad vermeden, çıkar elde etmeden, herhangi bir torpil veya karşılık beklemeden birkaç aydır bu projeyi geliştiriyoruz. Bir tür Hobi ve Vice City sevgisi bile denilebilir. Sıradan bir hobiden tek farkı üzerinde fazla durmamız ve oyuncuları önemsiyor olmamız, tüm sahip olduğumuz sunucuları da bir yıllığına kiralamış olmamız aynı zamanda. Yani merak etmeyin, Vice Roleplay hazır olduğunda açık olacak. Oyuncu sayısı veya farklı kıstaslar gözetmeden kalıcı ve yıllar boyunca yerini koruyan bir "Eğlence" sunucusu yapmak istiyoruz.

Tarafımızca buraya yapılan son duyuru ve bilgilendirmedir aynı zamanda, okuduysanız teşekkürler.

Vice Roleplay Yönetimi

Dogukan

@akaretro dostum o nasıl bir konuya giriştir. Bir an projeyi bitiriyorsunuz sandım. Anlık kalp krizi yaşadım :D

onuv

Hocam Allah rızası için şu sunucuyu açın.Sabahtan akşama kadar oynarım.Bu sunucuda mükemmel roller dönüceğinden eminim.

Zeta

Açılmasını dört gözle bekliyorum,kolay gelsin iyi çalışmalar.