GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 08:29:34

Konu Kilit

Başlatan darkshadow, 20 Mayıs 2018, 14:42:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darkshadow

Konu Kilit
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2018, 13:25:25 Leopar.

Rhea

Konu kurallara uygun hazırlanmamış büyük ihtimalle kilitlenir.

- Başarılar.

darkshadow

Alıntı yapılan: Eren S. - 20 Mayıs 2018, 14:42:56

Konu kurallara uygun hazırlanmamış büyük ihtimalle kilitlenir.

- Başarılar.

Neresi düzeltiyim ?

Teşekkürler.

Rhea

Alıntı yapılan: Hwang

Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, websitesi bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Sunucu tanıtım konusunda "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." ibaresinin eklenmesi zorunludur eklenmeyen konular taşınacaktır.

Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve websitesi olmak zorundadır.

darkshadow

Alıntı yapılan: Eren S. - 20 Mayıs 2018, 14:47:05

Alıntı yapılan: Hwang

Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, websitesi bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Sunucu tanıtım konusunda "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." ibaresinin eklenmesi zorunludur eklenmeyen konular taşınacaktır.

Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve websitesi olmak zorundadır.

Website kodlanma aşamasındadır.

darkshadow

NMVAU

Rhea

darkshadow

staple

Kraus

Konu içeriğini düzeltin. Yazı boyutları çok büyük. Düzeltmediğiniz taktirde konu kilitlenecektir.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

darkshadow

Alıntı yapılan: Kraus - 20 Mayıs 2018, 17:27:37

Konu içeriğini düzeltin. Yazı boyutları çok büyük. Düzeltmediğiniz taktirde konu kilitlenecektir.

Düzenlendi

24pt den -18pt'ye düşürüldü.

Kraus

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

darkshadow