GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Devtürk Roleplay Gaming | YAKINDA! [Forum/TS AKTIF!]

Başlatan juliusceaser, 19 Nisan 2018, 23:45:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni konu içeriğini nasıl buldunuz?

Başarılı.
Güzel.
Normal.
Kötü.
Vasat.

juliusceaser

Alıntı yapılan: Murat - 17 Mayıs 2018, 14:53:06

Mod sistemlerinin tanıtımlarıda yakında geleceğine göre iyi gidiyorsunuz başarılar.
Dilerseniz sunucu beta sürümünde tester olarak modu deneyebilirsiniz.

juliusceaser

• Oyun modunun %67'si tamamlandı.
  • Kadro güncellendi.
  • uy****rucu/tohum/teslimat sistemi tamamlandı.
  • Oyun içi sistemler devam etmekte.
  • Sunucumuzda fark yaratabilecek önerilerinizi, forum adresimizin AR&GE bölümünde belirtip bize destek olabilirsiniz.

Son düzenlenme: 20 Mayıs 2018, 19:32:07 Nedd

CanTheKilla

Türk konseptiyle yürümez. Vaz geçin. Yabancı konsept daha güzel. İsmini vermek istemediğim bir sunucu bizi zaten Türk rollerinden soğuttu.

Henkai

İsminden de anlaşılacağı üzere Dev bir sunucu olarak görmekteyim,başarılar dilerim.Bi' sıkıntı olduğu durumda her zaman buralardayım,ulaşabilirsin. @Need.

juliusceaser

Alıntı yapılan: xEmrullahTR - 20 Mayıs 2018, 03:07:07

Türk konseptiyle yürümez. Vaz geçin. Yabancı konsept daha güzel. İsmini vermek istemediğim bir sunucu bizi zaten Türk rollerinden soğuttu.
Zaten o sunucu yüzünden böyle bir sunucu açmayı planlıyoruz. Oradaki tek amaçları araç sürmek, çatışma olan kişilerin burada işi olmayacak. Planladığımız gibi olursa her şey tıkır tıkır işleyecek.

Alıntı yapılan: Henkai - 20 Mayıs 2018, 08:19:49

İsminden de anlaşılacağı üzere Dev bir sunucu olarak görmekteyim,başarılar dilerim.Bi' sıkıntı olduğu durumda her zaman buralardayım,ulaşabilirsin. @Need.
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

Jarveus

Alıntı yapılan: xEmrullahTR - 20 Mayıs 2018, 03:07:07

Farkları olmayacak oranın kafa yapısına sahipler. Ne kadar yardımcı olsak da dinlemiyorlar.

NikolaiS

Ekibin en başındaki ile çok öncelerden iş yapmıştım, sunucuda ses çıkartabilecek biri.
Başarılar dilerim Metehan.

juliusceaser

Alıntı yapılan: NikolaiS - 20 Mayıs 2018, 18:03:55

Ekibin en başındaki ile çok öncelerden iş yapmıştım, sunucuda ses çıkartabilecek biri.
Başarılar dilerim Metehan.

Teşekkür ederim(z).

CanTheKilla

Safari'den çıkan adamın açtığı sunucu da Safari gibi olacağından eminim. Ya bu Türk konseptinden vaz geçin, ya da rol yapmayıp Elegy süren abilerle takılın. Atalay abinin dediklerine de katılıyorum. Amacım kötülemek değil. Ne olursa olsun, açılan tüm Türk konseptli roleplay sunucularının ne olacağını açılmadan önce hâlinden, isminden, sisteminden, yönetim ekibinden anlayabiliyorsunuz. Gerçek bir rol oyuncusu zaten Türk konseptinin yürümeyeceğini bilir. Senelerce bu platformda bulunup tecrübe kazanmış birisinin (@Jarveus) dediklerine de kulak asmak gerek.

juliusceaser

Alıntı yapılan: xEmrullahTR - 20 Mayıs 2018, 18:54:59

Safari'den çıkan adamın açtığı sunucu da Safari gibi olacağından eminim. Ya bu Türk konseptinden vaz geçin, ya da rol yapmayıp Elegy süren abilerle takılın. Atalay abinin dediklerine de katılıyorum. Amacım kötülemek değil. Ne olursa olsun, açılan tüm Türk konseptli roleplay sunucularının ne olacağını açılmadan önce hâlinden, isminden, sisteminden, yönetim ekibinden anlayabiliyorsunuz. Gerçek bir rol oyuncusu zaten Türk konseptinin yürümeyeceğini bilir. Senelerce bu platformda bulunup tecrübe kazanmış birisinin (@Jarveus) dediklerine de kulak asmak gerek.
Bir önceki yorumlarda belirttiğim aynı şeyleri belirteceğim.
Safari'nin açılışından beri oynayan bir oyuncuydum, sonrasında helper oldum. Sunucuya getirebileceğim yeniliklerin haddi hesabı yok. Sunucunun yönetimi benim fikirlerimi göz ardı ederek Yüksek Yönetim kendi kafasına estiğini yerine getirdi. Zaten Safari'nin tek kötü durumu bu. Safari'de hakkını veren sadece 3 admin var şu anda.

İsim konusuna gelirsek daha öncede belirttim, bir daha belirtiyorum. Sunucu adı, yönetim ekibinin bildiği bir şeye dayalıdır. Devtürk'ü google'da aratırsanız, on sene öncesine dayalı haberler görüp bilgilenebilirsiniz. Aramızda olan bir şey :)

Üstelik olarak hangi sunucudan çıktığımız, hangi platformdan geldiğimiz sizi ilgilendirmez. Orada yaşanan olaylar orada kalmış, yeni bir sayfa açılmıştır bizim için. Yönetim ekibini oluştururken bu tarz eleştirilerin geleceğini göze aldık. Bir kaç kişinin adminlik tecrübesi yok ancak yönetme, düşünme yeteneğinden ve yeterli olgunluğa erişmesinden ötürü ekibimize dahil oldular. Bu ekipteki bir çok kişi Safari'deki adminlerin yaptırımlarından dolayı benimle birlikte oldular.

Ek olarak sistemlerimizin Safari veya başka bir sunucu ile en ufak bir alakası olmayacak çünkü sıfırdan kendi fikrimizce sistemler hazırlıyoruz. Gerçek bir rol oyuncusu, sadece yabancı konseptlere iyi yorum atmaz, yabancı konsepte geçin diye öneri yapmaz; Diğer konseptlere de objektif bir şekilde yaklaşarak yorumunu yapar. Siz ise sanırım Türk Konsepti ile alakalı olan önyargınızı kıramamışsınız. Sadece Safari'ye bakarak Türk Konsepti'ne bu şekilde yaklaşmanız hoş bir şey değil.

Saygılarımızla.

CanTheKilla

Sistemlerin tamamlanmasına daha çok varsa eğer, nasihat postu atmak için konuyu erken oluşturmasaydınız keşke. Geçen sene Hera modu modaydı, şimdi ise nasihat yazıları...

juliusceaser

Alıntı yapılan: xEmrullahTR - 20 Mayıs 2018, 19:10:23

Sistemlerin tamamlanmasına daha çok varsa eğer, nasihat postu atmak için konuyu erken oluşturmasaydınız keşke. Geçen sene Hera modu modaydı, şimdi ise nasihat yazıları...
Sistemlerin tamamlanmasına az kaldı, tanıtımların paylaşılmasına ise daha az. Konuyu biraz inceleseniz durumu öğrenebilirdiniz.

CanTheKilla

Bunu yazmak yerine, tanıtsanız? Sistemleri gösterseniz? Daha hayırlı olur. Kolay gelsin.

juliusceaser

Alıntı yapılan: xEmrullahTR - 20 Mayıs 2018, 19:35:32

Bunu yazmak yerine, tanıtsanız? Sistemleri gösterseniz? Daha hayırlı olur. Kolay gelsin.
Plana oturtulmuş bir şeyi erkene çekmek, daha erken paylaşmak en azından bizim için hoş bir şey değil. Daha fazla bilgi için konuyu takip edebilirsiniz. At gözlüğü ile bakmamanız dileğiyle, yorumunuz için teşekkürler.

juliusceaser

Forum adresimizde sistem tanıtımları adı altında bir konu açılmış. Bir bakın derim ;)

www.dt-gaming.com