GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nickk's TextDraw Editor [v6] [Türkçe Dil Desteği]

Başlatan Lé Spîke, 20 Mayıs 2018, 23:14:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Merhaba arkadaşlar. Bugün en sevdiğim TextDraw Editör'ünü paylaşmak istedim. Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Uzun süredir foruma girmiyorum. Öncelikle belirtiyim bu editörü ben yapmadım. Yapımcısı SA-MP Forum'dan Nickk888'dir. Tamamen kolay kullanımı ve hazır şablonları ile en iyisi olarak görüyorum. Özelleştirilebilir seçenekleri de artısı.

Öne çıkan özellikler:

Dokunmatik arayüz.
Plugin'e ihtiyaç duymuyorsunuz.
Çoklu dil desteği
Build-in Sprite seçici (300'den fazla sprite!).
Önizleme Model ve Sprite desteği.
Oyun içi değiştirilebilir TextDraw değişken adı.
35 hazır renk.
Tamamen özelleştirilebilir arayüz (Düğme renkleri, renkleri geçersiz kıl ve arayüz pozisyonu).
TextDraw şablonları (Önceden hazırlanmış TextDraws öğesini seçebilirsiniz.).
Hızlı Seçim aracı (Sadece TextDraw'ınızı seçin! İletişim kutusunda arama yapmaya gerek yok!).
TextDraw görünürlük seçeneği (Eğer diğer oyunculara işinizi göstermek istiyorsanız!).
Tamamen düzenlenebilir Önizleme Modeli (Döndürme, Yakınlaştırma, Kimlik ve renkler!).
Hızlı ve akıcı çalışma ortamı.
Çok stabil.
Otomatik güncelleme kontrolü.

Diğer linkler:

GitHub
GitHub VirusTotal
Dosya VirusTotal
Orjinal Konu
Dosya İndirme Linki
Son düzenlenme: 01 Mayıs 2020, 14:42:13 Lé Spîke Sebep: Yeni versiyon eklendi.

Lé Spîke

Türkçe çeviri işlemlerine başlamış bulunmaktayım. Yakın bir zamanda sistemin Türkçe versiyonu izin alınarak paylaşılacaktır.

laéx

Paylaşım için teşekkürler.Ben pek anlayamadım normal textdraw mı yapıyoruz yoksa farklı mı onu anlamadım.

pag

Ipleomax's Texdraw Editor kullanıyordum,bu baya hoşuma gitti buna geçebilirim,paylaşım için teşekkürler.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 21 Mayıs 2018, 08:47:32

Paylaşım için teşekkürler.Ben pek anlayamadım normal textdraw mı yapıyoruz yoksa farklı mı onu anlamadım.

Normal textdraw yapıyorsunuz ancak her şey elinizin altında. İpleomax'dan daha iyi olduğunu düşündüğüm için paylaştım zaten. İndirip deneyebilirsiniz.

Alıntı yapılan: ReDDooM - 21 Mayıs 2018, 09:45:20

Ipleomax's Texdraw Editor kullanıyordum,bu baya hoşuma gitti buna geçebilirim,paylaşım için teşekkürler.

Teşekkür ederim.

BullTerrier

BullTerrier

bunu nasıl yapıcaz şimdi nereye atıcaz samp servere mi atıcaz kurulumunu da anlatırmısın rica etsem.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: ScavengeR - 21 Mayıs 2018, 15:17:34

bunu nasıl yapıcaz şimdi nereye atıcaz samp servere mi atıcaz kurulumunu da anlatırmısın rica etsem.

Dosyayı indirdikten sonra açacaksınız. İçinde releases adlı bir dosya daha olacak. Ona girdiğinizde NTD 4.45 yazan bir rar olacak. Onun içindekileri SA-MP sunucunuzun dosya konumuna aktaracaksınız. server.cfg belgesini düzenleyici ile açıp filterscript satırına NTD yazacaksınız.  :helal:

kelly

I want everything

Flash2024

Başarılar Mehmetim Senden Adam Olucağını Söylemiştim :D 2 yıl öncede

!Adrogos

Texdraw yapmak için gerçekten iyi , Sen paylaştında ben indirmemiştim indirdikten sonra 2 dakikada çözdüm bi ATM Texdrawını bunun sayesinde 10 dakikada yaptım.
Paylaşımın için Teşekkürler!

TRSinan28

Yahu bu harikaymış.En çok Ipleomax severdim ama sanırım pabucu dama atıldı.Paylaşım için teşekkürler bu programla süper textdraw yapılır şimdi.

HadesGSF

Detaylı bir şekilde kurulumunu atar mısın ya da her hangi bir video bulunuyorsa atar mısın ?

Cruza

Dostum, /ntd yazdıktan sonra açılan kısımda tıkladığım zaman tepki vermiyor sorun ne acaba bilgin var mı?

since 2008
graphic designer & front-end web developer

trabzon

Harika. Editor olarak bunu tercih ediyorum, herkes`e tavsiye ederim.
Son düzenlenme: 11 Temmuz 2018, 02:41:47 Silver