GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Liva Roleplay | www.livarpg.com | Açılış: 01.06.2018 | Forum AKTİF

Başlatan Kronsy, 26 Mart 2018, 00:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zero

Alıntı yapılan: Eren S. - 20 Mayıs 2018, 19:44:58

Testerlerini başka sunucuları kötülettirtmekle meşgul olan bir sunucu. Kendinizi rezil ediyorsunuz.

Onların tester olduğunu nerden biliyorsun kollarında mı yazıyor "Liva Tester" diye? Bize kanıtlarıyla gel dostum burada boş yapmaya hiç gerek yok..

zero

Alıntı yapılan: Eren S. - 20 Mayıs 2018, 20:49:46

Alıntı yapılan: zero - 20 Mayıs 2018, 20:38:37

Alıntı yapılan: Eren S. - 20 Mayıs 2018, 19:44:58

Testerlerini başka sunucuları kötülettirtmekle meşgul olan bir sunucu. Kendinizi rezil ediyorsunuz.

Onların tester olduğunu nerden biliyorsun kollarında mı yazıyor "Liva Tester" diye? Bize kanıtlarıyla gel dostum burada boş yapmaya hiç gerek yok..

Siz her yerde boş yapıyorsunuz özellikle Armegadon hayrettin ya da valveron veyaa sessizsound karakteri bile belli değil :)

Armegeddon kimdir tanımam etmem fakat senin şu an sunucunla ilgilenmen gerekirken başka sunucuların altına kötü yorum yaparak kendi sunucuna adam çekmeye çalışıyorsun yapma bunu daha çok düşersin...

onuv

Türk LSRP'si doğuyor galiba.Roleplayın son kalelerindensiniz.

Jarveus

Alıntı yapılan: Eren S. - 20 Mayıs 2018, 21:38:42

Şuan @valveron atıldığı için sorunum yok, başarılar dilerim.

Ama ne yazikki forum ismini DaFedz yapınca atıldığını sanıyorsunuz.

DaFedz mi yapmış? ( :) ) LS-RP yetkilisi DaFedz adlı kullanıcı.Bir insan bu kadar özgünlükten yoksun olmamalı..

Kronsy

Alıntı yapılan: onuv - 21 Mayıs 2018, 13:54:32

Türk LSRP'si doğuyor galiba.Roleplayın son kalelerindensiniz.

Güzel yorumunuz için teşekürler.

cngznNN

Günden güne sistem kodlayıp sizlere refah ve kaliteli bir roleplay ortamı oluşturmak için ben ve ekibim gece gündüz demeden çalışıyoruz, bu sonuç neticesinde umarım 2 tarafında beklentileri karşılanır...

Developer
Ücretli script.

Kraus

Konu sahibinin isteği üzerine konu tekrar aktif edildi.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Kronsy

Sunucu açılışı hakkında duyuru paylaşıldı.
Duyuruya erişmek için [Tıklayınız]
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2018, 21:15:54 Kronsy

Gogh

Kronsy

Alıntı yapılan: cngznNN - 24 Mayıs 2018, 21:28:41

Günden güne sistem kodlayıp sizlere refah ve kaliteli bir roleplay ortamı oluşturmak için ben ve ekibim gece gündüz demeden çalışıyoruz, bu sonuç neticesinde umarım 2 tarafında beklentileri karşılanır...

Alıntı yapılan: Hawk - 26 Mayıs 2018, 21:16:25

İyi açılışlar.

Teşekkürler.

Lork

Kronsy

[28/05/2018] Oyun Güncellemeleri Hakkında
Duyuruya erişmek için
[Tıklayınız]

Tyranus

Amper

kaliteli sunucu platformun gereksiz insanlarına takılmadan devam ederse başarılı olabilir Türkiye sampının taşı olması gereken bir sunucu

software engineer