GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bana Bi Yardımcı olurmusunuz. ?

Başlatan BakiTR, 08 Haziran 2017, 12:25:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BakiTR

Öncelikle Selamun Aleyküm PawnoTurk Ailesi. Bana Acil /sa : Selamun Aleyküm Kolay Gelsin & /as : Ve Aleyküm Selam Hoşgeldin İyi oyunlar.  Komutunun Serverimde Sadece Yetkililere özel olarak bulunmasını istiyorum. Bana bu /sa - /as FS sinde yardımcı olurmusunuz. Yardım edenlerinize Teşekkürlerimi Temenni Ederim :) Hayırlı Ramazanlar.

TURK1Y3

Nyks

Modun boş bir kısmına ekle  if(admin degişkeniniz <2) yazan yere kendi admin degişkenini ve kac levelin kullanmasını istiyorsan onu duzelt.

PAWN Kodu: Seç
CMD:sa(playerid,params[])
{
new string[256];
if(admin degişkeniniz <2)// Kendi Admin Değişkeninizi ve 2 yazan yere ise kac level adminin kullanmasını istiyorsanız yazın.
{
scm(playerid,COLOR_ERROR,"{FFFFFF}[HATA] Bu Komutu Kullanmak icin admin olmalısın!");
return 1;
}
format(string, sizeof string, "{FFFFFF}{%06x}%s(%d): Selamın Aleyküm, Kolay Gelsin.",Pname(playerid),playerid);
SendClientMessage(playerid,-1, string);
return 1;
}

CMD:as(playerid,params[])
{
new string[256];
if(admin degişkeniniz <2)// Kendi Admin Değişkeninizi ve 2 yazan yere ise kac level adminin kullanmasını istiyorsanız yazın.
{
scm(playerid,COLOR_ERROR,"{FFFFFF}[HATA] Bu Komutu Kullanmak icin admin olmalısın!");
return 1;
}
format(string, sizeof string, "{FFFFFF}{%06x}%s(%d): Aleyküm Selam ,Hoşgeldin İyi oyunlar.",Pname(playerid),playerid);
return
}

stock Pname(playerid) {
new name[255];
GetPlayerName(playerid, name, 255);
return name;
}

Son düzenlenme: 08 Haziran 2017, 13:58:40 Tengri
- Loading CnR %40 -

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, IT

TRSinan28

Jawié

Alıntı yapılan: Tengri - 08 Haziran 2017, 13:52:32

Modun boş bir kısmına ekle  if(admin degişkeniniz <2) yazan yere kendi admin degişkenini ve kac levelin kullanmasını istiyorsan onu duzelt.

CMD:sa(playerid,params[])
{
new string[256];
{
return 1;
}
format(string, sizeof string, "{FFFFFF}{%06x}%s(%d): Selamın Aleyküm, Kolay Gelsin.",Pname(playerid),playerid);
return 1;
}

CMD:as(playerid,params[])
{
new string[256];
{
return 1;
}
format(string, sizeof string, "{FFFFFF}{%06x}%s(%d): Aleyküm Selam ,Hoşgeldin İyi oyunlar.",Pname(playerid),playerid);
return
}

stock Pname(playerid) {
new name[255];
GetPlayerName(playerid, name, 255);
return name;
}

Neden {FFFFFF}{%06x} hexlerini boş yere kullandın?

new asdasd[120], javijavi[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(playerid, javijavi, MAX_PLAYER_NAME];
if(!strcmp(cmdtext, "/sa", true)){
if(AdminDegisken[playerid] < level) return 0;
format(asdasd, sizeof(asdasd), "{%06x}%s(%d): {FFFFFF}Selamun aleyküm, kolay gelsin. Ney olduğunu bellisiz insanlar!", GetPlayerColor(playerid) >>> 8, javijavi, playerid);
SendClientMessageToAll(-1, javijavi);
return 1;}

if(!strcmp(cmdtext, "/as", true)){
format(asdasd, sizeof(asdasd), "{%06x}%s(%d): {FFFFFF}Aleyküm selam, hoş geldin. Ney olduğunu bellisiz insan!", GetPlayerColor(playerid) >>> 8, javijavi, playerid);
SendClientMessageToAll( -1, javijavi);
return 1;}

AdminDegisken: Buraya modundaki admin değişkenini yazacaksın. Örneğin kickleme komutunda bulunur. Hatadan yola çıkarak bulabilirsin değişkeni.
Level: Buraya minimum kaç levelın kullanabileceğini yazacaksın.
Son düzenlenme: 09 Haziran 2017, 18:41:06 Jawié

BakiTR

saas.pwn(1) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYER_NAME"
saas.pwn(2) : warning 219: local variable "javijavi" shadows a variable at a preceding level
saas.pwn(2) : error 001: expected token: ")", but found "]"
saas.pwn(2) : error 010: invalid function or declaration
saas.pwn(2 -- 4) : error 010: invalid function or declaration
saas.pwn(2 -- 4) : fatal error 107: too many error messages on one line

/sa , /as Komutu için  5 Error Verdi. Bunları nasıl duzeltebılırım.

HalilTemur

GetPlayerName(playerid, javijavi, MAX_PLAYER_NAME);
format(asdasd, sizeof(asdasd), "{%06x}%s(%d): {FFFFFF}Selamun aleyküm, kolay gelsin. Ney olduğunu bellisiz insanlar!", GetPlayerColor(playerid) >>> 8, javijavi, playerid);
return 1;}

format(asdasd, sizeof(asdasd), "{%06x}%s(%d): {FFFFFF}Aleyküm selam, hoş geldin. Ney olduğunu bellisiz insan!", GetPlayerColor(playerid) >>> 8, javijavi, playerid);
return 1;}

BakiTR

Yaptım ? 12 Error . Ben bunu fs olarak serverima Eklemek istiyorum. Size zahmet bir siteye upload edip linki verirmisiniz. ? Pek pawnodan anlamıyorum.

Excision

BakiTR

Oraya Koydum Fakat Yıne olmadı. Pawno yu unutmuşum Baya girmeyeli. Fs olaraktan atamazmısınız ?

Excision

HalilTemur

kardesim sana 0 dan /sa /as komutlarını kodluyorum upload edip vercem bekle.

BakiTR

Jawié

Alıntı yapılan: BakiTR - 10 Haziran 2017, 12:34:12

saas.pwn(1) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYER_NAME"
saas.pwn(2) : warning 219: local variable "javijavi" shadows a variable at a preceding level
saas.pwn(2) : error 001: expected token: ")", but found "]"
saas.pwn(2) : error 010: invalid function or declaration
saas.pwn(2 -- 4) : error 010: invalid function or declaration
saas.pwn(2 -- 4) : fatal error 107: too many error messages on one line

/sa , /as Komutu için  5 Error Verdi. Bunları nasıl duzeltebılırım.

GetPlayerName(playerid, javijavi, MAX_PLAYER_NAME);
return 1;}

return 1;}

Köşeli parantez yapmışım, compileden geçirmediğim için farkına varmamışım. Şimdi, önceki dediklerimin aynısı yine geçerli. AdminDegisken yerine kendi admin değişkenini yazacaksın yoksa undefined symbol, yani tanıtılmamış hatasını alırsın.

HalilTemur

Kardesim o kadar kodda gerek yok benim yaptığım sistem /sa komutu 4 Satır Siz Fazla Abartmısınız.

Sa-mp Boşuna SendClientMessageToAll Değişkenini koymamıs Biraz Araştır.