GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SAINTS ROLEPLAY - Bir süre ara

Başlatan Eolo(Kullanım Dışı), 14 Nisan 2018, 15:17:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Viality

Mobilya, araç parçalama ve birçok tanıtımın bulunduğu kategoriye göz atmak için;
https://saints-roleplay.com/forum/index.php/board,28.0.html

Son düzenlenme: 21 Mayıs 2018, 21:49:19 Viality

kutsi

Alıntı yapılan: Viality - 21 Mayıs 2018, 21:11:35

Mobilya, araç parçalama ve birçok tanıtımın bulunduğu kategoriye göz atmak için;
https://saints-roleplay.com/forum/index.php/board,28.0.html

Gerçekten sistemler efsane. Diğer sunucularda görmediğiniz ek sistemleri var ve getirecekleri, kodlayacakları sistemler gerçekten çok güzel.

Viality

Saints Roleplay olarak yeni helperler arıyoruz. Helper başvurularına katılmak için buraya bakabilirsiniz.

> https://saints-roleplay.com/forum/index.php/topic,210.0.html
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2018, 13:34:11 Viality

Viality

Açılışa iki gün kaldı. Şimdiden sunucu adresini favorilerinize eklemeyi unutmayın!

samp.saints-roleplay.com / 35.234.98.120:7777

(Ayrıca, eğer hala çekilişe katılmadıysanız buraya tıklayarak konuya detaylıca bakabilirsiniz.)

HytReX

onuv

Eolo(Kullanım Dışı)

kelly

mod çok classic çok sade alıntı bir mod mod konusunda kayıp ediyorsunuz.

I want everything

Gogh

Alıntı yapılan: Shalute - 25 Mayıs 2018, 22:21:16

mod çok classic çok sade alıntı bir mod mod konusunda kayıp ediyorsunuz.

kaannos

Gtaya yeniden başlamamı sağlayan sunucu başarılar

Allen

Sunucuya oyun içerisinden kayıt işlemini devre dışı bıraktık.

25 Mayıs 21:00 - 22:00 aralığında oyuna giriş yapan kullanıcılar sunucuyu BETA sürümünde test etmeye devam edecek.

Karakter başvurusu ile sunucuya kayıtlar tekrar aktif hale getirilip tüm kullanıcıların giriş yapmasına izin verilecek. Karakter başvurusu 26 Mayıs'da foruma entegre edilip kullanıcıların kullanımına geçilecek.

İlgi ve alaka için minnettarız.

pag

Tanıtım konusu & Reklam & Forum özenle hazırlanmış,fakat oyun modu 2013 yılından kalma Impact RPG V1 modu ve oyun moduna hiç emek verilmemiş İmpact RPG yazan yerler Saints olarak değiştirilip sunucu açılmış.Birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğrattınız maalesef...
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2018, 23:49:46 ReDDooM

lastdon

Sistem sunucusu isteyen medium rplere veya freeroamlara girebilir. Mevcut sistemler ve mod bana rol için yeterli geldi.

Zamanla geliştirileceğini düşünüyorum bol şans.
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2018, 03:23:25 Hwang

Allen

Alıntı yapılan: ReDDooM - 25 Mayıs 2018, 23:48:29

Tanıtım konusu & Reklam & Forum özenle hazırlanmış,fakat oyun modu 2013 yılından kalma Impact RPG V1 modu ve oyun moduna hiç emek verilmemiş İmpact RPG yazan yerler Saints olarak değiştirilip sunucu açılmış.Birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğrattınız maalesef...

Modun geliştirilme kısmını jensen üsteniyor aramıza katılmadı fakat katılma durumu var, zaten bizde hazır modu kullanmaktan yana değiliz. Vaktimizin olmaması gibi durumlar bunu yapmamızın için önüne geçiyor, biz hiç bir zaman Impact modunu sahiplenmedik.

Courier