GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sunucu acık ama yönetim kötü...

Başlatan Goddeww, 27 Mayıs 2018, 20:47:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddeww

Teşekkürler fakat heves için açmadık sunucuyu emin olun size eski ortamları andırmak için açtığımız bi sunucu biliyorsunuzdur zaten 2016 dan bu yana hizmet veriyoruz :), önerileriniz önemli  :helal:

Nithral

Alıntı yapılan: Quintx - 28 Mayıs 2018, 13:35:32

Teşekkürler fakat heves için açmadık sunucuyu emin olun size eski ortamları andırmak için açtığımız bi sunucu biliyorsunuzdur zaten 2016 dan bu yana hizmet veriyoruz :), önerileriniz önemli  :helal:

Farkındayım tabi ki ancak genellikle yaşanan bu olayı örnek verdim istedim. İlgin için teşekkür ederim. Başarılar dilerim tekrardan.

Goddeww

Alıntı yapılan: Nithral - 28 Mayıs 2018, 14:27:57

Alıntı yapılan: Quintx - 28 Mayıs 2018, 13:35:32

Farkındayım tabi ki ancak genellikle yaşanan bu olayı örnek verdim istedim. İlgin için teşekkür ederim. Başarılar dilerim tekrardan.

Teşekkürler, dostum. :helal:

Goddeww

Nithral

Umarım daha iyi bir projede yer alırsın. @Quintx

Goddeww

Alıntı yapılan: Nithral - 29 Mayıs 2018, 09:10:52

Umarım daha iyi bir projede yer alırsın. @Quintx

Teşekkürler dostum, fakat sunucunun içinden geçerken ben sunucuya o kadar emek vermeme rağmen baş animatorden animator 2ye düştüm fakat düşmek sıkıntı değil düştüm 5-6 saat daha kaldım kurucu bana ilgi göstermeyince daha dogrusu sunucuya ilgi göstermeyince istifa ettim çıktım.  :evet: :helal:

laéx

İyi yapmışsın kimse birbirini takmıyor ki zaten.  :helal: :helal:

Goddeww

Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 29 Mayıs 2018, 13:37:26

İyi yapmışsın kimse birbirini takmıyor ki zaten.  :helal: :helal:

Kimseye saygısızlık yapmadım bi fake kız uğruna sunucusunu batırdı.

Kraus

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net