GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Hırsız Polis | 185.255.92.142:7777 |

Başlatan Backup, 13 Mayıs 2018, 10:53:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pawnwhite

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

Backup

Excision

Textdrawlar daha güzel bir hale getirilmeli bence. Başarılarınız devamını dilerim.

Lonnely

Yorumlarınız için teşekkür ederiz, textdraw güncellemesi yakında gelecek.

Haha, hala gelmemis arkadaşlar umuyorum ki halen textdrawı bekliyorsunuzdur bekleyin gelir yakında herhalde. 25/12/2020
Son düzenlenme: 25 Aralık 2020, 06:59:01 Lonnely
Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

Metaxa

Harika bir sunucu, harika bir mod. Bu yolda emin adımlarla ilerleniyor. Başarılar!

Eolo(Kullanım Dışı)

En alttaki ölme öldürme textdrawlarını arkaplansız şekilde bıraksanız daha hoş olmaz mı?

seleramo

Alıntı yapılan: Eolo - 13 Haziran 2018, 12:27:30

En alttaki ölme öldürme textdrawlarını arkaplansız şekilde bıraksanız daha hoş olmaz mı?

Yakında textdraw güncellemesinin geleceği söylendi.

Hwang

Son kez uyarıyorum yasaklanan arkadaş o mesajı buradan açık açık iletmek yerine özel mesaj yoluyla yöneticilere iletebilirdi ve şimdi yasaklı üyenin isteğini yerine getirmekten kendisi de 1 ay uzaklaştırılmış oldu. Devamında ceza sınırsıza hatta karalisteye kadar ulaşabilir.

Defalarca uyarıyoruz konuların altına yazmanız bir şeyi çözmeyecek diye daha beter ortamı geriyorsunuz. Ayrıca yönetim ile ilgili bir durumu bu sunucuya yorum anlamında iletmek ne kadar mantıklı o da tartışılır. Ortada bahsedildiği gibi bir hakaret yok iletiyi yazan arkadaş ailevi hakarette bulunmuş ve bundan ağır bir hakaret göremedik maalesef. Keşke tartışmanız ailevi hakaret içermeseydi de bu yaptırımı uygulamak zorunda kalmasaydık.

Şikayetinizi buraya yazmanıza rağmen değerlendirdik fakat ağır bir ceza bekliyorsanız eğer hata edersiniz.

Tartışma içerikli iletiler temizlendi.

Lonnely

Alıntı yapılan: Excision - 05 Haziran 2018, 23:14:14
Textdrawlar daha güzel bir hale getirilmeli bence. Başarılarınız devamını dilerim.
Yakında gelecek  :evet:
25/12/2020 @Excision hala gelmedi dostum, biraz daha bekle. Hey, umuyorum ki hala hayattasındır ve bekliyorsundur. Orada mısın?
Son düzenlenme: 25 Aralık 2020, 07:03:42 Lonnely

Lonnely

Bruh
Son düzenlenme: 25 Aralık 2020, 06:58:03 Lonnely

_DecaT

Lonnely

Yazık valla neler neler demişim.
Son düzenlenme: 25 Aralık 2020, 06:57:45 Lonnely

Lonnely

Bir bruh moment vakası bildirmek istiyorum.
Son düzenlenme: 25 Aralık 2020, 06:56:57 Lonnely

Rozzeh