GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 03:45:53

TÜRKİYE-HP

Başlatan BirAdetMuz, 28 Mayıs 2018, 11:19:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BirAdetMuz

Herkese Merhaba Çok Değerli PawnoTürk Üyeleri

ÖN SÖZ

TÜRKİYE HP SERVERİMİZ 25 MAYIS 2018 De Siz Değerli Oyunuclarımıza Açılmıştır Serverin Açılış Sebebi Hep Beraber Eğlenmemiz Vakit Geçirmemizdir. Ve Serverimiz İlk Günden 20 Kişiyi Bulmuştur Siz Değerli Oyunculara Sonsuz Teşekkür Ediyorum Serverimizde Bazı Hatalar Vardır Bunları Düzeltmekteyiz Eğer Size Bir Hata Bulursanız Lütfen Bizle İletişime Geçiniz Ve Servererde Bazı Eksiklerde Var Bu Eksikleri Oyuncularımızın İstekleri Üüstüne Düzenleyip Tekrar Size Sununuyoruz İyi Günler Pawno Türk Üyeleri

SİSTEMLER

*Grup Sistemi* *Mekan Elegeçirme Sistemi* *Meslek Sistemi* *Soygun/Banka Soygun Sistemi* *Çete Sistemi En Yakın Sürede* */Market Sistemi*

HAKKINDA

Serverimiz 2018 25 Mayısta Kurulup 3 Aylık Masrafları Ödenmiştir Viplerde Adminlerde İndirim Vardır!

Server İP : Samp.TurkiyeHP.tk

Forum Çok Yakında WWW.TurkiyeHP.Com

Dystopian

Başarılar fakat bazı yazıları okuyamadım resmen.

Backup

Alonso

Bir kaç görsel ekleseydin iyi olurdu, tutacağini düşünmüyorum açikçasi yinede BAŞARİLAR

Şampuan Galatasarayı tebrik ederiz

Christian

Tell your men they work for me now, this is my city!

serhat7700

Başarılar bence güzel bi sw olucak  :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :rockstar: :rockstar: :rockstar: :rockstar: :rockstar: :rockstar:  :pc: :pc: :pc: :pc: :polis: :polis: :polis: :polis: :polis: :polis:

Prisonero

İşimize karışmayın, "Moderatöre rapor et" seçeneğini kullanın. Diğer türlü sizin uyarı yapmanız yasak.

Konunuzu kurallara uygun bir şekilde tekrar açın. Kilit.