GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 14:47:09

Grafikerim. -EKİP ARIYORUM-

Başlatan upkeys, 14 Haziran 2017, 03:37:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

upkeys

Herkese merhabalar dostlar. Bana adam akıllı server lazım. Ama bu serverin kurucusu ve yönetim kadrosu kafa dengi olacak. Beni de eğer uygun görürlerse serverlerine bir yetkili olarak alırlar artık ne yetki verirler bilmem fark etmez.

Bayağı bir yıl Grafik tasarım ve edit ile uğraşmış bir adamım. Bayağı bir bilgim vardır sizin iyiliğinizi düşünerekten konuyu açıyorum.

Bildiğim programlar, Uğraştığım işler;

Photoshop Cs6 %100
San Andreas Multiplayer %100
Adminlik komutları %100
Sosyal Medya Yönetimi ve Sosyal Mühendislik %100
C4D %100
AE %100

Bu arada Türkçeyi çok düzgün konuşurum. Hiç hata yapmamaya dikkat ederim.
Türkçeyi Türksheleştirmeyin dostlar!

Bir kaç çalışma ;

-İYİ FORUMLAR DİLERİM.

u p k e y s a r t z

Aysar

Sen grafiker değil hırsızsın. Konu içeriğin benimkiyle aynı dalga mı geçiyorsun?

ustura kemal

Kvvn

Çok güzel  :helal:  Yalnız her yerden çalarak, template kullanılarak bir yere gelinemez  en sinir olduğum tasarımcı tipidir düzeltmeniz dileğiyle.

Aysar

Alıntı yapılan: Truespan - 14 Haziran 2017, 12:48:27

Çok güzel  :helal:  Yalnız her yerden çalarak, template kullanılarak bir yere gelinemez  en sinir olduğum tasarımcı tipidir düzeltmeniz dileğiyle.

Tasarımlarının hiç bir tanesini kendisi yapmamış. Hepsi template verebilirim psdlerini.

ustura kemal

Kvvn

Alıntı yapılan: Aysar - 14 Haziran 2017, 12:53:29

Alıntı yapılan: Truespan - 14 Haziran 2017, 12:48:27

Tasarımlarının hiç bir tanesini kendisi yapmamış. Hepsi template verebilirim psdlerini.

Biliyorum sadece birini atmak istedim umarım ders olur :D