GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[FORUM AKTİF] Freesia Role-Playing Game ~ www.freesiarpg.com

Başlatan muozkok, 08 Nisan 2018, 20:00:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

demirhan5753

kelly

başarılar umarım uzun soluklu bir serüvene adım atarsınız, dilediğiniz yerlere!

I want everything

PersecutioN

Uzun süredir ses seda yok ne durumdasınız beyler?

NikolaiS

Forum hoşuma gitti, umarım projeniz sonlanmamıştır.
Başarılar.

Cruza

LEXER'in hikayesini beğendim direk olarak adamı şaşalı holdinglere bağlamaktansa başhekim olarak illegalin başına koymanız hoşuma gitti, başarılar dilerim.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Neon

Potansiyel gördüğüm sunuculardan birisi. Oyun sistemleri, görüntü ve görsellikten önce politakalara ve gerçekten uğraşılmış bir ekonomiye odaklanmışlar. Bu iyiye işaret. Samp sunucuları arasında en doğru politikaları burada gördüm. Umarım uygulamayı da başaracaklardır. Sistemleri paylaşmaları uzun sürmesi kendilerinin kodladığının bir göstergesi olabilir. Konunun çok görüntülenip az yorum alması kendi kalabalığının az olduğunu gösterir. Oluşacak topluluğun tamamen gerçek rolcülerden oluşacağını umuyorum.

plus

Genel anlamda incelediğimde, diğer sunuculara nazaran daha fazla emek verilmiş proje olduğunu düşünüyorum. Gerek forum düzeni olsun, gerek açılan konular. İzlediğiniz ve uygulamak istediğiniz politika ve kurallar hoşuma gitti. Bugün açılıp yarın kapanacak bir sunucu gibi gözükmüyor. Açılışını dört gözle bekliyorum.  :helal:

Adolphe

«      miss out on fun  »

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

bangbang

cho95

"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

İPŞİR

Ust tarafta biri heyecanla bekliyorum yazmış, sunucu açılana kadar aynı heyecanı kalmamıştır adamın. Kilit atın günahtır.

Zoxy

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Sunucunuzu aktif tutmanız gerekmektedir. Eğer konunuzu açtıktan sonra konuda sunucunuzun durumunu bildirmeden sunucunuz 1 hafta kapalı kalırsa konunuz kilitli konular bölümüne taşınır. Konu sahibi bölüm yöneticisiyle iletişime geçtiği taktirde konu tekrar kilitsiz bir şekilde SA-MP Sunucuları bölümüne taşınabilir.

Kilit.

Zoxy

Konu sahibinin isteği üzerine konu tekrar SA-MP Sunucuları bölümüne taşınmıştır.

Joker

Ekip güzel, forumları aşırı kaliteli olmuş. Başarılar.  :helal:

open.mp Turkey Department Manager