GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Varna Roleplay Gaming - "Hazzı Yaşa!" - Açılış 12.06.2018]

Başlatan Ritan, 08 Haziran 2018, 02:55:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ritan

Merhaba. Sunucumuz geliştirme açısından Mart ayından beri çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Sunucumuzdan bahsetmek gerekirse kendine özgü sistemlere sahip olup sistemler PawnCoderımız tarafından neredeyse baştan yazılmıştır. Sunucumuzda konum, Şehir olarak Los Angeles'ta geçip üç eyalete ayrılmakta (( Las Venturas-Los Santos-San Fierro )). Los Santos eyaleti işlevliğini sürdüren , her rolün döndüğü eyalettir. Diğer eyaletler ise (( Las Venturas ve San Fierro )) oyuncuların isteğine bağlı pasif durumdadır. Ama ginede istediğiniz yerde istediğiniz zaman istediğiniz rolü yapabilirsiniz. Sunucudaki (A)dmin (P)ower komutlarının hepsi kaldırılmış olup yetkili kişilerin IC ve OOC olarak normal bir oyuncudan farkı olmamasına özen gösterilmiştir. İletişim programı olarak DISCORD kullanmaktayız. Discord adresimizde sadece Yetkili Ofisleri ve Yetkili Bekleme odası bulunuyor. Bunun nedeni MİX kural ihlalini daha aza çekmek. Sunucumuzu yakın bir tarihte açıp siz, değerli oyuncularımıza elimizden geldiği kadarıyla RolePlay keyfini sürdürmek istiyoruz. Sayfadan veya Discord'dan bu ve bunun gibi duyurular-haberlerden haberdar olabilirsiniz.

Sunucumuzun oyun modunu Önsözde belirttiğimiz gibi PawnCoderımız neredeyse kendisi yazmıştır. İlerleyen güncellemelerden sunucuya sistem bakımından renk katacağımızı düşünüyoruz. Oyuncularında forumdan bize istedikleri sistemleri AR-GE kısmına yazmasını da ayrıca istiyoruz.

- Düz kontak sistemi

- Kilit kırma sistemi

- Özel Skin sistemi

- Mobilya sistemi

- Raf sistemi

- Geliştirilmiş modifiye sistemi

DipNot: Bunlar sadece sunucuda bulunan sistemlerden bazıları, sunucu açıldıktan sonra sunucuya girip olan sistemlere göz atabilirsiniz.

Management - @westley

Management - @Cesar

Developer - @Turquality

Lead Admin - @Germanischen

H.Senior Admin - @relre

Game Admin - @Protector

Sunucu IP : Belirlenmedi

Sunucu Durumu : Bakımda

Discord Adresi : https://discord.gg/gs5tyfF

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 08 Haziran 2018, 16:03:52 Ritan

onuv

Zeta

Şu devirde farklı bir konsept harici açılan sunucuların tutma oranı %0 olarak görüyorum yinede başarılar.
Son düzenlenme: 08 Haziran 2018, 12:13:12 Zeta

trabzon

Üzgünüm, konu düzenini beğenmedim. Göze çarpan sistem mevcut değil, her sunucu da olan temel roleplay sistemleri..

Önerimce kendinize önce bir ARGE kitlesi oluşturmalısınız.
Son düzenlenme: 08 Haziran 2018, 18:11:43 Silver

Henkai

Başarılar dilerim,umarım güzel işlere imza atarsınız.

İPŞİR

Gerçekten sunucu tanıtımıymış. Ben troll sanmıştım  :kahkaha:

Ritan

Alıntı yapılan: Themy2t - 08 Haziran 2018, 14:46:21

Gerçekten sunucu tanıtımıymış. Ben troll sanmıştım  :kahkaha:

İnanıp inanmamak sana kalmış, burada sana bin kin tütmüyoruz, sana ve diğer kişilere eşit davranmaya çalışıyoruz fakat her zaman önyargınıza takılıp duruyoruz, kendiniz bilirsiniz.

Kraus

Uzun süredir konu ve sunucu olarak herhangi bir aktiflik gösterilmediği için konu kilitlenmiştir.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net