GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] CeeR Prison RolePlay ~ AKTİF

Başlatan ReaT, 08 Haziran 2018, 16:55:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReaT

Merhaba PawnoTürk Ailesi !
Herkese merhaba.Geçtiğimiz zamanlarda 15 Ocak 2018 tarihinde bakıma giren sunucumuz yepyeni bir mod ve sa:mp'ın yeni sürümü ile ileriki zamanlarda sizler ile olacak.Sunucumuzda teknik aksaklıklardan dolayı bakıma almak zorunda kaldığımız zamanlardaki karakterler sıfırlandı ve birçok yeni sistem eklendi,eklenmeye devam ediyor. Türkiye'de bu konsepte sunucu olmaması bizim dikkatimizi çekip tekrar eski konseptimiz Prison olarak modumuzu geliştirdik. Türkiye'de ki ilk ve tek 0.3DL Prison RolePlay sunucusu olmaya gelen CeeR RolePlay çok yakında sizlerle !

SA:MP : 185.169.52.96:7777
TeamSpeak3 : 188.165.32.227
Web Site : www.cr-gaming.com [BAKIM]

Server Owner : ReaT
Community Director : Oğuzhan
Lead Administrator : ReuSS
Senior Administrator : Hell
Administrator : Alpha - Brooke
Junior Admin : Efe

Alıntı
Avlu : Avluda çeşitli vücut geliştirme aletleri vardır ve vücut geliştirmek karakterin yeni dövüş stilleri öğrenmesini sağlar.

Alıntı
Kanalizasyon : Kanalizasyonda 2 adet npc vardır ve bu npc'lerin biri craft için çeşitli materyaller satar ve diğeri ise silah ve uy****rucu kaçakcısıdır. uy****rucu veya silah almak için çete üyesi ve aynı zamanda çetede +R2 olmanız gerekmektedir.

Revir Acil Servisi : Burada yaralı oyuncuların tedavileri gerçekleşir.

Alıntı
Spor Salonu : Burada oyuncular vücut geliştirdiği takdirde dövüş stili öğrenebilecek.

Alıntı
Toplu Hücreler : Bu mapten iki tane vardır ve girişleri karşılıklıdır.Birisi kadın mahkumlar diğeri ise erkek mahkumlar içindir.

Alıntı
Yemekhane : Burada oyuncular yemek yiyerek sağlıklarını doldurabilir ve meslekte çalışabilir.

Alıntı
*Özel Skin Sistemi
SA:MP 0.3DL'nin sağladığı bir sistemdir ve sunucuya skinler yüklenebilir ve bu bizim sunucumuzda aktif durumdadır.Çeteler kendilerine özel sunucuya skin 3 ekletebilmektedir.

Alıntı
*Ek Seslendirmeler
Sunucuda bazı yerlerde ek seslendirme vardır örneğin tepsi yıkarken su sesi gelmesi ve şok cihazıyla vurulduğunuzda elektrik sesi gelmesi gibi.

Alıntı
*Vücut Geliştirme Sistemi
Sunucumuzda aletlerde vücudunuzu geliştirdiğiniz takdirde yeni dövüş stilleri öğrenebiliyorsunuz.

Alıntı
*Üretim Sistemi
Sunucuda craft sistemi bulunmaktadır.Eğer kütüphaneden Metal İşlemeciliği öğrenirseniz belirli materyallerden silah üretebilirsiniz.

Alıntı
*Kişisel Dolap Sistemi
Sunucuda kişisel dolap sistemi vardır ve paranızı bu dolapta saklıyabilirsiniz.Sunucuya ilk girişinizde bu dolapta 1000$ bulunur.

Alıntı
*Çete Sistemi
Oyunda belirli bir kişi topluluğu oluşturup (en az 6 kişi) ve yetkili yöneticiler ile iletişime geçerek bir çete açabilirsiniz.Ve tekrar yetkili yöneticiler ile iletişime geçerek çetenize ücretsiz bir şekilde skin yükletebilirsiniz (Max 3 Skin)

Alıntı
*Meslek Sistemi
Sunucumuzda 4 adet meslek vardır bunlar :
*Çöp Temizleyici = Belirli yerlerde bulunan çöp kovalarını temizler lakin marketten naylon poşet gerekir.

*Yemekhane İşcisi = Yemekhanede masa üstünde kalan tepsileri temizler ve yıkar.
*Çamaşırhane İşcisi = Çamaşırhaneye gidip kirli çamaşırları alıp yıkıyıp yerine koyabilirsiniz.

*Depo Çalışanı [GEÇİCİ SÜRE İN-AKTİF]
Bu mesleklere belirli yerlerden "/meslek katil" ile girebilirsiniz ayrılmak içinse "/meslek ayril" komutunu kullanabilirsiniz.

Alıntı
*Kanama Sistemi
Sunucumuzda bir bıçak yarası aldığınızda kanamanız başlar ve yavaş yavaş canınız gider,bu kanamayı durdurmak için revir'den yardım almalısınız [bandaj]

Alıntı
*Silah Ve uy****rucu Sistemi
Sunucumuzda çete üyeleri ve bulunduğu çetede +R2 olan üyeler belirli bir ücret karşığı silah ve uy****rucu alabilir.(Kanalizasyon)

Alıntı
*BlackMarket Sistemi
Sunucuda craft yapmak için gereken materyalleri stok'lu sınırda alabileceğiniz yerdir ve stokları yönetici belirler.

Sunucuda daha birçok sistem  bulunmaktadır official testler başladığında bu konudan bildirilecektir ve sistemleri inceleyebileceksiniz.

-
-
-
-
-

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2018, 16:08:19 CeeR

LexTer

Oğuzhan Reis varsa ben gelirim hacı  :hm:

Dystopian

ReaT

Tunahan

Çete en az 6 kişi saçma olmuş. Minimum 2 kişi yada direkt /birlikkur komutu olması gerekirdi.

ReaT

Her önüne gelenin birlik kurması bir prison rp için uygun değildir,kişiler iki kişi ise birlik kurmasına gerek yok beraber takılabilirler zaten,birlik işi resmileştiriyor ve özel skinler eklenmesini sağlıyor.Yorumunuz için teşekkürler.

Tunahan

Alıntı yapılan: CeeR - 08 Haziran 2018, 18:07:08

Her önüne gelenin birlik kurması bir prison rp için uygun değildir,kişiler iki kişi ise birlik kurmasına gerek yok beraber takılabilirler zaten,birlik işi resmileştiriyor ve özel skinler eklenmesini sağlıyor.Yorumunuz için teşekkürler.

Gerçek hayata uygunluk açısından Prison RP ler için her önüne gelen birlik açması gayet hoş birşey. Büyük birlikler, küçüj birlikleri ezer. Küçük birlikler eninde sonunda dağılır. Bla bla. Birlik işi resmileştirmiyor, işi eğlenceli kılıyor.

JudaX

ReaT

Alıntı yapılan: Tunahann - 08 Haziran 2018, 18:23:38

Gerçek hayata uygunluk açısından Prison RP ler için her önüne gelen birlik açması gayet hoş birşey. Büyük birlikler, küçüj birlikleri ezer. Küçük birlikler eninde sonunda dağılır. Bla bla. Birlik işi resmileştirmiyor, işi eğlenceli kılıyor.

Dediğim gibi birlik resmi birşey sizin dediğinizi sistemsel bir birlik kurmadanda yapabilirler,görüşünüzü ciddiyr alacağız onay sistemi getirirdek sizin dediğiniz gibi olacak

Tunahan

Alıntı yapılan: CeeR - 08 Haziran 2018, 19:48:13

Alıntı yapılan: Tunahann - 08 Haziran 2018, 18:23:38

Dediğim gibi birlik resmi birşey sizin dediğinizi sistemsel bir birlik kurmadanda yapabilirler,görüşünüzü ciddiyr alacağız onay sistemi getirirdek sizin dediğiniz gibi olacak

Teşekkür ediyorum tavsiyemi dinlediğiniz için. Başarılar diliyorum.

pag

Hapishane konsept sunucular herzaman ilgimi çekmiştir,başarılar.

ReaT

Aytuğ

deli dumrul

en son girdiğimde eğlenmiştim başarılar

iamnotfeelgood (a.k.a IaNFG)

Aylar önce bu konsepti düşünüp, yapmamıştık. İyiki yapmışsınız. Burada olurum. Başarılar.