GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[BAKIM]Breeze Roleplay #yirmibir | www.br-rp.com

Başlatan toky, 01 Haziran 2018, 20:36:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beatandfresh

Alıntı yapılan: Pei - 02 Haziran 2018, 02:29:12

Oyuncak işine çevirdiniz şahsen bana göre, yaz geldiği zaman açıyorsunuz ardından kapanıyor. Tadında bırakılması gerekliydi.

Alıntı yapılan: dondada - 03 Haziran 2018, 08:24:19

Egoist isimleri tekrardan yönetim kadrosunda görmek beni üzdü. Umarım davranışlarınız değişmiştir. Sunucunun en son kapanma nedenlerinden birisi buydu.

Bu arkadaşların diğer yorumlarına bakarsanız nerden geldiklerini anlarsınız, hem sizin sunucunuzda pişiyorlar hem sistemleri kopyalıyorlar sonra çamur atmaya yan hesap gönderiyorlar... Gerçekten böylesine çocuksu savaşların döndüğü platformda bunları umursamadan devam etmeniz takdire şayan, efsaneye başarılar dilerim!

nosferatu

Alıntı yapılan: Orkun - 06 Haziran 2018, 04:13:58

Breeze? Eski efsane sunuculardan, eskisi gibi olursa tutacaktır.

Eskiden açıldığındaki deneyim toplanılarak şimdi gelecek sunucu daha başarılı, daha iyi bir şekilde açılacak. Eğer biz oyuncuların desteği olursa tutacaktır zaten.

lacosapalm

Alıntı yapılan: Pei - 02 Haziran 2018, 02:29:12

Oyuncak işine çevirdiniz şahsen bana göre, yaz geldiği zaman açıyorsunuz ardından kapanıyor. Tadında bırakılması gerekliydi.

Merhabalar Pei, İlk öncelikle platformu oyuncak işine çeviren sunucuları şuan rahatlıkla veya önceki dönemlerde görebilirsiniz. Para ödeyerek VDS almaktan üşenen insanların sunucusuna umut vaadleri yağdırırken, 15-20 oyuncu aktifliğiyle 4 ay aralıksız hizmet vermiş eski dönem Breeze'ye yazlık sunucu demek açıkçası çok ayıp. Breeze RPG oyuncularına değer veren,Samp platformuna katkıda bulunan bir ekibe sahiptir. İnan dostum Breeze bu dönemde gümbür gümbür geliyor,Ön yargıları bir kenara bırakıp neden bir şans daha vermek istemiyorsun? www.br-rp.com

Alıntı yapılan: dondada - 03 Haziran 2018, 08:24:19

Egoist isimleri tekrardan yönetim kadrosunda görmek beni üzdü. Umarım davranışlarınız değişmiştir. Sunucunun en son kapanma nedenlerinden birisi buydu.

Merhabalar Dondada, Bahsettiğin konuya ilişkin bu dönemlerde göreve alınmayan bir çok yetkili mevcut. Fakat bahsettiğin şuan ki dönem içinse, Discord sunucumuza katılıp bütün adminlerle muhabbet edebilirsin. Egoist bir tavır olmadığını discord'da aktif olarak bulunan bütün oyuncular biliyor. Bu test aşamasından sonra yorumuma hak vereceğine eminim. O yüzden bir şans herkes için büyük bir olanaktır.
www.br-rp.com'a erişim sağlayarak, Discord adress'ini alabilir ve forum üzerinden kayıt yaptırabilirsin.

Sevgilerimle, İyi forumlar dilerim.

- S O N

dreamz

Breeze Role Play harbi sunucudur. Tahtı tekrardan alıyoruz.   :helal:

Willstarz

Platformda bulunan 2 Aktif sunucunun RESMEN Breeze'in çakması olduğunu düşünürsek, bu sunucu tutar ve platformun başına gelir!

Buzzcut

Viality

Plug.DJ sunucusu mu kurmuştun @Buzzcut? :D Plug.DJ linkine aşağıdaki forum linkinden erişebilirsiniz.

https://forum.br-rp.com/viewtopic.php?f=28&t=16828

Aytuğ

toky

Herkese Merhaba,

Bir süredir oyuncularımızdan aldığımız geri dönüşler neticesinde karakter başvuru ekranlarının ve UCP panelinin yeniden tasarımını yapıp, yeniden yazılma süreçlerini başlattık.

Karakter başvuruları ekranları güncellenmiş olup, eski karakter başvuruları geçerlidir. Eski karakter başvurusu yapan kişilerin panele giriş yapmayı denemesi gerekmektedir. Eğer karşınıza "Bu karakter'e ait bir başvuru bulunamadı." hatası geliyor ise yeniden başvuru yapmanız gerekmektedir.

UCP panelinin ise çalışmaları devam etmektedir.

https://www.br-rp.com

Schopenhauer

Yeni kodladığımız Silah Taşıma Sistemi. by: Cycles

Daha fazla bilgi için: https://www.br-rp.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=16837
Son düzenlenme: 09 Haziran 2018, 21:13:22 Schopenhauer

Schopenhauer

Buzzcut

Arkadaşlar dün itibariyle yönetim ekibi tarafından helper ve mapper ekibi başvuruları aktif edildi, ilgilenen arkadaşlar konulara göz gezdirsin derim.

kelly

I want everything

MellonZ

Low-Med sunucularda yer alan kişilerin '' Yazın açılıyor, kışın kapanıyor. Artık sıktı..'' tarzı yorumlarına sadece gülüyorum.