GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 01:25:36

Merhaba..

Başlatan [R]ussell_Savrinn, 15 Haziran 2017, 20:42:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[R]ussell_Savrinn

Merhaba beyler.
Adım Hakan kemal gönüleri.
14 yaşındayım.8. sınıfı bitirdim.Lise 1'e geçeceğim.
2012'den beri SA-MP oynuyorum.Birçok serverde oynadım.RolePlay-HP vb.
SA-MP 2012'den başladım.Oyunu sevdim ve devam ettim.Bir ara pawn kodlamaya çalışıyordum.Bir ara pawn yapamadım ve mapper olaya çalıştım.Fakat onuda beceremedim.Eski oynadığım Yeni Nesil CNR

Serveri kapanmıştı, ozaman artık oyundan sıkılmıştım.1-2 ay başka oyunlara dalım.Sonra Yeni Nesil CNR serverinin forum sitesine girdiğimde o serverin açık olduğunu yani açıldığını anladım.Şimdilik diğer oyunlardan sıkıldım ve şimdilik aktif olarak Yeni Nesil CNR Serverinde oynuyorum.
Son 2 ay içerisinde serverde değişiklikler oldu ve bende kendim admin olmak istiyodum yada sadece kenim oynayacağım bir server.Hiç sıkılmadan oynardım.Son 2 aydır pawn öğrenmeye çalışıyorum.Çeşitli forum sitelerinde, youtube vb. yerlerde pawn dersi verecek biyerler arıyodum.Yeni Nesil CNR Projesini yürüten _Backup yani Mücahit abi'Ye sordum.Bazı siteler önerdi o siteler aransında buda vardı.Bende kayıt oldum.Bende sadece kendim oynayacağım bir server kodlamak yada hazır bir pawnolu server dosyası istiyorum.
Benim hikayem böyle, birazcık bu forumda takılıcam.Herkesle tanışmak istiyorum.
Selamun Aleyküm

NOT : Yeni Nesil CNR Serverindeki ismim ; NovaCyber51
Diğer sunucularda - RedRekt , Reddicent , BlackHack , Dencania gibi isimler, eski oynadığım serverlerde belki sizde oynayıp beni görenler için söyledim.

Excision

[R]ussell_Savrinn

Prisonero

[R]ussell_Savrinn

Jizzy

Hoşgeldin Kardeşim