GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bozkurt HP - Hırsız Polis Modu

Başlatan NexoR, 27 Şubat 2018, 23:33:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Linc

Madem bu kadar emek verip yaptın, güzel bir paylaşım olması için buglarını düzeltip pawn bilmeyen arkadaşlarında kullanmasına yardımcı olmalısın bence.

Levi

Alıntı yapılan: Linc - 15 Haziran 2018, 15:56:57

Madem bu kadar emek verip yaptın, güzel bir paylaşım olması için buglarını düzeltip pawn bilmeyen arkadaşlarında kullanmasına yardımcı olmalısın bence.

Adamın modu paylaşmasının amacı zaten içinde bug olmasıydı. Kimseye zorla kullan demiyor, kullanmak isteyen varsa bugları fixlesin kullansın.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Unknowable

kardeşim bir bug var,anlayamadım.ev ekliyorum,ev ikonunun üzerine gelip /giris yapınca ev sahibi olmalısınız diyor,evi alıp /giris yapınca hatalı komut diyor./evegit yapıyorum,o da ev ikonuna ışınlatıyor.

Xray

nikobernoo

Neastron

Beyler Mysqul filen nasıl yapıyoruz acil cevap

THETURK

Nexor Abi Skype :
BabaCan18 [Tolunay] discord : tolupro #6005 abi lütfen bana ulaş sana bişey söyliyeceğim cidden önemli  :rockstar:

MistaGreen

forumgamer

beyler bi yardım atın. bu modu ultra-h ye atıyorum gamemode unkown oluyor yncnr modundada oyle oluyordu sorun neden acaba*
vede hiç biey islemiyo

DexonN

Modda sorun var Samp server exe yi acıyorum bekliyorum sw nin acılmasını kapanıyor bi muddet sonra ?

DexonN

Bu arada Forumgamer aynısı bendede oluyor cozumunu bulamadım

PhenoMapping

Alıntı yapılan: DexonN - 03 Ağustos 2018, 22:03:47

Modda sorun var Samp server exe yi acıyorum bekliyorum sw nin acılmasını kapanıyor bi muddet sonra ?

MySQL Zorunlu

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

forumgamer

beyler bi pls ya bu modu ultra h ye katıyom sw acıyom giriyom hic bise yok.yncnrdada boyle oluyoprdu.gamamodeye bakıyom unkown yazıyor yardım etcek varmı excition sen yaparsın yapabilirsen bi yorum at ya

DexonN

forumgamer
facebook varmı varsa bi özelden mesj atsana

MehmetAKAR

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 03 Mart 2018, 23:34:29

Alıntı yapılan: Yusuf - 03 Mart 2018, 22:42:04

Bu kadar güzel mod, paylaşıcağama Satardım daha iyi emeğimin karşılığını alırdım, Saol Burak.

Her emeğin karşılığı para olacak değil heralde ?
Mod satıldı zaten, sonra paylasıldı  :kahkaha:

Efsaneler Asla Ölmez Sadece Şekil Değiştirir..!