GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - samp.novelty-roleplay.com - Siz hala katılmadınız mı?

Başlatan Necip, 21 Mayıs 2018, 15:20:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eolo(Kullanım Dışı)

Adminleri ilgilendiren güncellemeleri bence yaymanız doğru değil derim. Nedeni, insanların kafasınsa karışıklık yaratmaya, gereksiz bilgi yüklemeye hiiç gerek yok. Başarılar dilerim.

Necip

Alıntı yapılan: Eolo - 13 Haziran 2018, 05:21:09

Adminleri ilgilendiren güncellemeleri bence yaymanız doğru değil derim. Nedeni, insanların kafasınsa karışıklık yaratmaya, gereksiz bilgi yüklemeye hiiç gerek yok. Başarılar dilerim.
Tavsiye & eleştiri için teşekkür ederiz.

Necip

parayadamermi

Alıntı yapılan: parayadamermi - 01 Haziran 2018, 02:23:26

Sırf bu eleştiriyi atmak için bir hesap oluşturdum.

Baron, PD ve yönetim ekibi değişirse belki sunucudan bir şeyler çıkar.
Sıra ile inceleyelim,

Baron -
"(( Sokaktan Sesler : İş adamı Kuznetsov yatında bir parti düzenleyecekmiş, duydun mu?)) tarzındaydı, ne hikmetse iş adamı ve adamları partide AK47 ile havaya ateş ediyor. Fahişeye karşı mastürbasyon yapıp, ağzına boşalma emotesi veriyor. Bunu yapan baronun adamı vesaire değil, ta kendisi :P

PD -

Yazacak bir şey bulamıyorum :D :D :D :D

Yönetim Ekibi -

Bir destek atıyorum, kendileri bile cevaplarını bilmiyor. "Araç nasıl kiralıyoruz" şeklinde attığım rapora, "/akirala" diye yanıt geldi. Sunucuda böyle bir komut yok. :D :D "Kaykay nasıl kullanırım?" diye attığım soruya, "/kaykaykullan" diye yanıt geldi, yine böyle bir komut yok. Bunun dışında, ilgisizlik akıyor. Tutacağını sanmıyorum, bunu eleştiri olarak yazıyorum, nasıl anlarsanız öyle anlayın.

Baron ve yönetim ekibi, büyük oranda düzelmiş. PD için değişen bir şey yok, daha da kötülemiş.

Necip

Necip

Necip

ZeRoSyeS

Eğer ek dosyaları direk internetten indirmek için bir link varsa atabilir misiniz?

Necip

Goddeww

Sunucuda ilk başta ön yargı ile başladım sonra süpermiş dedim, tebriks.

Necip

Bizle olan 60 kişiye teşekkürü borç biliriz.  :helal:
Son düzenlenme: 18 Haziran 2018, 03:52:14 Necip

Tunahan

Jarveus

Alıntı yapılan: Quintx - 18 Haziran 2018, 01:04:53

Sunucuda ilk başta ön yargı ile başladım sonra : "Süpermiş." dedim. Ayrıca tebrik eder başarılarınınız devamını dilerim.

Necip

Sunucuda ilk başta ön yargı ile başladım sonra süpermiş dedim, tebriks.
Değerli yorum için teşekkürler.  :helal:
Alıntı yapılan: Jarveus - 18 Haziran 2018, 17:39:22

Sunucuda ilk başta ön yargı ile başladım sonra : "Süpermiş." dedim. Ayrıca tebrik eder başarılarınınız devamını dilerim.

Değerli yorum için teşekkürler.  :helal: