GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay™ ~ Türk Konseptinde Yeni Evre! [0.3DL]

Başlatan Specter, 19 Haziran 2018, 18:32:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Specter

Merhaba Sevgili PawnoTurk ailesi, Nova Roleplay sizlere roleplay zevkinin doruklarında yaşatmaya götürüyoruz. Daha kaliteli ve SA:MP platformunda sizlere Türk roleplay'i yaşatmak için buradayız. Tanıtımımızı detaylı incelemenizi ve eleştirisel bir yorum atmanızı talep edeceğiz, Nova Roleplay Gururla Sunar..

Nova Roleplay saygılı ve adaletli yönetim ekibiyle sizlere en iyi hizmeti verebilmek için sürekli çalışmaktayız. Sunucumuz 2018 Haziran aylarında açılmıştır ancak bir aksilik olduğu için gerekli bir süre kapatılmıştır. Nova Roleplay ekibi olarak sizlerin rol zevkinizi almanız için her türlü çabayı göstermekteyiz. Sunucumuzu her gün yenileyerek siz değerli oyuncularımıza uygun roleplay ortamı sağlamaktayız. Nova Roleplay olarak hedefimiz eski kullanıcılarımıza ulaşmak ve onlara tekrar roleplay zevkini yaşatmaktır. "İşleyen demir ışıldar"
Nova Roleplay Ekibi..
"Bir oyundan daha fazlası!"

Forum
www.nova-roleplay.com
(Online)

Teamspeak3
ts.nova-roleplay.com
(Online)

SA:MP
Sayılı IP:  51.255.99.28:7777 / samp.nova-roleplay.com 
(Online)

Sunucumuz 2018 yılının haziran aylarında açılmıştır. Daha sonra ciddi bir seviye katettiken sonra sunucumuz 55-60 sayısında oyuncu bulunurken sunucumuza art arda DDOS saldırısı yapılmıştır. VDS sunucumuz o kadar iyi olmadığı için sunucumuz çökmüştür. Bu sebepten dolayı oyuncularımızı ciddi kaybetmiştik. 2019 yılında açacağımız sunucu ise %99 ihtimalinde DDOS koruması bulunmaktadır. 2018 yılında açtığımız sunucuda çok büyük bir bütçeye sahip değildik ancak hem sistemimizi hem de bütçemizi yükseleterek sağlam bir sunucu açmaya karar verdik.

Misyonumuz tabikide oyuncularımıza roleplay zevkini doruklarında yaşatıp, eğlendirmek.

Sizlerin fikirlerini alıp, sizlerle büyüyüp gelişmek istiyoruz.

Oyun modumuz türkçe konsept olarak kodlanmış ve sizlere oynanabilecek hale getirilmiştir.

• Client kullanmak zorundamıyız clientin bize faydası nedir?
    "Evet, zorundasınız çünkü sizlere daha iyi bir roleplay zevki yaşatmak için sizleri 3. Parti yazılımlardan korumak ve saldırılardan korumak için client kullanmak zorundasınız. Sizlere faydası ise bir süre oyunda kalırsanız sizlere client bir çark döndürme hakkı elde edeceksiniz ve elde ettiğiniz çarkta para ödülleri bulunacak."

• En fazla para veren meslek hangisidir?
    "En fazla para veren meslek Balıkçılık'tır."

• Sunucuya emek vereceğim ancak bir süre sonra kapanırsa?
    "Böyle birşeyin imkanı yok diyemeyiz ancak kapanma ihtimali düşük olan bir server çünkü yönetimdeki herkes makine'ye para atma konusunda yardımcı oluyor ve şuan zamanı bulunmakta"

• Eski sunucunun kapanma nedeni DDOS'tu bu tekrar yaşanacak mı?
    "Bu durum asla tekrar yaşanmayacak size bunun her türlü garantisini verebilirim aldığım sunucu ciddi seviyede iyi ayrıca tek bir sunucu almadık artı olarak bir vds daha aldık.".

• VIP kaç levele kadar var ne kadar?
    "VIP Sistemimizde 3 adet VIP bulunmakta 1.Yakut 2.Safir 3.Elmas şeklinde bulunuyor. Fiyatları öğrenmek için Teamspeak3 sunucusuna gelip "Satış yetkilisi bekliyorum." adlı kısımda bekleyiniz.

• Bug rapor etmek için veya sizden bir şey istemek için ne yapmam gerekir?
    ''Tek yapmanız gereken şey Bug için ticket açmanız, birşey istemek içinde forumda AR:GE kısmına konu açmanızdır. AR:GE kısmı günü gününe incelenecek ve istekleriniz gerçekleştirilecektir.''

• Sunucu adminleri eski adminler mi olacak ilgilenilecek mi?
    "Eski sunucumuzun adminlerinin hepsi tabi ki de gelmeyecek sadece kemik kadro dediğimiz güvendiğimiz insanları admin olarak alacağız. İlgilenme konusunda asla bir tereddütünüz olmasın."

• Sponsor Adminlik düşünüyormusunuz?
    "Şuanlık öyle bir düşüncemiz yok ilerki zamanlarda düşünülebilir."

• Sunucu ne zaman açılacak?
    "Sunucumuz tam tarihi belli değildir, çok yakın zamanda sizlerle olacağız gece gündüz emek gösteriyoruz."

• Türk konseptini tekrar nasıl canlandıracaksınız?
    Türk konseptini tekrar canlandırmak için gelenek ve göreneklerimizi uygulayıp sizlere bunları tanıtıcaz. Türklere has sistemler getireceğiz örnek "Parti Sistemi, Zeybek oynama sistemi, Seçim Sistemi" gibi bir çok sistem getireceğiz. Roman mahalleri, kekolar vesaire gibi sistem ve rolleri sunucuda bütünleştireceğiz,türk usulu yiyecekler kıyafetler ve daha fazlası..

• DM?
    "DM konusunda çok hasas olmakla birlikte bunu başlangıçta engelleyeceğiz, oyun gerçek hayatla özleşmiş olduğundan ötürü silah almak yada birine vurmak çok zor olacaktır, yapan kişiler OOC olarak değil IC olarak en ağır cezaları alacaktır, silah bulmak zor olacaktır, IC suçların cezaları ağır olacaktır."

• Server'i açma sebebiniz nedir?
    "Oyuncularımızı eğlendirmek ve türk konseptini yaşatmak için."

• Sistemler hakkında bilgi verebilirmisiniz?
    "Bu konu altından gerekli bildirimler yapılacak ve tanıtılacaktır."

• Oyun içi etkinlikler olacakmı?
    "Evet tabi ki olucak sizlerin daha hızlı para kazanması ve eğlendirmek için yapılacaktır."

• Sunucu ekonomisi nasıl olacak?
    "Ekonomi bakımından sunucumuz hard olacaktır, gerçek hayatla özleşmiş bir piyasa sunacağız, güncel türkiyeyi eli alıp, araç fiyatları, maaşlar vesaire hepsinin oyuna göre ortalaması alınacaktır."

• Serverin ismi Nova neden türkçe konsept yapıyorsunuz?
    "Nova'nın açılımı "Bir anda parlayan yıldız" anlamına gelmektedir. Nova isminde bir yabancılık yoktur."

• Diğer sunucular varken neden bu sunucuya girmeliyim?
    Çünkü bu sıralar çok fazla sunucu açılıyor ama hepside yabancı konsept oluyor. Bizim farkımız ise türkçe konsept yapıp insanlara yabancılık çektirmemek.

Oyun modumuzda sizlere kolaylık sağlamak ve adminlere bağımlı kalmamanız için komutlar türkçe ve kolay hazırlanmıştır.
Oyun modumuzda herhangi bir oyun hatası (bug) bulunmamaktadır, bulunsa dâhi /rapor komutu ile bildirebilirsiniz.
Oyun modumuz türkçe konsept ve rahat oynanabilir durumdadır.
Oyun modumuzda geliştirilmiş sistem ve sizlerin önerdiği sistemler bulunmakta.

Client v1.0 Güncellemesinde aktif olacaktır.

"Nova Roleplay Client" Neden gereklidir ve niçin yüklemek zorundayız?
Nova Roleplay yukardada okuduğunuz üzere sizlere oyun zevkini doruklarda yaşatmak için bu serveri kuruyoruz ve tanıtımını yapıyoruz. Client kurma sebebimiz hileleri azaltmak ve sizin ip adresinizi koruyup saklamak için yapılan bir Launcher'dır. Client neden bu kadar önemli? Serverimiz için Client neredeyse en önemlisi. Çünkü herhangi bir Saldırıda (( DDOS )) serverde lag olmaması ve sizlerin güvenliği için çok önemli. Client'i nasıl indireceğiz? diye sorarsanız Forum sayfamızda Client indirme linkimiz bulunmaktadır. Client'miz şuanda çok büyük bir Launcher değil tabii ancak sizi koruyabilecek seviyede olduğunu düşünüyoruz ve dahada yükselteceğiz zaman içerisinde.. Client'te hiçbir virüs veya truva yoktur. Virüs olmadığına dahil Konu altına virustotal linki atacağım oradan kontrol edebilirsiniz. Eğer Client ile alakalı bir sorunuz varsa kişisel ileti gönderebilirsiniz.

Nova Roleplay

Evet her şeyi okudunuz. Rol bilginiz varsa ve eğlenceyi en üst doruklarda yaşamak istiyorsanız Nova Roleplay ailesi olarak sizlere öncedende dediğim gibi saygın ve olgun bir kişiliğe sahipseniz sizlere kapımız sonsuza kadar açık. Nova Roleplay ailesi olarak sizleri aramızda bekliyoruz.Saygılarımla..,
Nova Roleplay.
Son düzenlenme: 06 Mayıs 2019, 18:17:01 Hyper

Saygılarımla Specter...

Specter

Saygılarımla Specter...

Ceto.

M.Kemal ATATÜRK

Tyree

Geleceği parlak bir sunucu. Sunucuda oynamak benim için onur verici.

Map & Map Design - Semi Kutay

Hasan

Leeroy

Safariden sonra geleceği parlak Türk konseptli sunucu. Tutacağından eminim, başarılar. Ekip, işini bilen ekip.

Zeta

Ne kadar iç açıcı gözükse bile,Türk konsepti bu platformda açılmaması gereken bir konsept olduğunu düşünüyorum.Türk konsepti'nin yabancıya oranla daha fazla kısıtlanmasından ötürü fazla tercih edilmiyor.İnsanların keyif alabileceği bir konsept fakat rol zevki açısından realistik rollerin döneceğini düşünmüyorum.Buna Safari Roleplay'de dahil.Yinede hoş ve kapsamlı bir çalışma olmuş gönlünüzce olur umarım.Onun dışında şuan için forumu bitirmeniz gerektiğini düşünüyorum.Forum sunucunun omurgasını oluşturur.Forum tam şekilde oturduktan sonra acele etmeden sunucuyu açarsanız sizin için daha faydalı olacaktır.Başarılar.
Son düzenlenme: 19 Haziran 2018, 18:52:42 Zeta

Zoxy

Specter

Alıntı yapılan: Zeta - 19 Haziran 2018, 18:50:45

Ne kadar iç açıcı gözükse bile,Türk konsepti bu platformda açılmaması gereken bir konsept olduğunu düşünüyorum.Türk konsepti'nin yabancıya oranla daha fazla kısıtlanmasından ötürü fazla tercih edilmiyor.İnsanların keyif alabileceği bir konsept fakat rol zevki açısından realistik rollerin döneceğini düşünmüyorum.Buna Safari Roleplay'de dahil.Yinede hoş ve kapsamlı bir çalışma olmuş gönlünüzce olur umarım.Onun dışında şuan için forumu bitirmeniz gerektiğini düşünüyorum.Forum sunucunun omurgasını oluşturur.Forum tam şekilde oturduktan sonra acele etmeden sunucuyu açarsanız sizin için daha faydalı olacaktır.Başarılar.

Forumumuz zaten tamamlanmıştı veritabınında son anda bir aksaklık olduğu için bakıma aldık, ek olarak konsepte böyle diyorsunuz ama yabancı konsepte de böyle yorum atmışsınız sizin istediğiniz sanırsam sampda sunucu açılamaması,  yinede desteğiniz için teşekkürler.

Bkz;
Son düzenlenme: 19 Haziran 2018, 19:05:12 Hyper

Saygılarımla Specter...

Zeta

Alıntı yapılan: Hyper - 19 Haziran 2018, 19:02:00

Forumumuz zaten tamamlanmıştı veritabınında son anda bir aksaklık olduğu için bakıma aldık, ek olarak konsepte böyle diyorsunuz ama yabancı konsepte de böyle yorum atmışsınız sizin istediğiniz sanırsam sampda sunucu açılamaması,  yinede desteğiniz için teşekkürler.

Bkz;

Dostum,konuda belirttiğiniz gibi etrafta bir ton sunucu açılıp kapanıyor.Kendi fikrimi konular altında paylaşıyorum.Bu yabancı konsept olur Türk konsepti olur hiç farketmez.Ortada bir emek veya konseptin yeterliliğini göremezsem böyle yorumlarım.Elbette SA:MP platformunda sağlam roleplay sunucularının açılmasını isterim.

ExO

Medium yerine keşke hard olarak ayarlasaydınız daha iyi olabilirdi.Türk konseptinde medium fazla ilerlemiyor.Oyuncuların artık roleplay serverlarda sistem,map ve rol olarak alışılmışın dışında bir sunucu istiyor.Sunucunun en önemlisi ise adminlerdir,adminlerin hiçbir oyuncu ile samimiyet kurmamalı,soğukkanlı olmalı.Bunlar aynı şekil yardımcılar için de geçerlidir,çünkü böyle davranılmazsa sunucuda ADALET kavramı ortadan kalkmış oluyor.Başarılar dilerim,umarım her şey planladığınız gibi olur. :helal:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

Armen

Bir oyundan daha fazlası demişsiniz. Peki bize diğer Türk konspet, medium rp sunucularından ne gibi bir farkınız olduğunu söyleyebilirmisiniz ?

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Eren U.

Ufak bir spoiler;
Son düzenlenme: 19 Haziran 2018, 19:20:26 Eren U.

Max_Andolini

Specter

Alıntı yapılan: Zeta - 19 Haziran 2018, 19:10:10

Alıntı yapılan: Hyper - 19 Haziran 2018, 19:02:00

Bkz;

Dostum,konuda belirttiğiniz gibi etrafta bir ton sunucu açılıp kapanıyor.Kendi fikrimi konular altında paylaşıyorum.Bu yabancı konsept olur Türk konsepti olur hiç farketmez.Ortada bir emek veya konseptin yeterliliğini göremezsem böyle yorumlarım.Elbette SA:MP platformunda sağlam roleplay sunucularının açılmasını isterim.

Ozaman bizi bulunduğumuz konsepte değil yaptığımız işlevlere göre değerlendireceksiniz :helal:
Son düzenlenme: 06 Mayıs 2019, 18:16:26 Hyper

Saygılarımla Specter...