GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay™ ~ Türk Konseptinde Yeni Evre! [0.3DL]

Başlatan Specter, 19 Haziran 2018, 18:32:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Specter

Alıntı yapılan: 27karabelaa - 19 Haziran 2018, 18:36:04

Başarılar

Alıntı yapılan: TutoriaLs - 19 Haziran 2018, 18:36:24

Geleceği parlak bir sunucu. Sunucuda oynamak benim için onur verici.

Alıntı yapılan: Hasan - 19 Haziran 2018, 18:36:39

#rez Başarılar Dilerim..

Alıntı yapılan: Ahmet - 19 Haziran 2018, 18:42:01

Safariden sonra geleceği parlak Türk konseptli sunucu. Tutacağından eminim, başarılar. Ekip, işini bilen ekip.

Alıntı yapılan: Zoxy - 19 Haziran 2018, 18:56:39

Başarılar, uğrayacağım.  :helal:

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla Specter...

Specter

Alıntı yapılan: ExO - 19 Haziran 2018, 19:10:17

Medium yerine keşke hard olarak ayarlasaydınız daha iyi olabilirdi.Türk konseptinde medium fazla ilerlemiyor.Oyuncuların artık roleplay serverlarda sistem,map ve rol olarak alışılmışın dışında bir sunucu istiyor.Sunucunun en önemlisi ise adminlerdir,adminlerin hiçbir oyuncu ile samimiyet kurmamalı,soğukkanlı olmalı.Bunlar aynı şekil yardımcılar için de geçerlidir,çünkü böyle davranılmazsa sunucuda ADALET kavramı ortadan kalkmış oluyor.Başarılar dilerim,umarım her şey planladığınız gibi olur. :helal:

Rolün kalitesini mediumdan hard'a çekecek oyunculardır, diğer türk serverlarda gördüğünüz medium değil Low RP'dir, biz medium konseptini insanlara göstermek için burdayız, yönetim olarak ilgili ve adaletli davranacağız, ego denilen şey yönetim ekibimizde bulunmamakta, size her türlü konuda destek olamaya çalışacağız.

Saygılarımla Specter...

Specter

Alıntı yapılan: Armen - 19 Haziran 2018, 19:10:28

Bir oyundan daha fazlası demişsiniz. Peki bize diğer Türk konspet, medium rp sunucularından ne gibi bir farkınız olduğunu söyleyebilirmisiniz ?

Diğer türk konsepti medium rp diye adlandırdığınız aslında low rp olan sunuculardan büyük bir farkımız olacaktır, 4 yıldır değişmeyen samp platformunda sıradanlaşmış rollerin aksine daha yaratıcı roller bulmaktayız, alışılmışın dışında şeyler yapacağız, teamspeak adresimizden anlatmıştım zaten.
Son düzenlenme: 19 Haziran 2018, 23:20:18 Hyper

Saygılarımla Specter...

RaideNN

Specter

Beta sürümüne katılıp modumuzu deneyen herkese çok teşekkür ederiz!

Son düzenlenme: 19 Haziran 2018, 23:45:52 Hyper

Saygılarımla Specter...

Rooper

Diğer sunucuları "low" görmekle onlardan bir farkınız kalmıyor.

Specter

Alıntı yapılan: Rooper - 20 Haziran 2018, 00:41:04

Diğer sunucuları "low" görmekle onlardan bir farkınız kalmıyor.

Diğer dediğimiz low sunuculara yıllarımı verdim olanları gördüm, bırakında yıllarımı verdiğim sunucuyu eleştirebileyim, medium rp kavramanı insanlara biz göstericeğiz bundan emin olabilirsiniz, birini eleştirerek onun gibi olmazsınız aksine birini eleştirmek için ondan daha iyi olman gerekir ve ek olarak biz kimseyi low rp diyerek küçük görmeyiz eleştirisel böyle düşünürüz ve böyle tuturmuşlardır sunucularını.

Saygılarımla Specter...

Jarveus

Ne kadar hakaretlere uğrasam da başarılar dilerim , destekçiyim kardelerime.

BENZ1NC1

İlk öncelikle birkaç eleştiride bulunacağım.

1- Sunucuda bir kişinin mavi infernusla gezdiğini gördüm, kişiyi araç hilesi yaptığını düşündüm ve her ihtimaline karşı raporladım fakat kişi adminmiş, yani AdminPower olduğu kesin birşey.

2- Sunucuya girdiğimde bir çok kişinin oluşumlarda olduğunu gördüm, buda rol yapma hevesimi azalttı. Sunucu ilk açıldığında TAB tuşuna bastım ve 50 kişiyi görünce biran mutlu oldum, fakat TAB tuşundaki  ekran rengarenk oldu, nerdeyse herkes oluşumlara dağıtılmış. Sadece  10-15 tane sivil gördüm ve buda beni üzdü.

3- Birde sürekli sunucu gidip geliyor, sebebini bilmiyorum fakat rahatsız edici birşey.

4- Mod biraz eski YNG modunu anımsattı "Şahsi görüşüm, YNG de oynayan birisi olarak biran kendimi YNG ye girmiş gibi hissettim."

Kendi görüşlerim bunları, başarılar...
Son düzenlenme: 20 Haziran 2018, 18:43:37 BENZ1NC1

Specter

Alıntı yapılan: BENZ1NC1 - 20 Haziran 2018, 18:41:31

İlk öncelikle birkaç eleştiride bulunacağım.

1- Sunucuda bir kişinin mavi infernusla gezdiğini gördüm, kişiyi araç hilesi yaptığını düşündüm ve her ihtimaline karşı raporladım fakat kişi adminmiş, yani AdminPower olduğu kesin birşey.

2- Sunucuya girdiğimde bir çok kişinin oluşumlarda olduğunu gördüm, buda rol yapma hevesimi azalttı. Sunucu ilk açıldığında TAB tuşuna bastım ve 50 kişiyi görünce biran mutlu oldum, fakat TAB tuşundaki  ekran rengarenk oldu, nerdeyse herkes oluşumlara dağıtılmış. Sadece  10-15 tane sivil gördüm ve buda beni üzdü.

3- Birde sürekli sunucu gidip geliyor, sebebini bilmiyorum fakat rahatsız edici birşey.

4- Mod biraz eski YNG modunu anımsattı "Şahsi görüşüm, YNG de oynayan birisi olarak biran kendimi YNG ye girmiş gibi hissettim."

Kendi görüşlerim bunları, başarılar...

İlk sorunuza cevap olarak sunucu zaten dün açıldı oda 2 saat sürdü, böyle bir durumu hiç bir adminin yapmıyacağını kefilim, eğer gerekli kanıtlarınız vesaire varsa konuşuruz, sunucuda şuan açık araçlar çalıştırabiliyor, büyük ihtimal oyüzdendir, kişinin ismini verirseniz yardımcı olmaya çalışacağım,ikinci dediğinizde haklı olabilirsiniz, ama okadar çok kişi yok ama azaltmaya çalışacağız yeni açıldık neticede,sunucunun gelip gitmesi sorununu çözdük, yeni bir makineye geçiş sağladık, tüm gece çalıştık.YNG modu diye birşey yok,yng alıntı bir mod kullanıyor farkındaysanız, modumuz nerdeyse ana kodlamalar hariç, pawnodan yazılarak yapılmıştır, mod hakkında konuşmak için teamspeak adresimize bekliyorum, diğer sorunlarıda konuşarak hallederiz.

Saygılarımla Specter...

kbrsev

Alihan

Ne çok hayranım var başka sunucularda ismimi kullanıyolar  :D Başarılar fakat tutacağını sanmıyorum.

Specter

Alıntı yapılan: Alihan - 20 Haziran 2018, 21:34:21

Ne çok hayranım var başka sunucularda ismimi kullanıyolar  :D Başarılar fakat tutacağını sanmıyorum.

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Saygılarımla Specter...

Rivero