GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

««• Anadolu Gaming ™ Hirsiz Polis v1.5.2 •»»

Başlatan NexoR, 25 Haziran 2018, 20:22:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rozzeh

cliente bi virüstotal yapın derim. karıştırıcı kullandık derler her zaman böyle olaylara ;)

starhan01

BAşarılar Burak Reyizz Arkandayız başarılarının devamını dilerim. 
Çete sahipliğini
Yasin_Nation'a verirsin

R3D4T69

Clientle hile engellemek zordur client bypass edilebilir hiç bişey imkansız değildir cilent olayıyla hile engellenemez ilgi gelirse bypass videoları çekip yayınlamak istiyorum böylece client olayıda bitmiş olucaktır. :helal:

NexoR

Alıntı yapılan: Rozzeh - 26 Haziran 2018, 18:03:42

cliente bi virüstotal yapın derim. karıştırıcı kullandık derler her zaman böyle olaylara ;)

İsteyen kullanır isteyen kullanmaz. İsterseniz ilk açık kaynak kodlu bir şekilde virüstotal koyar sonra karıştırılmış dosyanın taratılmış halini bir video ile kanıt desteği sunabilirim.

Alıntı yapılan: R3D4T69 - 26 Haziran 2018, 20:14:34

Clientle hile engellemek zordur client bypass edilebilir hiç bişey imkansız değildir cilent olayıyla hile engellenemez ilgi gelirse bypass videoları çekip yayınlamak istiyorum böylece client olayıda bitmiş olucaktır. :helal:

ByPass olaylarını nasıl yaptığınızı gösterirseniz bizde ona göre önlemlerini alabiliriz.

Alonso

Bu Clientin sonuna kadar arkasindayim ne kadar oyuncu kaybedersek kaybedelim ama hilesiz,zevkli bir oyun oynayalim. BAŞARILAR

Şampuan Galatasarayı tebrik ederiz

juqi

Kaizen Devri Bitti.
Emir Devri Bitti.
Berke Devri Bitti.
Furkan Devri Bitti.

Dostoyevskii

Alıntı yapılan: R3D4T69 - 26 Haziran 2018, 20:14:34

öf öf heykırdan gaçın.

TheGodFamilyTurkey

Yaşasın Heartles Demisti Zaten Açılacaktı Anadolu HP Açılcagını Yaşasın #EFSANELERÖLMEZ <3
:kahkaha: :kahkaha:

Blec

Başarılar hocam, eminim güzel bir sunucu ortaya çıkmıştır bundan şüphem yok.

BullTerrier

Clientsiz Haliyle  En Az 35 40 Çeken Bir sunucu Client Olduğunda Neden 13 14 kişi?

Rooper

Alıntı yapılan: ScavengeR - 28 Haziran 2018, 05:29:35

Clientsiz Haliyle  En Az 35 40 Çeken Bir sunucu Client Olduğunda Neden 13 14 kişi?

Acaba neden?

Levent13

Rooper

Selamlar, sunucuzdaki 2 kişi bana ailevi küfür etmiş bulunmakta, ardından sinilrenip bende küfür ettim kişilere işlem uygulanmadı 15 gün ban yedim, özelden iletişime geçerseniz sevinirim. .Xsong selam koçum :))

trabzon

Başarılar yavrum, kısa zaman da şahane bir şekilde tekrar görmek güzel. :D :yaramaz2: :sigara:

cngznNN

Sunucu güzel fakat yönetim ekibi kötü ve ilgisiz.

Developer
Ücretli script.