GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[FORUM AKTİF] Gangtown Roleplay [REVİZYON]

Başlatan Chyper, 04 Temmuz 2018, 19:44:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chyper

Sistemsel mesleği olmayan, rol tabanlı bir proje.
Forum: https://www.gangtownrpg.com
Discord: https://discord.gg/ztsVbjQ

Gangtown Roleplay eğlence odaklı bir SAMP sunucusudur. Tamamen bağımsız olup, roleplay kültüründe tecrübeli yönetim ekibini barındırır. Kasaba hayatını temel alan bir konseptte daha önce atılmak istenip, atılamamış bir adımı Gangtown sizler için attı. Sizde Fort Carson'un karanlık veya aydınlık tarafında yer almak istiyorsanız Gangtown Roleplay dünyasına katılın! Sakin bir hayat sürmek isteyenler için oluşturulan ekonomi ve ticaret sistemi, kasabalı hazzını sonuna kadar yaşatacaktır. Bu hazzın bir parçası olmak istiyorsan doğru yerdesin. Unutma, Gangtown Roleplay bir yaşam tarzıdır, bu tarza ayak uydur.

Sunucu Haritası: Fort Carson

Fort Carson San Andreas eyaletinde yer alan en kapsamlı, en geniş ve en güzel kasabalardan bir tanesi. Bu ve buna benzer birçok nedenden dolayı rol ağını bu kasaba üzerinde kurmak istedik. Sunucuda rol yapacak olan oyuncuların kasaba hayatına daha iyi odaklanması ve yabancılık çekmemesi adına sunucuda yer alan sistemler bizlere büyük kolaylık sağlayacaktır. Oyuncu sayısına bağlı olarak civar kasabalarda yerleşim yönetim tarafından oluşturulabilir. (Las Barrancas vb.)

Gangtown Roleplay: Ekonomi

'Kasaba' alt yapılı bir konsept içerisinde oluşturulan sistemde sunucunun sistemsel olarak yerleştirdiği mesleklerden gelen gelirlerin az olacağını fakat buna bağlı olarak araç/ev/işyeri fiyatlarınında değerinin dışında rakamlarla sunulmayacağını bilmenizi isteriz.  Araç konusunda ki kısıtlamalarımız şu şekilde;
-Turismo
-Elegy
-Infernus
-Cheetah
ve buna benzer araç modellerinin 1. el satış galerisinden alınmasının önüne geçtik. Bu tip araçlara kıyasla oyuncuların daha çok kasaba havası taşıyan modellere yönelmesini istiyoruz.(Sadler, Walton, Sabre vb.) Bu durum ilerleyen dönemlerde değişebilir fakat mevcut gidişatta söz konusu olmayacaktır.

Emlak/Gayrimenkul
Sunucu içerisinde 'kullanılabilir harita' kapsamında yer alan gayrimenkuller prestij bakımından geri kaldığı için fiyatlandırma konusunda gerçekçi davranmak istedik. Sunucuda para kazanma potansiyeline bağlı olarak düzenlenecek dengede maksimum ev fiyatının $90.000 olacağı ön görülüyor. Gangtown Roleplay'de yıllardır alışılan şehir hayatının dışına çıkarak legal ve illegal yapılara yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Bu kapsamda oyuncuları kasaba rollerine teşvik etmek beraberinde bir takım kısıtlamaları getiriyor. Bu kısıtlamalar ilerleyen dönemlerde artabilir/azalabilir.

İllegal Birlik Etkileşimi - Yönetim Desteği
Yönetim olarak illegal birlikleri sunucuya renk katan farklı farklı ekiplerin birer sanat eserleri olarak görmekteyiz. Buna bağlı olarak emek harcanan her projenin desteklenmesi taraftarıyız. Fakat bu desteklerin maddi yönde olmayacağını üzülerek bildiriyoruz.

Birlik/Onaylı Birlik

Birlik ve Onaylı Birlik kavramları arasında sunucu politikaları içerisinde herhangi bir ekstra kural üstünlüğü olmayacaktır. Yönetim tarafından onaylı statüsüne erişen birliklere '5 ek özel skin' ve 'Forum/Discord tagları' verilecektir. Bunların dışında illegal birliklerde kullanıma açık olan silah listesi aşağıdaki gibidir;

-Rifle
-Shotgun
-Tec-9
-Uzi
-Pistol

Yönetim Ekibi
Chyper
Awerty

Shyne

MrDonut
Marlock

Sunucu Bilgileri:
IP: 46.105.145.144:7777
Web: www.gangtownrpg.com/index.php

Sosyal Medya:
Facebook: Tıklayınız
Youtube: Tıklayınız

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 07 Eylül 2019, 13:42:43 lacosapalm

MehmetC

!Adrogos

Başarılar , Kasabada rol yapmak keyifli oluyor inşallah iyi yerlere gelirsiniz  :helal:

Joker

Tamamiyle benim görüşüm olduğunu belirtmek isterim, sezonluk sunucu gibi duruyor. Yine de başarılar.

open.mp Turkey Department Manager

Secret

Essential, berkant'mı ?

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Roleplayer

Alıntı yapılan: Secret - 04 Temmuz 2018, 22:04:09

Essential, berkant'mı ?

O tür bir kişiyi kadroya alıp böylesine bir hata yaptılarsa direkt olarak sunucuyu kapatmaları gerek.

Tanıtım konusuna biraz göz gezdirdim, hoş gibi duruyor ama düzenlenmesi lazım. Bir kasabada rol yapmak güzel fikir, iyi düşünmüşsünüz. Umarım sistemleriyle farklılık yaratabilir, onun dışında forum ve benzeri dğer şeyleri görmediği için bir şey diyemeyeceğim.

Fakat, eğer "Essential" diye adlandırılan arkadaş Berkant ise ve bu adamı yönetime dahil ettiyseniz çok kürek çekmeniz gerekiyor. Sunucunun bütün her şeyini bir yana bırakıp sırf bu adam bile oyuncu kaybına neden olucaktır.

LookieS

Secret

Alıntı yapılan: Roleplayer - 04 Temmuz 2018, 22:06:45

Alıntı yapılan: Secret - 04 Temmuz 2018, 22:04:09

Essential, berkant'mı ?

O tür bir kişiyi kadroya alıp böylesine bir hata yaptılarsa direkt olarak sunucuyu kapatmaları gerek.

Tanıtım konusuna biraz göz gezdirdim, hoş gibi duruyor ama düzenlenmesi lazım. Bir kasabada rol yapmak güzel fikir, iyi düşünmüşsünüz. Umarım sistemleriyle farklılık yaratabilir, onun dışında forum ve benzeri dğer şeyleri görmediği için bir şey diyemeyeceğim.

Dediğin mantıklı umarım o değildir.

Fakat, eğer "Essential" diye adlandırılan arkadaş Berkant ise ve bu adamı yönetime dahil ettiyseniz çok kürek çekmeniz gerekiyor. Sunucunun bütün her şeyini bir yana bırakıp sırf bu adam bile oyuncu kaybına neden olucaktır.

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

darkshadow

Kasaba modu arıyorum bendee!  :D

Xray

Alıntı yapılan: Chyper - 04 Temmuz 2018, 19:44:31

KASABA HAYATINA ARALANAN BİR KAPI

Gangtown Roleplay eğlence odaklı bir SAMP sunucusudur. Tamamen bağımsız olup, roleplay kültüründe tecrübeli yönetim ekibini barındırır. Kasaba hayatını temel alan bir konseptte Türkiye'de daha önce atılmak istenip, atılamamış bir adımı Gangtown sizler için attı. Sizde Fort Carson'un karanlık veya aydınlık tarafında yer almak istiyorsanız Gangtown Roleplay dünyasına katılın! Sakin bir hayat sürmek isteyenler için oluşturulan ekonomi ve ticaret sistemi, kasabalı hazzını sonuna kadar yaşatacaktır. Bu hazzın bir parçası olmak istiyorsan doğru yerdesin. Unutma, Gangtown Roleplay bir yaşam tarzıdır, bu tarza ayak uydur.

Sunucu Haritası: Fort Carson

Fort Carson San Andreas eyaletinde yer alan en kapsamlı, en geniş ve en güzel kasabalardan bir tanesi. Bu ve buna benzer birçok nedenden dolayı rol ağını bu kasaba üzerinde kurmak istedik. Sunucuda rol yapacak olan oyuncuların kasaba hayatına daha iyi odaklanması ve yabancılık çekmemesi adına sunucuda yer alan sistemler bizlere büyük kolaylık sağlayacaktır. Oyuncu sayısına bağlı olarak civar kasabalarda yerleşim yönetim tarafından oluşturulabilir. (Las Barrancas vb.)

Gelişmiş Ticaret Sistemi

Gangtown Roleplay olarak oyuncuların sadece meslek odaklı olmasını istemiyoruz. Bu yüzden Gelişmiş Ticaret Sistemi sunucuda aktif bir şekilde faaliyet gösterecektir.

// Gelişmiş Ticaret Sistemi Nedir?

Gelişmiş Ticaret Sistemi oyuncuların meslek yaptığı sırada bile sunucunun farklı noktalarına rol imkanı sunan, bu rollerin ardından maddi kazancı role dahil olan her tarafa kazandıran çok kapsamlı bir sistemdir. Bu sistemin işleyişi konusunda bize firmalar yardımcı olacaktır.

// Gelişmiş Ticaret Sistemi Nasıl İşleyecek?

Gelişmiş Ticaret Sistemi firmalara özdeşleşmiş bir yapıya sahiptir. Sahip olduğunuz veya işçi olarak yer aldığınız firmaların kendi alanlarında ki işlerine dahil olabilir, firmaya ve kendinize para kazandırabilirsiniz. Sahip olduğunuz firma için mesleğin gereği olan araçları satın almanız, bu araçları kullanacak olan şoförler bulmanız gerekmektedir. Bulduğunuz şoförlerin size kazandırdığı paralar ve kendi maaşları sistem tarafından belirlenmiş, ekonomi alanında tecrübeli kişiler tarafınca, denge hassas bir şekilde ayarlanmıştır.

// Gelişmiş Ticaret Sisteminin Bize Kazandırdıkları.

Gelişmiş Ticaret Sistemi sunucu içerisinde rol yapan her oyuncuyu iyi yönde etkileyen bir sistemdir. Bu sistemin getirileri zamanla daha iyi bir şekilde anlaşılacak olsa da, önden birkaç bilgi işinizi kolaylaştıracaktır.

*Örneğin: Çiftlik sahibi ile görüşmeleriniz sonrasında çiftlikte işçi olarak çalışmaya başladınız. Çiftlik sahibinin size sunacağı üç seçeneği mevcut; Birincisi Mahsüllerin belirli araç ile toplanması. Toplanan mahsülün işlenmesi için traktör aracılığı ile taşınması. Mahsülün son halinin işyerlerine dağıtılması. Bu üç seçenekten bir tanesini alarak farklı fonksiyonlarda mesleğinizi icra edip, işin boyutuna göre maaşınızı alabilirsiniz.

Yönetim Ekibi

Chyper
Awerty
Essential

Livition

Sunucu Bilgileri:
IP: Bugün yayınlanacaktır
Web: Bakım modu

Sosyal Medya:
Facebook: https://www.facebook.com/gangtownrp/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UChP7TKU8coet82YG7CvAttg

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Başarılar dilerim..Alıntı yapılan: Leopar. - 04 Temmuz 2018, 22:24:06

Kasaba modu arıyorum bendee!  :D

Wave mi West mi ne işte onu kullan :helal:

darkshadow

Abi dehşet geliyor Dehşett!  :helal:

Tutacağını hem sanıyorum hem sanmıyorum neyse orada olacağım  :helal:,

Zaten RPG server arıyordum :D

Tunahan

Kolay gelsin.  Arkadaşlarım ile uğrayacağız.

muku

Basarilar mutlaka uğrayacağım.

Chyper

Essential kullanıcı adında bir sorun olmuş, sanırım Berkant adlı kişi de o kullanıcı adını taşımış. Essential adlı yönetici bu nickin kullanımda olduğunu burada fark etti. Yönetim ekibinde Berkant adında bir isim yer almıyor, gelen yorumlar üzerine kullanıcı adında değişikliğe gidildi.

HytReX

İletişime geçer misiniz? TS Adresiniz V.B Var mı?