GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[FORUM AKTİF] Gangtown Roleplay [REVİZYON]

Başlatan Chyper, 04 Temmuz 2018, 19:44:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Middland

Türkiye'de kasaba konseptli sunucu mu? Unutun beyler.

darkshadow

Alıntı yapılan: Middland - 05 Temmuz 2018, 12:36:16

Türkiye'de kasaba konseptli sunucu mu? Unutun beyler.

Öyle düşünme Bro, ya tutarsa ? ((Nasrettin Hoca :D))

lenny

Bir süreliğine kendi kendime düşündüğüm bir konseptti bu. Ama sanırım biraz daha kısıtlı olarak. Yabancı konsept üzerinden gidilen ve kasabadan çıkış olmayan bir sunucu hayal ediyordum. Tamamen o kasabada roller gerçekleşecek gibisinden. Üç tane ayrı kasaba olacak fakat o kasabalardan çıkış dahi olmayacak. Böyle bir fikirdi sadece öyle kaldı. Şehire adım atılmayan büyük haritalara izin verilmeyen bir sunucu olsa güzel olurdu.

lenny

Yaabancı konsept, üç kasabanın birleşimi ve şehire gidilmesi yasak olan bir sunucu olursa tadından yenmez.

Chyper

Türkiyede kasaba konsepti şeklinde birkaç algı oluşmuş. Tamamen yanlış, roller Amerika'nın San Andreas Eyaletinde yer alan Fort Carson'da geçecek. Tamamen Bone County'de olacak, LV-LS-SF şehirlerine geçiş şuanlık söz konusu değil.

darkshadow

Alıntı yapılan: Chyper - 05 Temmuz 2018, 14:51:13

Türkiyede kasaba konsepti şeklinde birkaç algı oluşmuş. Tamamen yanlış, roller Amerika'nın San Andreas Eyaletinde yer alan Fort Carson'da geçecek. Tamamen Bone County'de olacak, LV-LS-SF şehirlerine geçiş şuanlık söz konusu değil.

Sen kafanı yorma arkanda büyük bir kitle olucağını sanıyorum bende senin arkanda olucağım hep Fort Carson serverları ilgimi çekti, ama oynama fırsatı bulamadım. Allah'ın izniyle bu sunucuda oynamaya başlıyacağım.

lenny

Eğer kasabalardan çıkış olmayacak ve sadece roller bir kaç kasabadan kasabaya aktif olacaksa mükemmel ötesi olur. Artık buradayız o zaman.

darkshadow

Alıntı yapılan: lenny - 05 Temmuz 2018, 15:20:14

Eğer kasabalardan çıkış olmayacak ve sadece roller bir kaç kasabadan kasabaya aktif olacaksa mükemmel ötesi olur. Artık buradayız o zaman.

Öyle umuyorum.,

Gangtown Roleplay, beklemedeyiz.!

darkshadow

Sunucu Bilgileri:
IP: Bugün yayınlanacaktır
Web: Bakım modu
,

Dünde İP yayınlanacaktı kötü oldu Chyper Aç hadi beklemedeyiz paylaşında "ROL" yapalım :D

Chyper

Merak etmeyin, sunucu en kısa sürede aktif olacaktır. Son test aşamalarındayız.

darkshadow

Alıntı yapılan: Chyper - 05 Temmuz 2018, 15:40:55

Merak etmeyin, sunucu en kısa sürede aktif olacaktır. Son test aşamalarındayız.

Sabırsızlanıyorum website yokmu FCSP başvurusu açalım ((Fort Carson Sheerif Department))

pag

Hırvatça modu çevirmek zor oldu mu beyler?, sistem tanıtımlardan gördüğüm kadarıyla çeviri dışında hiçbir şey yapılmamış.

Chyper

Alıntı yapılan: ReDDooM - 05 Temmuz 2018, 16:27:23

beyler?, sistem tanıtımlardan

Alıntı yapılan: www.sanal-roleplay.com
Kesinlikle haksızlık, taraf tutma gibi durumlar ile karşılaşmayacağınız SN:RP Yönetimi ve Sizlere en iyi şekilde Roleplay tecrübesi yaşatmak için aktif olarak bug fixlemeleri!

Rekabetin çok farklı yolları var, ama bu en saçma olanı. Taşlamak/kötülemek/ezmek ile bir yere gelinmiyor, yaşının ve girmiş olduğun dönemin etkileri olarak değerlendiriyorum. Daha iyisini yapabiliyorsan eğer karşımızda lafların ile değil faaliyetlerin ile çık ki seni ciddiye alabilelim.
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2018, 16:48:44 Chyper

pag

Alıntı yapılan: Chyper - 05 Temmuz 2018, 16:42:26

beyler?, sistem tanıtımlardan

Alıntı yapılan: www.sanal-roleplay.com
Kesinlikle haksızlık, taraf tutma gibi durumlar ile karşılaşmayacağınız SN:RP Yönetimi ve Sizlere en iyi şekilde Roleplay tecrübesi yaşatmak için aktif olarak bug fixlemeleri!

Rekabetin çok farklı yolları var, ama bu en saçma olanı. Taşlamak/kötülemek/ezmek ile bir yere gelinmiyor, yaşının ve girmiş olduğun dönemin etkileri olarak değerlendiriyorum. Daha iyisini yapabiliyorsan eğer karşımızda lafların ile değil faaliyetlerin ile çık ki seni ciddiye alabilelim.

Ben kişisel bir eleştiride bulundum, her kişisel eleştiride bulunan "ergen" olarak tanımlanıyorsa evet bir "ergenim"."Faaliyetlerimi" yakın zamanda görürsünüz, Başarılar dilerim  :şeytan: :şeytan:

lenny

Hırvatça modu çevirmek zor oldu mu beyler?, sistem tanıtımlardan gördüğüm kadarıyla çeviri dışında hiçbir şey yapılmamış.

Bırak adamlar istediğini yapsın, istediğini oyunculara sunsun bu ne kincilik birader? Eleştiri yapabilirsin de adamların konusunu baltalama istersen. Önemli olan mod değil göreceğin roller olsun. Bırak adamlar yapabildiğini yapsınlar. Sen bunu yaparak adamları yaptığı işten soğutuyorsun azcık insaf be insaf. Kimse moda bakmaz emin ol oynanabilecek, haksızlık yapılmayacak sadece rol yapılacak bir server olduğu zaman neyse anlamışsındır umarım kolay gelsin sanada.