GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SanAndreas - TurkishRoleplay "SA-TRP" #weneednewthings - Açılış: 04.07.2018

Başlatan Jarveus, 29 Haziran 2018, 19:33:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Leeroy

Alıntı yapılan: Arya Roleplay - 04 Temmuz 2018, 20:56:35

IM:RPG modu,
Çok güzel bir Admin Power,
Adminlere özel son model araçlar ve daha fazlası..
Sezonluk sunucu.

Sende MTA'daki sunucunun modunu owl'den çalıyorsun üstüne editlemeler yapıyorsun biz birşey diyor muyuz? :) Neyse ben gereken cevabımı senin sunucu tanıtımına yazdım.
Ayrıca sezonluk sunucu diyip kendi sunucu modunun adına mevsim2 yazmanda senin cahilliğini ve mevsimlik sunucunun olduğunu gösterir :D
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2018, 18:15:31 Ahmet

AlpAkabey

Alıntı yapılan: Ahmet - 05 Temmuz 2018, 18:13:32

Alıntı yapılan: Arya Roleplay - 04 Temmuz 2018, 20:56:35

IM:RPG modu,
Çok güzel bir Admin Power,
Adminlere özel son model araçlar ve daha fazlası..
Sezonluk sunucu.

Sende MTA'daki sunucunun modunu owl'den çalıyorsun üstüne editlemeler yapıyorsun biz birşey diyor muyuz? :) Neyse ben gereken cevabımı senin sunucu tanıtımına yazdım.
Ayrıca sezonluk sunucu diyip kendi sunucu modunun adına mevsim2 yazmanda senin cahilliğini ve mevsimlik sunucunun olduğunu gösterir :D

Test sunucusundan kalma araçlar. hepsi sunucu açıldıktan 30dk sonra silindi. şuan hesaplar sıfır.
Sizde sunucu açıyorsunuz açtıktan sonra tüm sunucuların açığını arıyorsunuz , hayatınızda başarılar dilerim bu gidişle bir yere ulaşamayacaksınız :) iyi açık aramalar dilerim ARYA Kardeşim , böyle devam...
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2018, 18:26:05 AlpAkabey
Akabey

Qluks

Savaşın en güzel yanı..., Kalıntılarıdır..

Jarveus

Alıntı yapılan: Arya Roleplay - 05 Temmuz 2018, 18:52:14

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 05 Temmuz 2018, 18:24:05

Test sunucusundan kalma araçlar. hepsi sunucu açıldıktan 30dk sonra silindi. şuan hesaplar sıfır.
Sizde sunucu açıyorsunuz açtıktan sonra tüm sunucuların açığını arıyorsunuz , hayatınızda başarılar dilerim bu gidişle bir yere ulaşamayacaksınız :) iyi açık aramalar dilerim ARYA Kardeşim , böyle devam...

Birilerin ifşasını, emek hırsızlıklarını ortaya cıkarmamız açık aramak ise evet açık arıyoruz oyuncuların emekleri bizim için her platformda önemlidir. teşekkürler.

Allah'a şükür emek çalmadık , çalmayacağız. Kelimelerinin anlamını bilip bizim üstümüze düşen kelimeleri seçip kullanın.

lenny

Sunucuda oynarız oynamasına da dedikleri gibi yaz sunucusu olup kapanırsa işimiz yaş olur.

Tunahan

Alıntı yapılan: Arya Roleplay - 05 Temmuz 2018, 18:52:14

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 05 Temmuz 2018, 18:24:05

Birilerin ifşasını, emek hırsızlıklarını ortaya cıkarmamız açık aramak ise evet açık arıyoruz oyuncuların emekleri bizim için her platformda önemlidir. teşekkürler.

Valla Arya kusura bakma ama açık aramasan /rapor ile iletirdin buraya atmak yerine.  Üzdün.  :hayir: :hayir: :hayir:

Jarveus

Alıntı yapılan: lenny - 06 Temmuz 2018, 00:02:51

Sunucuda oynarız oynamasına da dedikleri gibi yaz sunucusu olup kapanırsa işimiz yaş olur.

S.O. Ustdag'ın öyle bir açıklaması olmadıkça bu sunucu kapanmayacak. Öyle bir açıklama yapacak birisi de değil.

Ustdag

Bunu okursunuz yada okumazsınız bilemem fakat her türlü canınız sağolsun.
Bu platformda çoğunuz beni ilk kez görüyorsunuz bunun sebebi daha önce yabancı serverlarda oynamamdır.
Herkes her şeyden bir şeyler çıkarmalı ve benim yabancı serverlardan, ve ownerlarıdan çıkardığım çok güzel şeyler olsada biz Türk Oyuncuları için en önemli şeyleri belirtmek isterim.
Server sahipleriyle geçirdiğim zamanlardan öğrendiğim çok güzel şeyler var ve ben bunları kendi serverımda da elimden geldiği kadar uygulamaktayım.
1- Server Owner olsan bile her zaman oyuncularınla '' abi kardeş ilişkisi yaşamak ''.
2- Samimi ve içten olmak
3- Her derde deva olmaya çalışmak
4- KAR AMACI GÜTMEMEK.
5- Kendi oynayabileceğin bir platformu insanlara sunmak.
6- Ekibini ekip değil kardeş olarak görmek.

Eğer serverımızda bulunduysanız açılış günümüzde saldırıya uğradığımızı farketmişsinizdir. Bu saldırı biraz Kurtlar Vadisine kaçacak olsakta '' Bizi öldürmediği sürece daha çok güçlendirmiştir'' ve bu saldırıyı yapan arkadaşa 'ekip' değerini bize daha çok kattığı için teşekkür ederim.
Bu sunucuya mevsimlik diyen arkadaşların düşüncesine saygım sonsuzdur sonuçta burası özgür bir ülke burası özgür bir forum. Fakat şunu defalarca belirttim tekrar belirtmek istiyorum, bu server KESİNLİKE KAR AMACI GÜTMEMEKTEDİR, Websitemizden göreceğiniz üzere OOC Marketimiz bile yok. ( Lütfen OOC Marketi bulunan serverlar ve server sahipleri bu lafıma alınmasın bu sadece tarz meselesi. )
Team Speakimizde sohbet ettiğimiz oyuncularımızında teğit edeceğine inandığım üzere:
Bizler oyuncularımızı kısıtlamamak için elimizden geleni yaptık.
'' Güvenli bölge '' koymadık çünkü güvenli bölgeyi IEM'in sağlayacağına inanıyoruz  ve daha bunun gibi bir çok şey.
Oyuncularımıza çok ucu açık bir server bıraktık çünkü biliyoruz ki bizimle zaman geçiren herkesin bizim emeğimize saygısı var ve destekçimiz.
Ben öncelikle ekibimin ve benim Roleplay bilgisine inandığım gibi oyuncularımında sahip olduğu bilgiye inanmaktayım ve size şunun teminatını veririm ki, bu serverda '' bir kişi bile oynadığı sürece bu server açık kalacaktır ''.
Daha güzel roller yapmak için, daha çok keyif almak için biz San Andreas Turkish Roleplay ekibi olarak her zaman sizinleyiz.

Not: AP olduğunu savunan arkadaşa da saygım sonsuz. Fakat lütfen şu detay atlanmasın, bütün ekibim oyuncularımız gibi sıfırdan başlamıştır.

Bunu okuyup zaman harcadığınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla,
San Andreas Turkish Roleplay
USTDAG ( SO )

lenny

Yarım saatliğine girdim ve baya hoşnut kaldım. Sunucu umarım hak ettiği yerlere gelir başarılar. Oyunculara ne kadar destek verirseniz o kadar iyi olur.

cngznNN

Bana kalırsa yönetim ekibiyle oyuncuların arasında kesinlikle fark olmalı. Ek olaraktan kar amacı gütmeyen sunucuya asla inanmam. Dilediğiniz gibi olsun.

Developer
Ücretli script.

trabzon

Alıntı yapılan: Jarveus - 05 Temmuz 2018, 15:19:26

Alıntı yapılan: Silver - 05 Temmuz 2018, 13:47:28

Başarılar Atalaycım. :helal: :pc:

Teşekkürler yavuzum uğraşıyor millet ama başarı adımları hiç kolay olmaz böyle anlarda.

Çaba başarının köküdür, bir işi başarmak için çabalamak gerekir. Etil alanların daha üstünde olmak için çok daha çabalamak gerekir. Sonuçta hiç bir varlık anne karnında beklemeden çıkmıyor. İşler sabır işidir, yine bize düşen başarı dilemek olur.  :pc:
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2018, 04:05:48 Silver

Jarveus

Alıntı yapılan: cngznNN - 06 Temmuz 2018, 23:29:44

Bana kalırsa yönetim ekibiyle oyuncuların arasında kesinlikle fark olmalı. Ek olaraktan kar amacı gütmeyen sunucuya asla inanmam. Dilediğiniz gibi olsun.

Inanmayın satılık bir şey görürseniz , ileride eklenecek soy adı kilit , isim değiştirme ve cinsiyet değiştirme dışında. Kâr amacı gütmeyen kuruluş olayına bende inanmayıp tüm platformdan özür dileyeceğim. Biz harçlıklar ile açmadık sunucuyu içiniz rahat olsun. :)))

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

cngznNN

Alıntı yapılan: Jarveus - 07 Temmuz 2018, 09:55:16

Inanmayın satılık bir şey görürseniz , ileride eklenecek soy adı kilit , isim değiştirme ve cinsiyet değiştirme dışında. Kâr amacı gütmeyen kuruluş olayına bende inanmayıp tüm platformdan özür dileyeceğim. Biz harçlıklar ile açmadık sunucuyu içiniz rahat olsun. :)))

Ben sunucuyu nasıl açtığınızı söylemiyorum orası beni ilgilendirmez zaten. Şunu anlamanız gerekiyo bünyenizde çalıştırdığınız insanlar bi müdetten sonra sizden para isteyecekler eğer maddi durumunuz buna el vermiyorsa birşeyleri satmak zorunda kalacaksınız.

Developer
Ücretli script.

Kripteks

Alıntı yapılan: cngznNN - 07 Temmuz 2018, 10:35:08

Alıntı yapılan: Jarveus - 07 Temmuz 2018, 09:55:16

Ben sunucuyu nasıl açtığınızı söylemiyorum orası beni ilgilendirmez zaten. Şunu anlamanız gerekiyo bünyenizde çalıştırdığınız insanlar bi müdetten sonra sizden para isteyecekler eğer maddi durumunuz buna el vermiyorsa birşeyleri satmak zorunda kalacaksınız.

Kar amacı gütmeyen ve market yoluyla bir geliri olmayan bir sunucudan ekibin maddi beklenti için de olması doğru değil. Zira ekiplerinin gönüllü olarak, ücret beklemeden yardım ettiklerine eminim.Sağlam makinaların pahalı olduğunu biliyorum, isim değiştirme gibi oyunculara ekstra güç kazandırmayan market işlemleri ile en azından makina paralarını çıkarmalarından daha doğal bişey olamaz diye düşünüyorum.Bağış tarzın da bişeyler açarlarsa da sunucunun kitlesi gönlünden kopanı atacaktır.