GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 11:39:07

Silindi

Başlatan Xray, 08 Temmuz 2018, 22:05:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xray

Silindi!
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2018, 17:08:26 Xray

darkshadow

Sunucuda bir kaç Hata var yakında düzelecektir İyi Roller Dilerim -Leopar.

hinbo24

Biz yönetim kadrosu olarak AdminPower yapacak bir kadar kişiliksiz olmadığımızı vurgulamak isterim. Fakat aramıza yeni katılacak kişilerden AdminPower yapanları sınırsız süreyle sunucumuzdan yasaklamayı ve perma-ban atarak bir daha bizle iletişime geçmesine engel oluyoruz.

BU KISMA KAHKAHA ATTIM, ÇATIŞMADA ADAMINI REVLEYİP CAN ZIRH VEREN, KALABALIK OLMAK İÇİN OYUNA YENİ GİRENLERİ YANINA ÇEKİP ZORLA BİRLİĞİNE ALAN, SUNUCU AÇILDIĞI GÜN ALTINA ARAÇ VE SİLAH FULLEYEN SİZ DEĞİLDİNİZ GİBİ YAZMIŞSINIZ, İKİZLER BURCUSUNUZ SANIRIM.

darkshadow

Alıntı yapılan: hinbo24 - 08 Temmuz 2018, 22:12:45

Biz yönetim kadrosu olarak AdminPower yapacak bir kadar kişiliksiz olmadığımızı vurgulamak isterim. Fakat aramıza yeni katılacak kişilerden AdminPower yapanları sınırsız süreyle sunucumuzdan yasaklamayı ve perma-ban atarak bir daha bizle iletişime geçmesine engel oluyoruz.

BU KISMA KAHKAHA ATTIM, ÇATIŞMADA ADAMINI REVLEYİP CAN ZIRH VEREN, KALABALIK OLMAK İÇİN OYUNA YENİ GİRENLERİ YANINA ÇEKİP ZORLA BİRLİĞİNE ALAN, SUNUCU AÇILDIĞI GÜN ALTINA ARAÇ VE SİLAH FULLEYEN SİZ DEĞİLDİNİZ GİBİ YAZMIŞSINIZ, İKİZLER BURCUSUNUZ SANIRIM.

Aynen dediğinizden :D

yali

NMVAU

Tutmaz, resmen her şey çalıntı. Logo ve mod. Anladığım kadarıyla teamspeak 3'de free.

darkshadow

Alıntı yapılan: theNMVAU - 08 Temmuz 2018, 22:15:53

Tutmaz, resmen her şey çalıntı. Logo ve mod. Anladığım kadarıyla teamspeak 3'de free.

Teamspeak Açmak Yerine Discord Sunucusu Açıcağız :)

Herkes Biliyorki Devirde Sıfır mod yazacak Eleman Az, bu yüzden Alıntı mod Kullanıp geliştirmeye karar verdik :)

Xray

Alıntı yapılan: theNMVAU - 08 Temmuz 2018, 22:15:53

TS3 Açacağımızı kim söyledi yakında kaldırılacak Discord adresi eklenecek Emre..

Kraus

Alıntı
Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

Konu sahibinin son mesajları yukarıdaki gerekçe yüzünden silinmiştir.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Xray

Alıntı yapılan: Kraus - 08 Temmuz 2018, 22:57:08

Alıntı
Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

Konu sahibinin son mesajları yukarıdaki gerekçe yüzünden silinmiştir.

Başarı dileyen yok,eleştiri var full.

pawnwhite

Her gün yeni bir konu, yaşlarınız 15 bırakın bu işleri gidin dışarıda hayatınızı yaşayın gençler.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

Erkan1702

Alıntı yapılan: pawnwhite - 08 Temmuz 2018, 23:12:45

Her gün yeni bir konu, yaşlarınız 15 bırakın bu işleri gidin dışarıda hayatınızı yaşayın gençler.

Ben de söyledim amaa nerdeeee... 3 güne kapanır

HytReX

hinbo24

Yaşlarınız cidden çok küçük, siz server açmak yerine gidin mahallenizde maç yapın hemde zarara girmemiş olursunuz DİĞER bir konuya gelince
Biz iyi adminiz ap yapmıyoruz diyenlerin yorumları bizi gerçekten güldürüyor çatışmada yenileceklerini anlayınca Rol back rol back yazmaya devam edin yaşınız 15 sizin yaşınız kadar benim adminlik yapmışlığım var benim adminliğimle dalga geçenler bence bir aynada kendilerine bakmalı burası formula pisti değil admin yarışı yapmıyoruz..

lenny

Vakit kaybı kardeşlerim. Ne yazık ki yorumum bazılarınızı üzecek fakat sizin yaşlarınızda dışarda top oynardık gece 12 olana kadar 1-2-3 zorlardık o saatleri. yada bir işe girip çalışırdık anlamadığım yeteneğiniz yok olmuyor beyler zorlamayın öğrenin gelin şunları babalarınızın parasına yazık.