GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SanAndreas - TurkishRoleplay "SA-TRP" #weneednewthings - Açılış: 04.07.2018

Başlatan Jarveus, 29 Haziran 2018, 19:33:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dystopian

Alıntı yapılan: Kripteks - 07 Temmuz 2018, 11:31:02

Alıntı
Kar amacı gütmeyen ve market yoluyla bir geliri olmayan bir sunucudan ekibin maddi beklenti için de olması doğru değil. Zira ekiplerinin gönüllü olarak, ücret beklemeden yardım ettiklerine eminim.Sağlam makinaların pahalı olduğunu biliyorum, isim değiştirme gibi oyunculara ekstra güç kazandırmayan market işlemleri ile en azından makina paralarını çıkarmalarından daha doğal bişey olamaz diye düşünüyorum.Bağış tarzın da bişeyler açarlarsa da sunucunun kitlesi gönlünden kopanı atacaktır.

Kesinlikle katılıyorum.

Jarveus

Alıntı yapılan: Kripteks - 07 Temmuz 2018, 11:31:02

Alıntı yapılan: cngznNN - 07 Temmuz 2018, 10:35:08

Alıntı yapılan: Jarveus - 07 Temmuz 2018, 09:55:16

Alıntı yapılan: cngznNN - 06 Temmuz 2018, 23:29:44

Bana kalırsa yönetim ekibiyle oyuncuların arasında kesinlikle fark olmalı. Ek olaraktan kar amacı gütmeyen sunucuya asla inanmam. Dilediğiniz gibi olsun.

Inanmayın satılık bir şey görürseniz , ileride eklenecek soy adı kilit , isim değiştirme ve cinsiyet değiştirme dışında. Kâr amacı gütmeyen kuruluş olayına bende inanmayıp tüm platformdan özür dileyeceğim. Biz harçlıklar ile açmadık sunucuyu içiniz rahat olsun. :)))

Ben sunucuyu nasıl açtığınızı söylemiyorum orası beni ilgilendirmez zaten. Şunu anlamanız gerekiyo bünyenizde çalıştırdığınız insanlar bi müdetten sonra sizden para isteyecekler eğer maddi durumunuz buna el vermiyorsa birşeyleri satmak zorunda kalacaksınız.

Kar amacı gütmeyen ve market yoluyla bir geliri olmayan bir sunucudan ekibin maddi beklenti için de olması doğru değil. Zira ekiplerinin gönüllü olarak, ücret beklemeden yardım ettiklerine eminim.Sağlam makinaların pahalı olduğunu biliyorum, isim değiştirme gibi oyunculara ekstra güç kazandırmayan market işlemleri ile en azından makina paralarını çıkarmalarından daha doğal bişey olamaz diye düşünüyorum.Bağış tarzın da bişeyler açarlarsa da sunucunun kitlesi gönlünden kopanı atacaktır.

Beni yormadan cevapları aynı aklımdan geçen gibi yanıtladığınız için sağolun..

Dystopian

Oh be sonunda bakımdan çıkıyor. Sunucu birazdan açılacakmış, sa-trp sevenleri :)

Necip

Jarveus gözümde değerlidir, birşey lazım olursa ulaşabilirsin. Başarılar  :helal:

Jarveus

Alıntı yapılan: Necip - 08 Temmuz 2018, 18:22:00

Jarveus gözümde değerlidir, birşey lazım olursa ulaşabilirsin. Başarılar  :helal:

Ulaşırım kardeş sana da başarılar yolunda.. :)))

Dystopian

Sunucu bakımdan çıkmış gerçekten harika olmuş, umarım hakkınız olan kitleyi yakın zamanda kazanırsınız..

AdemTR

Jizzy

Her oyuna girdiğimde buglu koyde doguyorum ve aşşağıya düşüp ölüyorum ?

Dystopian

Alıntı yapılan: OmerReis - 10 Temmuz 2018, 12:56:00

Her oyuna girdiğimde buglu koyde doguyorum ve aşşağıya düşüp ölüyorum ?

Sende bug olmuştur reis, diğer oyuncular'da bug yok kendim'de giriyorum çıkıyorum bug olmuyor.

kaannos

1- oyuna kayıt olduğumda, giriş yaptığımda aşağıya düşüyorum ve buga gidiyorum.
2- sorusor komutunu kullandığımda "sorunuz gönderildi" yazması yerine "sorunuz" yazıyor.
3- chat konuşmalarının kırmızı renk olması gözümü gerçekten alıyor, berbat.
4- oyun başında kayıt olma ekranı gerçekten çok kötü, sade bir şey kullanılabilirdi.
5- sunucu içerisinde uyarı yazıları gerçekten çok kötü. mesala lspd önündeki "park yasak" yazısı gerçekten çok kötü ve sanki paint ile yapılmış gibi duruyor.
6- sunucu içerisinde buga düştüğümde rapor atacaktım fakat id zorunluluğu var, atamadım.
7- sunucu içerisinde bazı sorularımı sorduğum zaman gereken ilgiyi alamadım.
8- rol karakterimiz koşarken CJ gibi koşuyor, bunun sayesinde ped.ifp modu yükleyerek daha hızlı koşma imkanı yaratabilirim.
9- lspd garajı gerçek hayata hiç uygun olmamış.
10- oyun içerisinde yaşımı 51 yapmak istedim fakat 40 yaş sınır var? Neden?
11- sunucu içerisinde minecraft sunucusu gibi bir yetkilinin iş başında olmasını veya olmamasını chatte belirtmesi gerçekten çok kötü, rolün akışını bozuyor.
12- sağdaki tabloda 1000$ gözüküyor fakat benim 5000$ param var, birde 1000$ yazısının altındaki OG yazısına anlam veremedim.
13- sunucu içerisinde komik yerlere konulmuş evler var, mesala unity station. diğerlerini unuttum.
14- türk rpg sunucusunda ingiliz, alman, amerikan, arap ve benzeri tarzı ırklar seçebiliyoruz. O zaman neden ingilizce isim veya arap isim kullanamıyoruz?
15- sunucuda nrn atma gibi bir sistem getirilmesi lazım bence, ismi uygunsuz olan kişiler direk sunucudan kickleniyor.
16- fahrettin uygar denen yetkili başlı başına berbat birisi. hem işbaşına geçiyor hemde rapora ve sorusor kanalı ile ilgilenmiyor. sebebsiz yere saçma sapan kickler atıyor.
Bunlar benim görüşümce sunucunun kötü yanları, belkide daha çok vardır. Sunucu gerçekten hiç hoşuma gitmedi. dönen rollerde aksine berbat. sunucuya girerken gerçekten güzel sanmıştım her neyse başarılar dilerim.

kbrsev

Alıntı yapılan: kaannos - 10 Temmuz 2018, 15:49:51

1- oyuna kayıt olduğumda, giriş yaptığımda aşağıya düşüyorum ve buga gidiyorum.
2- sorusor komutunu kullandığımda "sorunuz gönderildi" yazması yerine "sorunuz" yazıyor.
3- chat konuşmalarının kırmızı renk olması gözümü gerçekten alıyor, berbat.
4- oyun başında kayıt olma ekranı gerçekten çok kötü, sade bir şey kullanılabilirdi.
5- sunucu içerisinde uyarı yazıları gerçekten çok kötü. mesala lspd önündeki "park yasak" yazısı gerçekten çok kötü ve sanki paint ile yapılmış gibi duruyor.
6- sunucu içerisinde buga düştüğümde rapor atacaktım fakat id zorunluluğu var, atamadım.
7- sunucu içerisinde bazı sorularımı sorduğum zaman gereken ilgiyi alamadım.
8- rol karakterimiz koşarken CJ gibi koşuyor, bunun sayesinde ped.ifp modu yükleyerek daha hızlı koşma imkanı yaratabilirim.
9- lspd garajı gerçek hayata hiç uygun olmamış.
10- oyun içerisinde yaşımı 51 yapmak istedim fakat 40 yaş sınır var? Neden?
11- sunucu içerisinde minecraft sunucusu gibi bir yetkilinin iş başında olmasını veya olmamasını chatte belirtmesi gerçekten çok kötü, rolün akışını bozuyor.
12- sağdaki tabloda 1000$ gözüküyor fakat benim 5000$ param var, birde 1000$ yazısının altındaki OG yazısına anlam veremedim.
13- sunucu içerisinde komik yerlere konulmuş evler var, mesala unity station. diğerlerini unuttum.
14- türk rpg sunucusunda ingiliz, alman, amerikan, arap ve benzeri tarzı ırklar seçebiliyoruz. O zaman neden ingilizce isim veya arap isim kullanamıyoruz?
15- sunucuda nrn atma gibi bir sistem getirilmesi lazım bence, ismi uygunsuz olan kişiler direk sunucudan kickleniyor.
16- fahrettin uygar denen yetkili başlı başına berbat birisi. hem işbaşına geçiyor hemde rapora ve sorusor kanalı ile ilgilenmiyor. sebebsiz yere saçma sapan kickler atıyor.
Bunlar benim görüşümce sunucunun kötü yanları, belkide daha çok vardır. Sunucu gerçekten hiç hoşuma gitmedi. dönen rollerde aksine berbat. sunucuya girerken gerçekten güzel sanmıştım her neyse başarılar dilerim.

Söylediğiniz buglara çözümler geliyor yavaş yavaş herşey halledilecek. Dediğiniz 1000 dolar ve 0g sizin altın miktarınız ve bankanızda bulunan para miktarınızdır. Dolarlar yakında TL olarak çevirilecektir. Sadece ön yargınızı kırmanız gerekiyor. Herşeye berbat diyerek geçilmiyor, yorumlarınız için teşekkürler.
Ayrıca istediğiniz gibi isimler kullanıp, gurbetçi rolleri yapabilirsiniz. İstanbulda yaşayan bir alman veya ingiliz, sizin hayal gücünüze kalmış bir olay.
Son düzenlenme: 10 Temmuz 2018, 17:36:21 kbrsev

Dystopian

Sunucu'da online kayıp var en yakın zaman'da düzeltilmesi gerekiyor. En önemlisi'de sunucu'da bulunan bir kaç bug onları düzelttikten sonra eksik olan sistemler eklenmeli yakın zamanda.

Eğer sunucu 1-2 hafta içerisinde online kazanmazsa bir daha online olmaz diye düşünüyorum. Sunucuda ilk günden beri oynayan 3/4 kişi dışında kimse girmez 2/3 hafta içerisinde.

Sistemler eklenip buglar giderilirse ve reklam verilirse youtube'ye vs. Sunucu tekrar eski düzenine döner ve 25-40 online çekmeye devam eder.

Jizzy

Alıntı yapılan: Dystopian - 13 Temmuz 2018, 16:20:24

Sunucu'da online kayıp var en yakın zaman'da düzeltilmesi gerekiyor. En önemlisi'de sunucu'da bulunan bir kaç bug onları düzelttikten sonra eksik olan sistemler eklenmeli yakın zamanda.

Eğer sunucu 1-2 hafta içerisinde online kazanmazsa bir daha online olmaz diye düşünüyorum. Sunucuda ilk günden beri oynayan 3/4 kişi dışında kimse girmez 2/3 hafta içerisinde.

Sistemler eklenip buglar giderilirse ve reklam verilirse youtube'ye vs. Sunucu tekrar eski düzenine döner ve 25-40 online çekmeye devam eder.

:helal:

Jarveus

Sunucu ile pasiflikten dolayı ilişkim kesilmiştir. Konu sadece "ustdag" isteği ile kapatılabilir.

Edit ; yaşım , işim ve özel hayatım dahilinde artık çok aktif olamayacağından dolayı olay bu hâle gelmiştir. Yakın zamanda bu olaya bir çözüm getirmeye çalışacağım kendimce.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2018, 15:45:40 Jarveus