GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KAPANIŞ] Novelty Roleplay | noveltyroleplay.com

Başlatan Bitroast, 04 Temmuz 2018, 03:28:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bitroast

Karakter başvuruları tek tek gözlemlenip onaylanmıştır, karakter başvurusu atmayan kaldı ise hala vakit var.  :helal:

Bitroast

https://www.novelty-roleplay.com/forum/index.php?topic=601.0
Versiyon v1.0 çalışmaları yayınlandı, fakat şuanlık %40 çalışmalar tam olarak bitmedi!

Madcat

Mükemmel sistemler ve roller bizi bekliyor olacak! :)

RyzeeN

FurkanEA

Bitroast'un sonuncu projesi. Kapanmayacağına inanıyorum .

Bitroast

syn0t

trabzon

Konu içeriğinde bulunan divbox rahatsız edici derecede göz alıyor, divbox`u kaldırmanı öneriyorum. Başarılar.

Bitroast

Alıntı yapılan: Silver - 06 Temmuz 2018, 23:26:43

Konu içeriğinde bulunan divbox rahatsız edici derecede göz alıyor, divbox`u kaldırmanı öneriyorum. Başarılar.
Tavsiye için teşekkürler, divbox kaldırıldı.  :helal:

Henkai

Bitroast var ise bu iş tamamdır, devam kardeşlerim!  :helal:

Jarveus

reReply ;

Bitroast dışında kadroda ciddi adam yok. Bunu daha önce de söyledim. Bitroast ile o zaman anlaşsaydık belki şuan birlikte iş yapardık. :)))))) Başarılar kardeş başarılarının inşallah ardı kesilmez.

Necip

Alıntı yapılan: Jarveus - 08 Temmuz 2018, 20:16:18

reReply ;

Bitroast dışında kadroda ciddi adam yok. Bunu daha önce de söyledim. Bitroast ile o zaman anlaşsaydık belki şuan birlikte iş yapardık. :)))))) Başarılar kardeş başarılarının inşallah ardı kesilmez.
Kadroyu sıfırladık, ama yine de yorumun için teşekkürler. Her zaman anlaşırız önemi yok yorum için teşekkür ederim.  :helal:

onuv

Bitroast yoksa sunucuda bir gelecek göremiyorum.

Xobho

Alıntı yapılan: Jarveus - 08 Temmuz 2018, 20:16:18

reReply ;

Sanki sen çok ciddi bir insansın da böyle bir yorum atmışsın.Boş muhabbetin Allah'ı sensin.

Marvellous

Başladığından bu yana kendini geliştiren bir kaç sunucudan birisi budur, gönül rahatlığıyla oynabilirsiniz bence.