GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 10:04:29

Silindi

Başlatan Xray, 08 Temmuz 2018, 22:05:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kraus

Kurallara aykırı yanıtlar silinmiştir. Lütfen ileti atarken anlayışlı olunuz.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Xray

Alıntı yapılan: Kraus - 12 Temmuz 2018, 00:13:44

Tek istediğim konuda hinbo'yu susturmanız..

hinbo24

Alıntı yapılan: Xray - 12 Temmuz 2018, 10:14:26

Alıntı yapılan: Kraus - 12 Temmuz 2018, 00:13:44

Tek istediğim konuda hinbo'yu susturmanız..

Siz kim beni sustaracaksınız Hepiniz gelin

hinbo24

GOOGLEDEN ARAŞTIRDIM SİLVERİN RCON ŞİFRESİ VAR KARMA KARIŞIK BİRŞEY VE TÜM SİLVER MOD OLAN SUNUCULARDA İŞLİYOR PAWN CODER VARSA BU KOMUTU SIFIRLAYIN YOKSA BAŞINIZA DERT ALIRSINIZ.

ble12

İsterseniz açmayın beyler, kendi aranızda beş kişiyseniz beş kişilik falan açıp kendi aranızda takılıp oynayın daha zevkli olur.

Xray

VRPG Oynuyorum 10 level Mike Schewentne Araştırabilirsin :)

BoykoXD

Dilara_Keskin

Yok böyle bir sunucu efsane sunucu beyler tavsiye ederim gelmeyenin çükü kopsun :d

Kripteks

Alıntı yapılan: Dilara_Keskin - 18 Temmuz 2018, 14:17:36

Yok böyle bir sunucu efsane sunucu beyler tavsiye ederim gelmeyenin çükü kopsun :d

- Knk bizim konuya güzel bişeyler yazsana xd
+ tm knk yzdım bşyler xd

Xray

Xray

Alıntı yapılan: ble12 - 14 Temmuz 2018, 23:33:44

İsterseniz açmayın beyler, kendi aranızda beş kişiyseniz beş kişilik falan açıp kendi aranızda takılıp oynayın daha zevkli olur.

O zaman VDS'e gerek kalmazdı "Hamachi" programından kurup yapabilirdik ama amacımız 5 kişi değil ki biz sadece server bulamayan kişilere oyun yaratıyoruz kimseyi zorla tutup servere getirmiyoruz da gelen gelir giden gider.

Xray

Alıntı yapılan: Kripteks - 18 Temmuz 2018, 14:19:59

+ tm knk yzdım bşyler xd

Sen benim sunucumu kötülüyorsun fakat git kendi moduna bak sıfırdan demişsin IP'si bende var direk V6'dan başlıyor mod efsane sıfır mod..

Jizzy

Sunucuda server owner bile hile acıyor aga bu sunucuda oynayan yaş kitlesi 13-12 Şimdiden söyleyim böyle sunucu accagınız gidin minecraft sunucusu açın orda yaşıtlarınızla karşılasırsınız hem anlaşırsınız orda :QWEQWE

Kripteks

Alıntı yapılan: Xray - 18 Temmuz 2018, 14:28:55

Alıntı yapılan: Kripteks - 18 Temmuz 2018, 14:19:59

+ tm knk yzdım bşyler xd

Sen benim sunucumu kötülüyorsun fakat git kendi moduna bak sıfırdan demişsin IP'si bende var direk V6'dan başlıyor mod efsane sıfır mod..

Eğvele eğvele hebele hübele.
İyi de güzel kardeşim daha vds almadık ki? IP'si sende nasıl oluyor onu anlamadım? Gereken cevabı sana kendi konum da verdim. Görmedin sanırım. Aşağıdaki linke tıkla ve gir bak.He bir de şu IP adresini at da benim bile haberim olmadığı sunucum da gidip oynayayım.

https://www.pawnoturk.com/forum/sa-mp-sunuculari/atlantis-role-play/30/
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2018, 15:08:10 Kripteks

J0K3R

Konu çok sade. 2 Arkadaş belli ki sunucu açmışsınız. İyi hoş fakat birçok platformda yönetim ekibinize yapılan yorumlar ortada. Ne adalet, eşitlik, ilgi v.b yok. Girmeye bile tenezzül etmiyorum. Bir süre sonra hevesinizi alıp kapatacaksınız. Birçok aktif edilmemesi gereken birlikleri bile belli bir kitleye ulaşmadan aktif etmişsiniz. "DC" proğramını ben çok tavsiye etmiyorum. Yani en azından kendi sunucusunu daha iyi yerlerde görmek isteyenler için. Neden derseniz "Discord" adlı proğram tamamen ücretsiz. Bizim Türk milletimizde şöyle bir algı oluşuyor, bu adam "Ts3" adlı proğrama para vermeye bile çekinmiş, neden 1 ay sonra kapatmasın. Nacizane kendi görüşüm, sizlere değişik gelebilir. Sanırım şuanda da sıfırlayacaksınız. Neler olacağı çok bariz ortada. Kendinizi geliştirmeniz ve sizleri daha iyi bir projede görmek dileğiyle  :helal:
Saygılarımla.