GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SanAndreas - TurkishRoleplay "SA-TRP" #weneednewthings - Açılış: 04.07.2018

Başlatan Jarveus, 29 Haziran 2018, 19:33:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Zeta

Alıntı yapılan: Jarveus - 30 Haziran 2018, 21:23:17

Alıntı yapılan: cngznNN - 30 Haziran 2018, 20:46:54

Başarılar, umarım mevsimlik sunuculardan değildir.

Olmayacağız , sunucunun değerleri korundukça biz de var etmeye devam edeceğiz.

Son bir umut

NikolaiS

Yapılan yorumlara göre, bugları olan ve tam olarak oturmamış bir sunucu gibi görünüyor.
Yönetim kadrosunda da kopmalar var sanırım. Forum sayfası da çok sade ve göz kapatıcı, tabi bana göre.
Başarılar.

Jarveus

:) Allah'ım ya çok komik yorumlar. Neyse , küçük bir açıklama sunucuda bazı kararlarım reddedildi. O yüzden sunucu tutmadı açık ve net bir şey bu. Ne kararı derseniz , mod hakkındaydı..neyse yollar açık olsun. Arya ve SF RP sizlere de başarılar.. arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.

Jarveus

Alıntı yapılan: Arya Roleplay - 17 Temmuz 2018, 11:54:23

Alıntı yapılan: Jarveus - 16 Temmuz 2018, 15:21:01

Sunucu ile pasiflikten dolayı ilişkim kesilmiştir. Konu sadece "ustdag" isteği ile kapatılabilir.

Edit ; yaşım , işim ve özel hayatım dahilinde artık çok aktif olamayacağından dolayı olay bu hâle gelmiştir. Yakın zamanda bu olaya bir çözüm getirmeye çalışacağım kendimce.

Server tutmayınca ben :)
Tabi kimse isminin tutulmamış bir server ile anılmasını istemez haklısın  :helal:

Öyle bir derdim olsa konuyu ben açmazdım mantık çerçevesinde bir yorum yaparsan daha çok dikkate alacağım.

Wonka

Alıntı yapılan: Arya Roleplay - 17 Temmuz 2018, 11:54:23

Alıntı yapılan: Jarveus - 16 Temmuz 2018, 15:21:01

Sunucu ile pasiflikten dolayı ilişkim kesilmiştir. Konu sadece "ustdag" isteği ile kapatılabilir.

Edit ; yaşım , işim ve özel hayatım dahilinde artık çok aktif olamayacağından dolayı olay bu hâle gelmiştir. Yakın zamanda bu olaya bir çözüm getirmeye çalışacağım kendimce.

Server tutmayınca ben :)
Tabi kimse isminin tutulmamış bir server ile anılmasını istemez haklısın  :helal:

Tutulmamış server? Kime göre? Kendi sunucusunun konusundaki mesajların %90 bölümünü kendi iletisi oluşturan kişinin sunucusuna göre gayet tutulmuş bir sunucu kanımca.

Alıntı yapılan: Jarveus - 17 Temmuz 2018, 12:20:58

:) Allah'ım ya çok komik yorumlar. Neyse , küçük bir açıklama sunucuda bazı kararlarım reddedildi. O yüzden sunucu tutmadı açık ve net bir şey bu. Ne kararı derseniz , mod hakkındaydı..neyse yollar açık olsun. Arya ve SF RP sizlere de başarılar.. arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.

Kendi yönetim içerisindeki konuşmalarınızı, ekip'den ayrılmanızın akabinde buradan paylaşmanız ve kendinizi durumdan sıyırmak için "ben bunu bunu dedim onlar yapmadı, bu yüzden tutmadı" gibi söylemde bulunmanız hoş bir durum değil. Yanlış anlamayın beni, bu sadece sizin imajınızı zedeleyecektir.

Sunucunun veya diğer sunucuların tutmaması ve oyuncu kitlesinde hedefe ulaşılamaması, tamamen (isim vermeyeceğim, biliyorsunuz) iki büyük sunucunun şuan faaliyette olmasıdır. O sunucular kapanmadığı sürece ne kadar iyi sunucular yaparsanız yapın sadece o sunuculara kabul edilmeyen hard roleplay kavramından yoksun (bazı istisnalar tabii ki olacaktır) kişileri kendi aranızda bölüşürsünüz. 

Jarveus

İnsanlar beyin fonksiyonlarını kullanmakta sıkıntı çektiği için detaylı açıklama yapmak zorunda kalıyorum.

J0K3R

Öncelikle şunu belirtmek isterim, ışığı olan bir sunucuydu fakat yetersiz ilgi, yetersiz yatırım yüzünden o ışık söndü. Sunucunun kalitesi tartışılmaz, güzel bir kaliteye sahip. Yönetim ekibi&admin ekibinde yabancı isimler yok. Neler yapabileceklerini ve yaptıklarını da biliyorum az çok. Yarı yolda bırakmaları meşhurdur bu tartışılmaz elbet, bir çıkarı söz konusu var ise sizlen beraber bir iş yapabilirler fakat yok ise kapıyı gösterebilirler. Neyse konudan bağımsızlaşıyorum iyice. Konu çok sade kalmış tasarımı kötü. Forum renk uyumu gözümü kanattı diyebilirim, işinden anlayan birisine vermelisiniz bu işi  :helal: Umarım yanlış anlamazsınız beni, nacizane kendi yorumum, eksiklerinizi belirtiyorum.
Saygılarımla.

Armen

Alıntı yapılan: J0K3R - 18 Temmuz 2018, 16:21:43

Öncelikle şunu belirtmek isterim, ışığı olan bir sunucuydu fakat yetersiz ilgi, yetersiz yatırım yüzünden o ışık söndü. Sunucunun kalitesi tartışılmaz, güzel bir kaliteye sahip. Yönetim ekibi&admin ekibinde yabancı isimler yok. Neler yapabileceklerini ve yaptıklarını da biliyorum az çok. Yarı yolda bırakmaları meşhurdur bu tartışılmaz elbet, bir çıkarı söz konusu var ise sizlen beraber bir iş yapabilirler fakat yok ise kapıyı gösterebilirler. Neyse konudan bağımsızlaşıyorum iyice. Konu çok sade kalmış tasarımı kötü. Forum renk uyumu gözümü kanattı diyebilirim, işinden anlayan birisine vermelisiniz bu işi  :helal: Umarım yanlış anlamazsınız beni, nacizane kendi yorumum, eksiklerinizi belirtiyorum.
Saygılarımla.

Ne zaman? Kimi yarı yolda bırakmışım?

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

J0K3R

Şahsınıza alınmayın sakın, onlar kendilerini iyi biliyor  :)

Jarveus

Benim açıklamalarım net bu sunucu hakkında açıklamalarım da mevcut yukarıda.

Not ; başka birisi sandım Alihan sen olduğunu sonradan farkettim.
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2018, 17:55:31 Jarveus

J0K3R

Alıntı yapılan: Armen - 18 Temmuz 2018, 17:45:36

Alıntı yapılan: J0K3R - 18 Temmuz 2018, 16:21:43

Saygılarımla.

Ne zaman? Kimi yarı yolda bırakmışım?

Dediğim gibi onlar kendilerini biliyor :) Ne de olsa uzmanlar.

AlpAkabey

Akabey