GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 10:07:07

Silindi

Başlatan Xray, 08 Temmuz 2018, 22:05:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alp

Kardeşim, sunucuyu açmadan kapatın.Bir de eleştirilere dalga geçer gibi cevap veriyorsunuz, böyle yönetim ekibi mi olur? sunucuya girip bakayım dedim, Silver Roleplay modunu almışsınız editlememişsiniz bile.Onu da geçtim rcon bile aynı duruyor, insan biraz emek yapar " hadi sunucuyu açalım millet gelsin rol yapalım " kafası ile değil de gelişme kafası ile gitseydiniz iyi bir yere varırdınız.Sunucuya girdim, rconu denedim. " /rcon login sddfsd89fds8f9d8dxc9x89zx8c9as8fd97as9d9cc8xc " yaptım ve direk bir admin kurucu felan gelip " Rcon'u nerden buldun, nasıl giriş yaptın? " diye soru sordu.Böyle saçmalık olmaz, sunucuyu kapatıp nasıl bunları düzelteceğiz diye düşüneceğinize hala açık bırakıp oyuncu bekliyorsunuz.

onuv

darkshadow

Xray

Alıntı yapılan: onuv - 18 Temmuz 2018, 18:49:25

Senin kadar velet görmedim ./setadmin denemiş kendisine özel kod RCON değil :)
Anca öğrenirsin bu işleri yavrum.

Alp

Alıntı yapılan: Xray - 20 Temmuz 2018, 14:03:40

Rconu değişmek yerine, gelip hala burada laf yapıyorsunuz.Sizin sunucunuzda oynayacak insanlar da sizin gibi olur, gerçi admin hariç oyuncu var mı bilemem ama.Yazık, paranıza yazık.Emeğinize yazık diyeceğim ama, emek de yok ki bunda.Daha rcon değişmeyi- mod editlemeyi bile bilmiyorsunuz, böyle bir ekip nasıl sunucu yönetsin?

Neon

Genel düzeni sağlayamadıktan sonra, meslekler, sistemler bi işe yaramaz. Önce kendinize söz geçirmeyi öğrenmelisiniz.

Xray

Alıntı yapılan: Alp - 20 Temmuz 2018, 14:47:00

Alıntı yapılan: Xray - 20 Temmuz 2018, 14:03:40

Rconu değişmek yerine, gelip hala burada laf yapıyorsunuz.Sizin sunucunuzda oynayacak insanlar da sizin gibi olur, gerçi admin hariç oyuncu var mı bilemem ama.Yazık, paranıza yazık.Emeğinize yazık diyeceğim ama, emek de yok ki bunda.Daha rcon değişmeyi- mod editlemeyi bile bilmiyorsunuz, böyle bir ekip nasıl sunucu yönetsin?

Mod editlemeyi biliyoruz fakat mod edit yapınca SQL bozuluyor bağlayınca sorun oluyordu sıfırdan indirip editledim sorun çıkmadı artık Silver yok istediğin gibi bakabilirsin ha bu arada giriş TextDrawları da değişmedi niyeyse ama diğer her türlü şeyi değiştirdim.

Xray

Mod editlendi , bir kaç özel skinler eklenmiştir.

hinbo24

Arkadaşlar kodlama yaptık dediler pawner olmadığı sürece kendiniz kodlama yapsanız ne fayda

Xray

Öncelikle Pawn Edit Kodlama sayılmaz , komut oluşturmak yani böyle bir sistem yaratmak onu geliştirmek olur.Skin eklemekte Pawn'da değil Models klasöründe bu kadar basit birşey yani Pawn Coder'a gerek yok bu iş için kendim ekledim?

Xobho

Hala daha böyle sunuculara emek verenler kaldı mı yahu.

hinbo24

Alıntı yapılan: Xobho - 22 Temmuz 2018, 09:32:48

Hala daha böyle sunuculara emek verenler kaldı mı yahu.

Acaba veriyorlarmı emek desene   Arkadaş yukarıda yazdı ya Kodu verdi Rcon kodunu hemen bakıma aldılar aD:ASDaasd asdasD:ASdas
asdasd.asd

hinbo24

BUNLAR BENİM KEKEMELİĞİM İLE DALGA GEÇMİŞLER BİR ARKADAŞ SÖYLEDİ BUGÜN TS3'E GELDİ DEDİ KEKELİYORMUŞ FALAN FİLAN SİZ ADAM OLSANIZ İNSANIN ENGELİ İLE ZATEN DALGA GEÇMEZSİNİZ.

KEKEMELİK ALLAHTAN GELEN BİR ALIN YAZISI OLSADA ADAM OLMAK HERKESE NASİP OLMAZ..

hinbo24

Değersiz insanlarla uğraşıyoruz ya karışma çıkın kardeşim mekanımda belli yerimde belli her zaman beklerim cesaretiniz varsa tabi..

/b ((Abi rol back abi))

darkshadow

Alıntı yapılan: hinbo24 - 22 Temmuz 2018, 19:02:44

BUNLAR BENİM KEKEMELİĞİM İLE DALGA GEÇMİŞLER BİR ARKADAŞ SÖYLEDİ BUGÜN TS3'E GELDİ DEDİ KEKELİYORMUŞ FALAN FİLAN SİZ ADAM OLSANIZ İNSANIN ENGELİ İLE ZATEN DALGA GEÇMEZSİNİZ.

KEKEMELİK ALLAHTAN GELEN BİR ALIN YAZISI OLSADA ADAM OLMAK HERKESE NASİP OLMAZ..

Şahsen ben memleket dışındaydım haberim yoktu şuan otobüs terminalindeyim evime geçince bu konu ile ilgileneceğim