GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

TAHRIBAT Hirsiz Polis - Geride Kalan 5 Hafta

Başlatan Pel, 14 Temmuz 2018, 01:12:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_Code

Alıntı yapılan: jimmeh - 15 Temmuz 2018, 15:25:48

Başarılar.

Alıntı yapılan: RECEP - 14 Temmuz 2018, 18:14:57

Alıntı modla açmak yerine kendi modunuzu yapsaydınız belki SA:MP Türkiye platformu birazcık olsada daha iyi yerlere gelecekti.

Bunu senin yazman ise ayrı bir ironi.

Neden? Ben kullandığım modları kendim yazdım, ironi bunun neresinde?

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

@Eren

★Selim

Pel bu sandıgın kişi  https://i.hizliresim.com/pnWDWL.png niye banlıyım la ben senin sw nde
Son düzenlenme: 20 Temmuz 2018, 16:07:04 the
Server Nick : Selim

PhenoMapping

lodos hp de reklam yaptınız pek tutacağını sanmam.

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Pel

Alıntı yapılan: Slayget0r - 14 Temmuz 2018, 20:42:44

İnternet, SA-MP için dil bakımından çeşitliliği bol devasa bir anlatım/yapı kütüphanesini bünyesinde barındırıyor, ilgili mod üzerinde yaptığınız/yapacağınız kişiselleştirmelerden vaz geçip anlatımlardan yararlanıp kullanıcı bilgilerini herhangi bir kayıt türü ile kaydetmekten başlayıp, PlayerClass yapısı ile meslek gruplarına şekil verip ardından birkaç pickup oluşturup bu pickuplara birkaç sorgu ile anlam katıp interiorlarla etkileşime girmesini sağlayıp, birkaç timer ve random ile bir parasal değer döndürüp kullanıcıya bu parasal değeri verdirtip bir soygun scripti oluştursaydınızki geç kaldığınızı düşünmüyorum,  elinizde özgün,sade,kolay kontrol edilebilir bir yapı oluşmuş olacaktı, aksi halde bu girişiminizin uzun vadede olumsuz sonuçlanacağına inananlardanım, yinede başarılar.  :helal:

İşte görmek istediğim olumsuz fakat yukarıdakilerin aksine "saygılı" bir eleştiri. Başarılar dilekleriniz için ayrı saygılı eleştiriniz için ayrı teşekkürler.

Alıntı yapılan: ByExEren - 19 Temmuz 2018, 20:02:53

Çıldırmamak elde değil.

Konunun başına SA:MP platformuna yalakalıkla başlayıp yalakalıkla devam edenlerin de yorumları kaale alınmayacaktır yazmayı unutmuşum kusura bakmazsın artık  :helal:

Alıntı yapılan: PhenoM - 20 Temmuz 2018, 16:53:37

lodos hp de reklam yaptınız pek tutacağını sanmam.

Sunucularda reklam yapan kişi veya kişilerden hiçbiri bizim ekibimizden değil. Bir dengesizin hatasını tüm sunucuya yüklemeniz de yorumunuz kadar saçma.

Asıl konuya gelecek olursak, sunucuya konu tanıtımında bahsettiğim çocuk/çocuklar tarafından saldırı yapıldığı gerekçesiyle sunucu tarafımızca kapatılmıştır. Detaylar websitede yer almaktadır. Konu kilit.