GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[BAKIM]Breeze Roleplay #yirmibir | www.br-rp.com

Başlatan toky, 01 Haziran 2018, 20:36:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Roleplayer

Konu tekrardan aktif, ve sunucu açıldığı günden itibaren hala aktif. Gerek oyuncu sayısı, gerekem sistemler, gerek yönetim kadrosu ve daha bir çok şey gereken kalitesiyle bu sunucuda sizi bekliyor.

dreamz

Merhaba,

Her şey tam gaz devam ediyor! Güncellemelere ulaşmak için tıklayın:
https://www.br-rp.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=17191

taliskaan

Sunucuda oynamadım ama başka sunucuların emeklerini hiçe sayarak markalarını cizmeniz sizin karakterinizi sunucunuza yansıtır ister rol ortamı olsun olmasın her sunucuda emek var diğer TÜRK sunuculara laf atmanız büyük karaktersizliktir!   Detaylı konuşma için bana pm atın. İyi roller iyi forumlar.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2018, 21:13:59 KraLKaan
imza elle atılır

Xray

Arkadaşlar server bakımdamı yoksa duyduklarım gerçek mi? Silah Cleosu kullanmışlar herşeyi yapmışlar server çöküşteymiş sanırsam? İnşallah eski haline getirirsiniz öyle bir durum varsa.

lacosapalm

Alıntı yapılan: Xray - 17 Temmuz 2018, 22:21:40

Arkadaşlar server bakımdamı yoksa duyduklarım gerçek mi? Silah Cleosu kullanmışlar herşeyi yapmışlar server çöküşteymiş sanırsam? İnşallah eski haline getirirsiniz öyle bir durum varsa.

Selam Xray, Breeze 2012'den beri SA:MP platformundadır. Bugünlere kadar sayısızca tecrübeler yaşayarak edinilmiştir. Bir kaç kendini bilmez " Klavye'de Hacker " olarak kendilerini adlandıran arkadaşların il-legal programlar ile sunucuya hayasızca rahatsızlık vermesi durumunda,BR:RP ekibi sunucuyu 1 hafta bakıma alarak hem bu tür olayların önüne geçmek hemde sunucuda var olan bugların tamamının "Fixlenmesini" amaçlamaktadır.

İyi forumlar dilerim.

Ek olarak;

Alıntı yapılan: toky
Sunucuda meydana gelen bir açıktan bazı kullanıcıların silah dupesi yaptığını tespit ettik. Bununla ilgili ayıklama ve alt yapıyı güçlendirme amacıyla ve mevcut tüm bugların %80'ini kapatma hedefimizi gerçekleştirmek amacıyla 1 haftalık bakım sürecine gitmiş bulunmaktayız.

Son düzenlenme: 17 Temmuz 2018, 23:01:30 lacosapalm
- S O N

Xray

Alıntı yapılan: lacosapalm - 17 Temmuz 2018, 22:59:08

Alıntı yapılan: Xray - 17 Temmuz 2018, 22:21:40

Selam Xray, Breeze 2012'den beri SA:MP platformundadır. Bugünlere kadar sayısızca tecrübeler yaşayarak edinilmiştir. Bir kaç kendini bilmez " Klavye'de Hacker " olarak kendilerini adlandıran arkadaşların il-legal programlar ile sunucuya hayasızca rahatsızlık vermesi durumunda,BR:RP ekibi sunucuyu 1 hafta bakıma alarak hem bu tür olayların önüne geçmek hemde sunucuda var olan bugların tamamının "Fixlenmesini" amaçlamaktadır.

İyi forumlar dilerim.

Ek olarak;

Alıntı yapılan: toky
Sunucuda meydana gelen bir açıktan bazı kullanıcıların silah dupesi yaptığını tespit ettik. Bununla ilgili ayıklama ve alt yapıyı güçlendirme amacıyla ve mevcut tüm bugların %80'ini kapatma hedefimizi gerçekleştirmek amacıyla 1 haftalık bakım sürecine gitmiş bulunmaktayız.

Umarım düzeltirsiniz.

J0K3R

Öncelikle konu ve tasarım güzel fakat bazı renk uyumsuzlukları göze çarpmıyor değil. Sunucunun önceden başardığı işleri eminim ki çoğu kişi biliyordur. Her ne kadar sezonluk ve kapanıcak yorumlarına "Hayır" tarzında cevaplar verseniz bile bu bi gerçek. +100 çeken sunucu şuanda 40 civarı user çekiyor. Neredeyse haftanın 7 gününün 4 günü kilitli. User sayısı düşecek ve kapatma kararı alacaksınız. Bu nedenden ötürü de userlerinize şöyle bir yorum&tahmin söylemek istiyorum. Tekrar emekleriniz hibe olacak kendi fikrimce aynı "son" sahnesine hepimiz tanıklık edeceğiz. Mod ve sistem kısımlarına lafım yok. Umarım beni yanlış anlamazsınız, nacizane kendi görüşüm.
Saygılarımla.

lacosapalm

Alıntı yapılan: J0K3R - 18 Temmuz 2018, 16:25:54

Öncelikle konu ve tasarım güzel fakat bazı renk uyumsuzlukları göze çarpmıyor değil. Sunucunun önceden başardığı işleri eminim ki çoğu kişi biliyordur. Her ne kadar sezonluk ve kapanıcak yorumlarına "Hayır" tarzında cevaplar verseniz bile bu bi gerçek. +100 çeken sunucu şuanda 40 civarı user çekiyor. Neredeyse haftanın 7 gününün 4 günü kilitli. User sayısı düşecek ve kapatma kararı alacaksınız. Bu nedenden ötürü de userlerinize şöyle bir yorum&tahmin söylemek istiyorum. Tekrar emekleriniz hibe olacak kendi fikrimce aynı "son" sahnesine hepimiz tanıklık edeceğiz. Mod ve sistem kısımlarına lafım yok. Umarım beni yanlış anlamazsınız, nacizane kendi görüşüm.
Saygılarımla.

Bir inaktif user olarak, Haftanın 7 gününün 4 günü kilitli değil uydurmayı bırakın bir kenara, Sizler çok farklı algılamışsınız Roleplay sunusu 100-200 çekince aktif kalır diye birşey yok. Bu sunucu eski dönemde 15 kişiyle aylarca açık durdu. +40 Oyuncu için kapatıp gidecek değiller. Kilitte çalışma yapılması verilen değeri gösterir. İstenilse buglu/sorunlu oynayın'da diyebilirlerdi değil mi?, Hepimiz herşeyi göreceğiz ;)

BR' için gecesini gündüzüne katan başta; Schopenhauer, Toky,Cycles'e emeklerinden ötürü şükranlarımı sunar, Herkese iyi forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2018, 18:53:26 lacosapalm
- S O N

lacosapalm

Alıntı yapılan: Toky

Herkese verilen son merhaba,

2016'da verdiğimiz aranın ardından 2018'de tekrar faaliyete geçtik fakat bu sizlerinde adlandıracağı üzere 'anlık heves' değildi. Biz bu yola tekrar 'inanarak' girdik ve elimizden geleni yaptık. Açılışta açıkçası beklediğimizin biraz üstünde bir sayıyla ve ilgiyle karşılaştık ve bununla gurur duyuyoruz fakat beklemediğimiz tek şey sunucudaki oyuncuların kitlesiydi. Daha ilk dakikalarda event için oyuncuları otobüsle toplarken gelen "çöpçülük nerde&kamyonculuk nerde" raporları bizleri ufak ufak nasıl bir kitlenin bizi beklediğini sergiler nitelikteydi. Vali konuşması etkinliğinde yardıran çöp ve temizlik araçları, forumda dolu olan "aracımı çaldı, bana salak dedi" şikayetleri doğrultusunda sistematik olarak bunları engellememize adım atacak hamleler yapmaya iteledi. Meslek araçlarını kaldırıp sunucuyu 4 gün bakıma alıp karakter başvurularını zorlaştırarak ve yayınladığımız duyuruda açık açık hala Vendetta mantığında olan küçük kardeşlerimize elveda mesajı yazdık ve bu kararın doğruluğundan hala şüphemiz yok, iyi oldu. Ardından sunucuda bulunan çerezleri temizlemeye başladık; şu yetersiz rol bilgisi veya hile kullanan çakallar. O kadar akıllılar ki yan karakterle hile yardımıyla para kasıp kendi karakterine aktaranlar, geceleri sunucuda yönetici yokken hile kullananlar gibi tipleri tespit edip yok ettik. Banlarının açılmasını istediler, kimseye bu şansı vermedik. Ardından elimizde kalan son kitle yani 80-90 kişilik kitle arasından zamanında burada yönetici olup yalakalık yapıp siktir olup giden tayfa yeni dönemde de yönetici olmayı istedi, talepleri yerine gelmeyince ya başka sunucu açtı ya da başkasının egosu altında ezilmeye devam etti burada kimse onlara laf etmedi sadece onlar zamanında yönetici olduğu sunucuda bir oyuncu olarak oynamayı yediremediler. Böylece kaldı 50-60 kişi bu kitlenin yarısı trucker kasan arkadaşlarımız ve gelen hatalı PM'leri bile oyuncu şikayeti oluşturmaya iten bir zihniyete sahipler. Kalan 25 kişiden 10 kişi ise forumda orda burda polemik yaratıp "oluşum konuma eleştiri yapmış ben onları şimdi rolde taramaz mıyım" mantığına sahip insanlardan oluşmakta.

Yaz tatilinde olduğum için epey vaktim var ve size geçen rutin günümü söylüyorum; foruma gir(uyuyup uyandıktan sonra geçen sürede) 10 tane yeni mesaj hepsi uzun uzun, oku ve cevapla. Farklı bir oyuncuyla OOC münakaşası olanından tutta, "ya benim aracın motor ömrünü düzeltir misin" diyenine kadar her tip mesajı görmek mümkün. Bunları cevapladıktan sonra yeni mesajları kontrol et sorun sıkıntı var mı yok mu? DC'e gir 30 kişiden mesaj uzun uzun ve canlı canlı onlarla konuş. LSPD TS'ine gir LSPD problemleri dinle. Sunucuya gir lead komut gerektiren sorunları çöz, bugları not al. Zaten saat oldu gece 2. 1 saat Cycles ile bug fixle, yat uyu ve uyan aynı döngü, yeter.

"Kardeşim sen yöneticisin sorumlulukların var bunları zaten göze almadın mı?" Evet, aldım. Ama bunlardan hangi biri gerçekten bana mesaj gelmesini sağlayacak ciddiyette mesajlar? Benim özel hayatım yok mu sürekli bu döngüyü mü yaşayacağım ben? Kairos'un çok haklı bulduğum bir sözü var: "müşteri temsilcisi miyiz biz burada" sunucu açıldığından beri ne OOC yaşantıma önem verebildim ne de rol yapabildim. Bu pireyi deve yapan, Rina&Vendetta kafası yaşayan, bencil olan, aradığını alamayıp ortamı bölme çabasında olan kitle SAMP ortamında olduğu sürece, ki bu böyle devam edecektir; bizler yokuz, Breeze yok.

Bizleri bu yolda bırakmayan, her zaman karşılıksız destekçimiz olan ve her koşulda bizi destekleyen oyuncularımıza ekip adına teşekkürlerimi sunuyorum, iyi ki sizin gibi insanlarla karşılaştık ki arada yüzümüzde tebessüm yaşadık. Zaten sizlerin hatrına bir süre daha dayandık ama üzgünüm ki buraya kadardı.

Ve size de teşekkürler ekip:

- Namaeus
- Cycles
- Schopenhauer
- Kairos
- Function X
- Jazz
- Haki
- saviorsoldier
- Vivala
- Dreamz
- Inked
- Distingue
- Ardo
- Eolo
- Buzzcut
- Darkness-
- ohcamper
- Viality(özel)
- kaptanderya(ÖZEL)
- Rascalov
- Hqax
- nosferatu
- lacosapalm(özel)
- roleplayer(özel)

Sevinen sevinsin, bir daha yapılanmamak üzere #sonkale bitti.

- S O N

yalindumantr

Bundan sonra bu yüzle umarım tekrar sunucu açmazsınız... Yine emekler boşa gitti yine umutlar boşa gitti.

No-Name

"Gereksiz heyecan." diyen arkadaşı tebrik ediyorum.  :helal: Beyler, bence siz eskidiniz artık ha... Sıranızı yeni nesile bırakın, baydı. Çünkü, ilk açıldığında 300-400 kişi olan sunucu, daha mesleklerin nerede olduğunu araştırmadan /rapor Çöpçülük nerede? gibi sorular yazan bir kitle ile siz başa çıkamazsınız. Bunu işi yapanlara bırakın.

Buzzcut

Xeiar