GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlantis Roleplay ~ atlantis-roleplay.com/forum ~ Sunucu Aktif

Başlatan Kripteks, 07 Temmuz 2018, 18:45:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kripteks

pag

Sunucuda herşey güzel görünüyor fakat Las Venturas haritası işi bozuyor, çoğu oyuncu Los Santos ve kasabalarda rol yapmaya alıştı, bu haritaya uyum sağlayabilirler mi bilemiyorum...

Kripteks

Alıntı yapılan: ReDDooM - 22 Temmuz 2018, 18:02:02

Sunucuda herşey güzel görünüyor fakat Las Venturas haritası işi bozuyor, çoğu oyuncu Los Santos ve kasabalarda rol yapmaya alıştı, bu haritaya uyum sağlayabilirler mi bilemiyorum...

Doğru söylüyorsunuz insanlar Los Santos'a ve kasabaya alışmış durumda ve bizde bunun farkındayız.Fakat bu algıyı kırmak istiyoruz. Los Santos da rol yapmaktan sıkılan kişiler için umut olmak istiyoruz.Açılışta harita konusunda oyuncular için güzel alanlar yaratacağız.

Bunlar dışında geçmişte Reality Gaming diye bir sunucu vardı ve Las Venturas da geçiyordu.Bu sunucu ortalama 120-150 arası oyuncu çekiyordu, bazen daha fazla.Yani anlatmak istediğim şey; o ortam oluşturulursa bir şekile insanlar uyum sağlayabiliyor.Yorumunuz için teşekkürler.

Henkai

Forum adresimiz tema değişikliği nedeniyle bir süreliğine bakıma alınmıştır, anlayışınız için teşekkür ederiz.Gelişmeleri yakından takip etmek isterseniz Discord adresimize uğrayıp bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tony

Forumumuz bakımdan çıkmıştır. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnun oluruz iyi forumlar!

https://www.atlantis-rpg.com/forum/index.php

Tunahan

Umuyorum ki emeğinizin karşılığını alırsınız. Sıfırdan uğraşılmış bir sunucu.

hinbo24

Henkai

Alıntı yapılan: hinbo24 - 29 Temmuz 2018, 14:59:06

Zekican İle Samet in serveri mi bu

Bahsettiğiniz kişiler kadromuzda bulunmamaktadır.

Kripteks

evol

Başaracağınıza eminim. Keşke Las Venturas yerine Los Santos'u seçmiş olsaydınız fakat değişiklikte lazım.

Jarveus

Alıntı yapılan: Tunahan - 29 Temmuz 2018, 11:55:53

Umuyorum ki emeğinizin karşılığını alırsınız. Sıfırdan uğraşılmış bir sunucu.

Tony

Ironclad in game olarak,
Lansor Map editör olarak,
Staple Developer olarak aramıza katılmışlardır.

Ve forumumuz tekrar aktif ufak tefek hataları bugları hala çözmekteyiz bug bildirimlerinizi forumdan yapabilirsiniz iyi forumlar. https://www.atlantis-rpg.com/forum
Son düzenlenme: 03 Ağustos 2018, 14:11:31 Tony

WildPaw

Roleplayer

Sunucu oldukça güzele benziyor, sunucunun tanıtım konusuna ve forum sitesine bir süre göz gezdirdim. Sunucuyu diğer sunuculardan farklı kılıcak sistemler, hoş ve sade forum teması, bütün oyuncuların dikkatini çekecek farklılıklar ve daha bir çok şeye rastlamış oldum. Sunucunuz dışarıdan oldukça güzel bir sunucuya benziyor, açıldığında da orada oynayıp bizzat kendim deneyeceğim.

Umarım açıldığı anda hak ettiği ilgiyi görür diyerek bitiriyorum, başarılar dilerim.

Bu arada ufak bir not düşmek istiyorum, ne olursa olsun sunucunun haritasını "Los Santos" olarak seçmemenizi tavsiye ederim. Sunucuyu diğer sunucularda ayıran en önemli ortak özelliklerinden birisi Las Venturas olması olucak, diğer sunucular gibi Idlewood'da tonlarca oyuncu birikmeyecek anlamına geliyor bu da.
Son düzenlenme: 03 Ağustos 2018, 15:27:51 Roleplayer

Tony

Alıntı yapılan: Roleplayer - 03 Ağustos 2018, 15:26:25

Sunucu oldukça güzele benziyor, sunucunun tanıtım konusuna ve forum sitesine bir süre göz gezdirdim. Sunucuyu diğer sunuculardan farklı kılıcak sistemler, hoş ve sade forum teması, bütün oyuncuların dikkatini çekecek farklılıklar ve daha bir çok şeye rastlamış oldum. Sunucunuz dışarıdan oldukça güzel bir sunucuya benziyor, açıldığında da orada oynayıp bizzat kendim deneyeceğim.

Umarım açıldığı anda hak ettiği ilgiyi görür diyerek bitiriyorum, başarılar dilerim.

Bu arada ufak bir not düşmek istiyorum, ne olursa olsun sunucunun haritasını "Los Santos" olarak seçmemenizi tavsiye ederim. Sunucuyu diğer sunucularda ayıran en önemli ortak özelliklerinden birisi Las Venturas olması olucak, diğer sunucular gibi Idlewood'da tonlarca oyuncu birikmeyecek anlamına geliyor bu da.

Yorumun için çok teşekkürle emeklerimizin boşa çıkmamasını bizde çok istiyoruz sabah akşam gerek az uyuyarak testler fixler vesaire yapıp açılış süresini kısaltmaya çalışıyoruz ekibimize tecrübeli arkadaşları almak için gece gündüz insanlarla konuşup bilgi alıyoruz insanlar bunları görüp "bu adamlar uğraşıyor ya" deyip en azından sunucuya bakmaya gelir veya forumdan sistemlere bir kere baksalar kalıcı olarak oynamaya başlarlar. Ayrıca Los Santos seçmeyeceğiz sabit olarak LV seçili olacak Los Santostan bıktık diyebilirim.

Alıntı yapılan: WildPaw - 03 Ağustos 2018, 03:06:02

Beklemedeyim, başarılar.

Ekip tüm hızla çalışıyor, yorumun için teşekkürler   :helal:
Son düzenlenme: 04 Ağustos 2018, 07:43:12 Tony