GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sega Role Play - [ Bir süre ARA... ]

Başlatan Kaptan, 17 Temmuz 2018, 23:09:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaptan

Jarveus

Neon

Hareketli bir tanıtım olmuş. Video çalışması bir uğraş olduğunun göstergesi. Umarım çabalarınızın karşılığını alırsınız.

Kaptan

Alıntı yapılan: Neon - 20 Temmuz 2018, 15:45:31

Hareketli bir tanıtım olmuş. Video çalışması bir uğraş olduğunun göstergesi. Umarım çabalarınızın karşılığını alırsınız.

Teşekkür ederiz, umarım..  :helal:

Kaptan

TESTER EKİBİNE ALIMLAR AÇILMIŞTIR!

Tester Başvurusu Yapmak İçin Tıklayın!!

[20.07.2018] - [28.07.2018]
Son düzenlenme: 20 Temmuz 2018, 17:29:07 Wonkaa

wonderx

Uğraş olduğu gözüküyor umarim başarılı bir sekilde yolunuza devam edersiniz. :)

Kaptan

Alıntı yapılan: wonderx - 20 Temmuz 2018, 21:50:51

Uğraş olduğu gözüküyor umarim başarılı bir sekilde yolunuza devam edersiniz. :)

Teşekkür ederiz.

Wonka

Bir hevesle acılıp, kısa ömürlü sunuculardan olmaması dileğiyle. Başarılar.

Yalnız şu nick konusunda iki laf etmezsem çatlarım. Ya arkadaş Wonka alınmış işte. Sırf yeni sunucu açacaksınız diye hemen yeni nick alıp, o nickin de var olduğunu göre göre sonuna bir "a" harfi daha iliştirip zorlamak niye?

Hayır bu "wonkaa" kullanıcı adını sunucu tanıtımından 2 ay, hadi diyelim 1 ay önce almış olsan yine birşey demeyeceğim.

Bu durum nasıl bir izlenim veriyor biliyor musun? Sürekli yeni proje açıp, projesi tutmayınca hemen yeni kullanıcı adı alıp yeni bir projeye başlayan biri izlenimi veriyor. Bence çok doğru bir izlenim ne dersin?

Yarın bu proje de tutmazsa, hemen yeni bir kullanıcı adı daha alıp onunla açarsın yeni projeni. Sen bu şekilde işin içinden sıyrılırken, olan sonuna "a" harfi eklediklerine olacak!

Neden sonuna "a" harfi eklediklerine olacak? (Belki idrak edemeyebilirsin, hemen açıklama hizmetinde bulunayım.) Çünkü, yarın-öbür gün o sonuna "a" eklediklerin yeni bir projeye yeltenirse, senin projenle ya da şöyle söyleyeyim direkt seninle karıştırılmasın diye.

Son düzenlenme: 24 Temmuz 2018, 05:02:53 Wonka

Kaptan

Alıntı yapılan: Wonka - 24 Temmuz 2018, 04:50:13

Bir hevesle acılıp, kısa ömürlü sunuculardan olmaması dileğiyle. Başarılar.

Yalnız şu nick konusunda iki laf etmezsem çatlarım. Ya arkadaş Wonka alınmış işte. Sırf yeni sunucu açacaksınız diye hemen yeni nick alıp, o nickin de var olduğunu göre göre sonuna bir "a" harfi daha iliştirip zorlamak niye?

Hayır bu "wonkaa" kullanıcı adını sunucu tanıtımından 2 ay, hadi diyelim 1 ay önce almış olsan yine birşey de meyeceğim.

Bu durum nasıl bir izlenim veriyor biliyor musun? Sürekli yeni proje açıp, projesi tutmayınca hemen yeni kullanıcı adı alıp yeni bir projeye başlayan biri izlenimi veriyor. Bence çok doğru bir izlenim ne dersin?

Yarın bu proje de tutmazsa, hemen yeni bir kullanıcı adı daha alıp onunla açarsın yeni projeni. Sen bu şekilde işin içinden sıyrılırken, olan sonuna "a" harfi eklediklerine olacak!

Oncelikle yorumun icin tesekkur ederim. Nick konusunda ise sunu aciklamak isterim, kullandigim eski hesapta Rumuz degisikligi hakki kalmadigindan dolayi bu yola basvurdum ayrica olan bir nicki neden aliyorsun demissin. Profilini olusturma tarihine ve ileti sayina bakilacak olursa eger, bu yazdigin yazinin arkasinda degilsin demektir.

Surekli aktif bir kullanici olsan amenna eyvallah kardesim derim ve Rumuz degistiririm ancak, birisi gelicek bu nicki kimse almasin bende oyle bos bos dursun fikri ile acilmis bir profil gibi gorunuyor. Bu sebepten oturu haksiz oldugunu dusunuyorum.

Wonka

Sence aktiflik, post kasma mıdır? Yeterli sayıda iletimin olmaması her yeni başlatılan projenin konusuna gidip "ooo kardeşim hayırlı olsun, başarılar" gibi post kasmaya yönelen diğerleri gibi olmamamdandır.     

Alıntı
Surekli aktif bir kullanici olsan amenna eyvallah kardesim derim ve Rumuz degistiririm ancak, birisi gelicek bu nicki kimse almasin bende oyle bos bos dursun fikri ile acilmis bir profil gibi gorunuyor. Bu sebepten oturu haksiz oldugunu dusunuyorum.

"bu nicki kimse almasin bende oyle bos bos dursun" ne demek yahu? Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?  Ya bak ben düz adamım. Bir yerde kullandığım kullanıcı adını diğer her yerde kullanırım. Sizler gibi sık sık kullanıcı adı değiştiremiyorum ben. İsim vermeyeceğim.. Ya hadi vereyim, biraz konunuza saygısızlık olacak başka sunucuların adının geçmesi ama.. Vendetta, BR-RP (kapandı ama), Rina, Vice.. Bu sunucularda kullanıcı adlarım hep Wonka. Rina ve henüz açılmadığı için Vice dışında hepsinde forum adına bağlı oyuncu karakterleri mevcut. Yani hiç öyle bu nicki kimse almasın öyle boş boş dursun değil. Umarım anlatabilmişimdir. 

Edit : Bu arada böyle iyiymiş ha.. Gireyim birinin konusuna bir eleştiri yazısı, hemen karşılık bulayım. Sonra tekrar cevap vereyim filan. Bol bol ileti kasarım değil mi? Burada ki çoğu kişi böyle yapıyor sanırım. Böylelikle kimse "vay sen ileti kasmamışssın boş boş bırakmışsın ben de sonuna "a" ekleyip  yeni kullanıcı aldım" demesin.
Son düzenlenme: 24 Temmuz 2018, 11:53:31 Wonka

Kaptan

Alıntı yapılan: Wonka - 24 Temmuz 2018, 11:49:23

Sence aktiflik, post kasma mıdır? Yeterli sayıda iletimin olmaması her yeni başlatılan projenin konusuna gidip "ooo kardeşim hayırlı olsun, başarılar" gibi post kasmaya yönelen diğerleri gibi olmamamdandır.     

Alıntı

"bu nicki kimse almasin bende oyle bos bos dursun" ne demek yahu? Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?  Ya bak ben düz adamım. Bir yerde kullandığım kullanıcı adını diğer her yerde kullanırım. Sizler gibi sık sık kullanıcı adı değiştiremiyorum ben. İsim vermeyeceğim.. Ya hadi vereyim, biraz konunuza saygısızlık olacak başka sunucuların adının geçmesi ama.. Vendetta, BR-RP (kapandı ama), Rina, Vice.. Bu sunucularda kullanıcı adlarım hep Wonka. Rina ve henüz açılmadığı için Vice dışında hepsinde forum adına bağlı oyuncu karakterleri mevcut. Yani hiç öyle bu nicki kimse almasın öyle boş boş dursun değil. Umarım anlatabilmişimdir. 

Edit : Bu arada böyle iyiymiş ha.. Gireyim birinin konusuna bir eleştiri yazısı, hemen karşılık bulayım. Sonra tekrar cevap vereyim filan. Bol bol ileti kasarım değil mi? Burada ki çoğu kişi böyle yapıyor sanırım. Böylelikle kimse "vay sen ileti kasmamışssın boş boş bırakmışsın ben de sonuna "a" ekleyip  yeni kullanıcı aldım" demesin.

İleti kasmak icin bu yollara basvuruyorsun demissin, demekki o kadar pasifsin ki sunucu tanitim konularinin ileti kazandirmadigini bilmiyorsun. Bu arada problem degil bu konu hakkinda yorum yapilmasini istemiyorum sıktı artik. Yorum yapacaksaniz burasi sunucumuzun tanitim konusu, sunucu hakkinda yorumlarinizi degerlendirin.

Wonka

Söylemek istediğimi anlamayıp ya da anlamak istemeyip aradan cımbızla cümle çekip yanıtlıyorsun. Ben sana post kasma amacımın olmadığını ama bunun bu forum hesabını pasif bıraktığım anlamına gelmediğini ve bu kullanıcı adını her yerde kullandığımı belirtiyorum sen bana "burada yazdıkların ileti sayını değiştirmediğini bilmiyorsun" gibi yaklaşımda bulunuyorsun.. Peki, anlaşamayacağız belli ki. Bu da benim son mesajım olsun.

Ozan

AlpAkabey

Videolar alakasız ve saçma olmuş , sistemler zaten her sunucuda olan sistemler farklı birşey göremedim , tutmayacağına eminim ama genede başarılar.
Sezonluk bir sunucu gibi duruyor :)

Akabey