GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

RedCounty Dillimore Sheriff Department

Başlatan kaptanderya, 26 Temmuz 2018, 19:26:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaptanderya

Birkaç hafta önce uzun süreli bir pasiflik dönemine girdiğimden dolayı eskisi kadar samp platforumuna vakit veremiyorum hayliyle yarım kalmış harita tasarımları bulunuyor. 2 adet Red County kasabalarında bulunan harita sizlere paylaşmayı düşünüyorum fakat haritalar Editör ile taslak olarak oluşturuldu herhangi bir texture veya ince detay şeklinde editlenlenme olmadı herhangi bir bug mevcut değildir isteyen arkadaşlar texture studio sunucusunda kendi isteğine göre editleyebilir.

İndirme linki: Yapım sırasında yardımcı olan arkadaşın izni ve fikir sahibi olarak aldığımız haritanın sahibinin gerekli bilgileri konu altından aktif olarak paylaştığımız zaman link olarak koyacağım.
Harita Editleyen arkadaşlar beni belirtmeleri zorunlu değildir, istediği şekilde belirtebilir.

İndirme linki: https://yadi.sk/i/rw6agbyK3ZeWZL
Son düzenlenme: 27 Temmuz 2018, 23:23:05 kaptanderya

Tyranus

Biraz Texture Uygulasaydın Çok Daha Güzel Olabilirdi Ellerinize Sağlık  :helal:

kaptanderya

Alıntı yapılan: .Xsong - 26 Temmuz 2018, 19:48:23

Biraz Texture Uygulasaydın Çok Daha Güzel Olabilirdi Ellerinize Sağlık  :helal:

Bu haritalar proje iptal sebebiyle yarım kalmış haritalar, bu sebebden devam etmek istemedim isteyen arkadaşlar indirip güzel şekilde editini yapabilir bu sebebden açık kodlarını paylaştım. Yorum için teşekkürler.

pag

Texture atılırsa güzel işler çıkabilir, paylaşım için teşekkürler.

Viality

Yine bir kaptanderya, yine güzel bir map. Texture ile daha da güzelleştirebileceğini düşünüyorum kaptanderya.

ace

Alıntı yapılan: ReDDooM - 26 Temmuz 2018, 20:22:38

Texture atılırsa güzel işler çıkabilir, paylaşım için teşekkürler.

Akro

Akro

Adolphe

«      miss out on fun  »

kaptanderya

Yorumlar için herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım, Harita indirme linki 2 saat sonra konuya ilave edeceğim. Birbirinden farklı çalışmalar çıkacağından eminim.

kaptanderya