GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Python Roleplay - Baştan Başlıyoruz!

Başlatan Thanatos, 28 Temmuz 2018, 19:23:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Thanatos

Önsöz,

Merhabalar, PawnoTURK ailesi öncelikle sunucumuzun projesine 24.04.18 tarihinde başlanmış olup, açılış tarihimiz 20.05.18 olarak belirlenmiştir. Kadromuz olarak sistemlerimiz ile sizleri etkilemek için buradayız.

Neden Biz ?

Sizlerin isteği doğrusunda sizleri etkileyen roller ve sistemler sayesinde bizi tercih etmeniz mümkündür. Örneğin sizleri rollere katmak istediğimizden dolayıda sunucumuzda Birlikler için geliştirilmiş "Birlik Levelil" sistemi bulunmakta, bu sistem ile "ROL" zevkinizi doruklara taşıyabileceksiniz.

Admin Power Hakkında!

Biz yönetim kadrosu olarak AdminPower yapacak bir kadar kişiliksiz olmadığımızı vurgulamak isteriz. Fakat aramıza yeni katılacak kişilerden AdminPower yapanları sınırsız süreyle sunucumuzdan yasaklamayı ve atarak bir daha bizle iletişime geçmesine engel oluyoruz.

Adminlerimiz,

Thanatos -  Server Owner

Apsolin  - Level 4 Admin

Dushko  - Level 3 Admin

Meslekler

-Mekanik
-Taşımacılık
-Taksi Şöförlüğü
-Balıkçı
-Tırcılık

Oluşumlar.

Fort Carson Sherif Department
Fort Carson Medical Department
Fort Carson News

Sunucu Bilgileri,
Sunucu IP: 185.207.37.30:7777
Website: YAPIM
Sürüm:0.3.dl

Biz sadece büyümeye çalışan bir sunucuyuz,kapatmayı düşünmüyoruz bu VDS az kaldı bitecek 20-25 günü var bitmeden veya bittikten 1-2 gün sonra baştan bir VDS alınacaktır.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 02 Ağustos 2018, 20:53:23 Thanatos

FaLQuEN

Leopar diye bir çocuk vardı, ne oldu ona ya?

Tunahan

FaLQuEN

Evet, adım gibi hatırlıyorum Leopar'dı isminiz.

FaLQuEN

Ayrıca, şablon kurallara uygun değil. Düzeltin. Ve tutmayacağını düşünüyorum.

Thanatos

Thanatos

Army'den olan M4 almış olabilir adı üstünde Army sen nesin kardeşim kesin az önce DM'den jail yiğen James :D
Bize diyorsun da biz o parayı AP ile yapmadık birliğimizde 7 kişi var hepimiz bir para topladık siz günde 2 AK 2 deagle alıyorsunuz?
Ben bu parayla anca Faggio alabilirim değil mi? ben size deagleleri 2k'ya satıyorum devlet bana 50 dolar veriyor :D

Thanatos

Alıntı yapılan: DJ ERCİK KRAL ERCİK - 28 Temmuz 2018, 19:45:26

Adam çatışmadan önce kendine zırh çekiyor miss birliğine Bulletler Elegyler çekiyor, ordu bize M4'le tarıyor olay yokken biz sıkıyoruz DM jail :D 0 Rol bilgisi olan ÇOCUKLAR sunucu kurmuş takılıyolar. 5-6 Online oluyor normalde, hepside Helper/Admin/FCPD Vs. yetkili...

Eee sen rol ustasısın diyelim Gazzy bana niye James ve diğer arkadaşlarıma hala rol öğretiyorum dedi :D
Buna bir açıklama getir lütfen James Bey :)

onuv

Leoparla konuştum ki, çok iyi hatırlıyorum.
Oğlum tutmuyor neden açmaya devam ediyorsun diye sorduğumda cevabı böyle olmuştu;
1 Yıllık VDS boşa mı gitsin? Yoksa bende açmam.
Dushko, kendini ne sanıyorsa zaten arkadaşlarınızı admin yapıyorsunuz ve helper ve adminden başka oyuncu göremedim zaten.

PhenoMapping

Tutmayacağına eminim diyebilirim kendiniz en üstün rp zevki veriyormuş gibi başka sunuculara sürekli olumsuz yorum atıyorsunuz :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Thanatos

James kendin dedin Discorddan hadi biraz girelim de lspd'yi çıldırtak dedin çıldırttın aferin ama sonu kötü bitti dakika başı jail yiğiyorsunuz yetersiz rol bilginiz var PD size birşey yapmadan sıkamazsınız bu DM girer sonra ne yapık diyorsunuz polis size sıkmadan sizde ona sıkmamalıydınız bu kadar.

onuv

Hahaha, Halil adminle konuştuğumda ee, hangi sunucuda oyniyacaksın diye sorduğumda böyle cevap verdi;
Python'a girmem ya, ((sunucu adını vermiyorum)) oraya başlarım, PD başvurum kabul oldu yarın akademi var zaten.

AlpAkabey

3. Baştan başlamanız felan sanırım , ugrasmayin bence sunucunun tutacagida yok , boşuna oyuncular kanıyor 😂😂

Akabey

Zeta

Oha baştan başlıyormuş,hemen girip para harcayıp saatlerimi bu sunucuya adamalıyım süper yaa yeniden başlangıç iyi olacak gibi geliyor  :helal: :pcyumruk:

Tunahan

Sunucuya girdim, başlangıç ekranı hoşuma gitmedi, kayıt sistemi aynı şekilde başka bir moddan alıntı.

Rol yapmaya çalıştım, işte insanlara rol yapan varmı diye PM falan attım bana "Bilmiom" gibi bir yanıt geldi.

Biraz etrafı gezdim, her yerde dağınık araçlar ve olmayacak yerlerde bırakılmış devlet araçları.

2 insan gördüm, rol yapacaktım ki /b üzerinden birisinin "Beni balıkçıya atsana" dediğini ve diğerininde PD SWAT aracına binip, beraber ilerlediğini gördüm. İşte o an sunucunuzdan çıktım.

Uzun lafın kısası, başarılar diliyorum fakat eksik çok noktanız bulunmakta. Adminleriniz oyuncular ile rol yapmaya çalışması, onlar ile ilgilenmesi gerekir.