GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
02 Şubat 2026, 20:44:12

VDS hakkında.

Başlatan xentrow, 02 Ağustos 2018, 16:27:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xentrow

SAS VDS ve SSD VDS arasındaki fark nedir? SAS VDS alırsam SA-MP sunucusu kurmam mümkün mü?

juqi

Kısaca anlatayım, SAS Virtual Dedicated Servers'de pek koruma olmuyor yani ssd'de bulunan Disk'in yarısını kullanabilirsin SAS Alırsan Saldırı işleriyle uğraşanan düşmanın varsa rahatlıkla düşürebilir.
Ddos korumalı sunucular için SSD öneriliyor. Bunun farkı ise gelen saldırıları Disk'e biriktirip putty aracılığ ile tcpdump -n komutu ile gelen saldırıları aldığının firmaya yolliyip fixletebilirsin fakat SAS sunucularında oyle bi hizmet yok tcpdum -n çektigin zaman gelen saldırıları göstermez kısaca; SAS Önerilmiyor

xentrow

SAS VDS'ye SA-MP sunucu kurabilir miyim?

juqi

Alıntı yapılan: darkwing - 02 Ağustos 2018, 17:51:14

SAS VDS'ye SA-MP sunucu kurabilir miyim?

Kurabilirsin Fakat En dandik scriptler ile Sunucuna Ddos Atabilirler

xentrow

Raibsu'dan SAS VDS almayı düşünüyordum. Turkeybilisim'den SSD VDS almam daha sağlıklı sanırım?

juqi

Alıntı yapılan: darkwing - 02 Ağustos 2018, 17:54:14

Raibsu'dan SAS VDS almayı düşünüyordum. Turkeybilisim'den SSD VDS almam daha sağlıklı sanırım?

5-6 Yıldır Bilişim İşiyle Uğraştım Gerek Sunucu Açtım ts3 - vds satışı için hep SSD Kullandım bu zamana kadarda hiç bir müşterimi muhtaç bırakmadım SSD TAVSİYEM

xentrow

Böyle bir firma buldum. Sizce almalı mıyım?

juqi

xentrow

Kara sunucum adında bir firma buldum. Almalı mıyım?

Secret

Onlarda ddos koruması bulunmuyor, 50-60 tl olanlarda bulunuyor bilgin olsun.

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Zeta

VDS açısından önerebileceğim Türkey Bilişim'dir.Onun haricindeki firmalar ddos korumalı hali ciddi bir darbeyle düşebiliyor,pinglenebiliyor.Bilinmedik 1 senelik 2 senelik firmalar yerine uzun ömürlük firmalara yönelip birazda parana kıyman gerekiyor(60-70 TL).Domain konusunda Yöncü ideal.

trabzon

Sunucu açacaksan parana kıyman gerekir, yoksa günlük saldırı alır oyuncu kaybı yaşarsın.