GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlantis Roleplay ~ atlantis-roleplay.com/forum ~ Sunucu Aktif

Başlatan Kripteks, 07 Temmuz 2018, 18:45:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ManoFire

Mod güzel, ekip güzel, ortam güzel, tek ofsayt harita gibi. Bakalım Las Venturas'a alışabilecek miyiz :) Başarılar, kolay gelsin.

Discord: .manofire
https://www.manofire.com

Tony

Alıntı yapılan: ManoFire - 04 Ağustos 2018, 08:23:33

Mod güzel, ekip güzel, ortam güzel, tek ofsayt harita gibi. Bakalım Las Venturas'a alışabilecek miyiz :) Başarılar, kolay gelsin.

Daha önce başarıldı ve hoşumuza gitmişti biz niye başaramayalım? Haritayı yine de bize göre düzenliyoruz eklememiz gereken yerler var onlarda eklenince bence çok beğenilecek. Los Santos artık çok yavan kalmaya başladı. Ayrıca yorumun için teşekkürler  :helal:

Henkai

Forum tasarımımız güncellenmiştir, ekibe SpooK ve WildPaw dahil edilmiştir.Sunucu hakkında detaylı bilgi almak isterseniz Discord adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Armen

Öncelikle yeni ekibime başarılar dilerim, bu sunucuda hiçbir yerde görmediğim bir çalışma azmi gördüm. Sizler için herşeyin en iyisini yapacağız. Bize güvenin, arkanıza yaslanıp bekleyin.

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Jizzy

Ekipte Armen varsa kaliteli bir sunucuduur eminim 2 3 ay önce banada teklif gelmişti fakat işten dolayı kabul etmemiştim ama sunucu tutacak eminim.

cudless

Tony

Alıntı yapılan: OmerReis - 05 Ağustos 2018, 00:51:34

Ekipte Armen varsa kaliteli bir sunucuduur eminim 2 3 ay önce banada teklif gelmişti fakat işten dolayı kabul etmemiştim ama sunucu tutacak eminim.

Armeni bizde çok severiz ciddi emek veriyor ve bütün ekip çok iyi anlaşıp gruplasip işlerini hallediyorlar hepsine teşekkür ederim ayrıca yorumun için de teşekkürler  :helal:

Alıntı yapılan: Pyro - 05 Ağustos 2018, 13:18:03

Başarılar dilerim.

Teşekkürler  :helal:

pawnwhite

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

Tony

Manofire artık bir atlantis yetkilisi, web master olarak ekibimize dahil edilmiştir başarılar dileriz  :helal:

yali

Efso bir sunucu ben bu sefer oynamayana samp oynamış demem

Kripteks

Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Jarveus

Alıntı yapılan: Armen - 07 Ağustos 2018, 10:03:10

by SpooK

Başkan Markov Gludric yine manşetlerde (it's me) LV Başkanlık Sarayı bizimdir bizim kalacak

NMVAU

Alıntı yapılan: Jarveus - 07 Ağustos 2018, 12:36:14

Alıntı yapılan: Armen - 07 Ağustos 2018, 10:03:10

by SpooK

Başkan Markov Gludric yine manşetlerde (it's me) LV Başkanlık Sarayı bizimdir bizim kalacak

Sen varsan bu iş tutar, emek kokuyor.  :helal:

DarkBlue