GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

••• INF™ - Inferno Freeroam Server •••

Başlatan Hwang, 06 Ağustos 2018, 20:29:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yesil

Tekrarî dipnot

Sunucu Discord adresi » infdiscord
Forum adresi » inforum
Sunucu IP adresi » server.infernotr.com:7777

Son düzenlenme: 08 Ağustos 2018, 14:13:49 Yesil

Akro

Akro

Ryder[Bloodz]

İyi iyi hayırlı olsun
Son düzenlenme: 27 Ağustos 2018, 08:47:27 Ryder[Bloodz]

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

[R]ussell_Savrinn

Hwang okadar iyi bir coder neden server açmıyor diye düşünüyordum.Baktım ki açıyormuş.

Orada olacağım ,başarılar!  :helal:

#rez

BullTerrier

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 07 Ağustos 2018, 16:34:42

Hwang okadar iyi bir coder neden server açmıyor diye düşünüyordum.Baktım ki açıyormuş.

Orada olacağım ,başarılar!  :helal:

#rez

Ne tesadüf :kahkaha:

Kraus

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Yesil

Polat!

bangbang

ExO

:anons: Başarılar dilerim.İnşallah o eski tadı yeniden verir.Umarım o alışılmış eski freeroam sistemleri yoktur çünkü oyuncu daha değişik sistemler görmek istiyor,sürekli bir araç alıp tüm şehri boş boş dolaşmaktan bıktı.Bunların dışında ANİMATÖR kadrosu artık sıradan etkinlikler yapmamalı yeni yeni fikirlere ihtiyaç var.Özellikle freeroam serverların vazgeçilmezi stunt map tasarımları çok iyi olmalıdır.En en en önemlisi çete sisteminde alışılmışın dışında birşey görmek istiyoruz.Çete sisteminde size önerim oyunculara ayrı bir dünya açın orada çatışsınlar ve o dünyada normal freeroam özellikleri kapatılması daha iyi olabilir çünkü bu özellikler kullanınca sürekli bir karmaşa olacak ve oyuncu zevk alamayacaktır.Sizlere güveniyorum umarım iyi bir mod ile piyasaya çıkarsınız.Oyunu silmiştim ama şuan bende meraklandım tekrar yükleyip en yakın zamanda uğrayacağım başarılar dilerim. :helal:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

LanceX

Alıntı yapılan: ExO - 07 Ağustos 2018, 22:33:07

Umarım o alışılmış eski freeroam sistemleri yoktur çünkü oyuncu daha değişik sistemler görmek istiyor,sürekli bir araç alıp tüm şehri boş boş dolaşmaktan bıktı.

Kitlenin bi kısmı dağda adam kesmekten, öbür kısmı araç alıp etrafta dolaşmaktan başka bir şey yapmıyor. O dediğin şeyi isteyenler %5'lik dilim falan herhalde?

starhan01

Çok güzel olacağını düşünüyorum tutacaktır

başarılar Geliyorum oyuncu olarak :)

Yesil

Alıntı yapılan: ExO - 07 Ağustos 2018, 22:33:07

:anons: Başarılar dilerim.İnşallah o eski tadı yeniden verir.Umarım o alışılmış eski freeroam sistemleri yoktur çünkü oyuncu daha değişik sistemler görmek istiyor,sürekli bir araç alıp tüm şehri boş boş dolaşmaktan bıktı.Bunların dışında ANİMATÖR kadrosu artık sıradan etkinlikler yapmamalı yeni yeni fikirlere ihtiyaç var.Özellikle freeroam serverların vazgeçilmezi stunt map tasarımları çok iyi olmalıdır.En en en önemlisi çete sisteminde alışılmışın dışında birşey görmek istiyoruz.Çete sisteminde size önerim oyunculara ayrı bir dünya açın orada çatışsınlar ve o dünyada normal freeroam özellikleri kapatılması daha iyi olabilir çünkü bu özellikler kullanınca sürekli bir karmaşa olacak ve oyuncu zevk alamayacaktır.Sizlere güveniyorum umarım iyi bir mod ile piyasaya çıkarsınız.Oyunu silmiştim ama şuan bende meraklandım tekrar yükleyip en yakın zamanda uğrayacağım başarılar dilerim. :helal:

Naçiz yorumun için müteşekkiriz, dediğin gibi marjinallikten hoşlanan bir sunucuyuz. Elimizden geldiğince alışılmışlıktan uzak durmaya çalıştık. En güzel sunumu yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Cuma günü buluşmada olunuz.