GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Master Roleplay [v1.1] - [YAKINDA!]

Başlatan Castroll, 03 Temmuz 2017, 02:57:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Castroll

Alıntı yapılan: Leture - 06 Temmuz 2017, 22:08:54

Alıntı yapılan: Castroll - 03 Temmuz 2017, 16:08:37

Alıntı yapılan: Leture - 03 Temmuz 2017, 09:17:24

Güncellemeler kısmında yazanların hepsi zaten modda var, insanları kandırmaya gerek yok.
Hepsi mi var? :D Burda asıl senin oyuncuları kandırıp çamur atmana gerek yok. Boş yapmadan hadi.

Ee, pm sistemi yapan adam coder mi oluyor? Hangilerini siz kodladınız?

Cidden sizin yerinize utanıyorum, Hera modunu DİREKT olarak alıp kullanıyorsunuz, bak bakayım güncellemelere neler eklenmiş.

Castroll

Yoruma yazılan güncellemeler ana konuya taşınmıştır.

Castroll

BeOSD

ProTaha

Başarılar Dilerim  :helal:

Sunucunun Açılış Tarihi Nedir ?? Enazından Bir Tahmin Verin Bende Çok Heyecanlandım şimdi  :D

Castroll

Alıntı yapılan: Addisonv1 - 24 Temmuz 2017, 18:12:48

Alıntı yapılan: .Ahmet. - 22 Temmuz 2017, 20:53:24

Değerli tüm yorumlarınız için teşekkür ederiz,sunucumuzun açılış tarihi tam olarak belirlenemiyor.Onun için kesin bir cevap veremeyeceğiz.Fakat açıldığında hemen haber vereceğiz. :helal:
Saygılarımla.
-Level 4 Admin Ahmet

Bunun gibi bir sürü 10-11 yaşlarında adminler var kadroda tavsiye etmiyorum, başarılar.

Desteğin için teşekkürler, fakat 10-11 yaşında dediğin adminlerin en küçüğü 15 yaşında. İyi forumlar  :helal:

LargeBoy

Eskiden bu sunucuda oynadım açılınca geleceğim.

WildMan

Tartışmayı uzatmayınız. Aksi halde gerekli işlemler yapılacaktır.

Yazılım & Elektronik
PawnoTürk (Kurucu, Geliştirici)

(BNB Soft)

Castroll

Açılış tarihi 11 Ağustos 2017 saat 00.00 olarak belirlenmiştir.

Blackman

OguzhanKul

Selamlar arkadaşlar kiminiz iyi yorum kiminiz kötü yorum atmışsınız.Hepinize sonsuz teşekkürler sunuyorum.Herkes yaptığımız şeyleri,yaptığımız rolü yani kısaca yaptığımız işi beğenmek zorunda değil.Ama bunu belirtirken saygı çerçevesi içinde belirtin kimse birbirini kırmasın oyun oynuyoruz şurada abartmaya gerek yok.Ama çok emek veriyoruz.Hemen böyle yok bu kötü yok bu oynanmaz burada bana bu oldu deyip geçmeyin.Gelin deneyin olmazsa, admin kadrosunu oyuncu kitlesini beğenmezsen zaten eyvallah oynamazsınız.Neyse uzatmaya gerek yok.Yeniden söylüyorum iyi yorum ve kötü yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler.Sunucumuz en kısa zamanda aktif olacaktır.Hepinizi sunucumuza bekliyoruz, bence bir kerede olsun deneyin.Her yerinde emeğimiz var.Uzatmayayım SAYGILAR,SEVGİLER...

-A7 admin Oğuzhan

Zeus

Sistemler her açılan rp sunucusunda olan sistemler ve kadroda aynı şekilde açılan sıradan sunucuların kadrosu gibi görünüyor. Bence yeni şeyler eklerseniz ve farklı senaryolar oluşturursanız belki tutarsınız onun dışında sunucuyu açmanız pek mantıklı olmaz. bu tarz yorumlar yapıyorum diye sunucuları sabote etme gibi mesajlar alıyorum derdim böyle birşey yapmak değil tamamen objektif bir şekilde yorum yapıyorum. İyi çalışmalar , kolay gelsin.

Castroll

Sunucumuz Açılmıştır!

185.122.202.54
Son düzenlenme: 23 Ağustos 2017, 10:15:03 Castroll

Castroll

Sağ üstteki saat sistemi yenilendi. İyi oyunlar dileriz.

Jetta

Merhabalar , bazı ddos saldırılarından dolayı serverimiz sürekli kapanıp açıldı vs, talihsiz olaylar oldu ve bunlardan dolayı çok özür dileriz. Serverimizi bir kaç kez bakıma çektik ve ddos yediğimizden bir kaç user kaybımız yaşandı. Bunlar için çok çok özür diliyoruz ve yeni İP'ye geçtiğimizi belirtmek isterim. Şunu belirtmek isterimki 3-5 Lamerin ddos saldırıları için emeklerinizi ve emeklerimizi silmeyeceğiz , sunucumuzu ayakta tutmaya çalışacağız. Yeni İP'ye geçtiğimizde kesinlikle karakter kaybı vs, olmadı. Hatalarımızı telafi etmek adına sunucuda sizlerin hakkınızı yememeye bakacağız , sizlere mutlu ve daha iyi rol ortamı oluşturmak adına serverimize davet ediyoruz :)

Yeni İP: 185.122.202.54:7777
Ts İP: 185.122.202.54