GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

ScavengeR Textdraw İlk Resimli Textdraw'ım

Başlatan BullTerrier, 09 Ağustos 2018, 20:56:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veoper

Alıntı yapılan: Excision - 09 Ağustos 2018, 22:38:25

Alıntı yapılan: Slayget0r - 09 Ağustos 2018, 22:36:27

İçerik SA-MP'in "Mod Galerisi" başlıklı bölümde paylaşıma/kullanıma açıldığı sürece konuyu ziyaret eden her ziyaretçi/kullanıcı içerik hakkında öznel yorumlarını belirtmekte özgürdür, ilaveten  buranın bir "Forum" sitesi olduğunuda unutmayın.Gelen yapıcı/yıkıcı yorumlardan rahatsız olmaktaysanız konuyu paylaşıma açar açmaz kilitlemeyi deneyerek bunu önüne geçebilirsiniz.
Maalesef o dediğini kurallar gereği yapamazlar.
Bir mod paylaşıp ardından hemen konuyu kilitlememelisiniz. Eleştiriye açık olmalısınız.

Kurallar hakkındaki bilgisizliğimi alıntı yaparak hızlı bir şekilde telafi ettiğiniz için teşekkürler.

Genel itibari ile son cümlemi etkisiz olarak kabul ettiğinizde vermek istediğim mesajı anlamış olabileceğinizi düşünüyorum.

HadesGSF

be Happy

ace

Alıntı yapılan: !Adrogos - 09 Ağustos 2018, 20:58:36

İlk yapışına göre güzel , ellerine sağlık  :helal: başarılarının devamını dilerim

Sondaki yazıyı yeni görüyorum hakkın varmış gibi yorum yapmayanı hakkımı helal etmem diyorsun ? ne hakkın var ? Sanki kodlarını bize verdin kullandık sonrada seni ekipten atmış gibi. :oku: :allaalla: :anons:
Son düzenlenme: 10 Ağustos 2018, 10:08:14 Rexha

yali

Ufuk07

İlk yapışına göre güzel olmuş. Texdraw yapma programının linki varsa özelden atabilirmisiniz bulamadım bir türlü.  :D

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: Slayget0r - 09 Ağustos 2018, 22:36:27

İçerik SA-MP'in "Mod Galerisi" başlıklı bölümde paylaşıma/kullanıma açıldığı sürece konuyu ziyaret eden her ziyaretçi/kullanıcı içerik hakkında öznel yorumlarını belirtmekte özgürdür, ilaveten  buranın bir "Forum" sitesi olduğunuda unutmayın.Gelen yapıcı/yıkıcı yorumlardan rahatsız olmaktaysanız konuyu paylaşıma açar açmaz kilitlemeyi deneyerek bunu önüne geçebilirsiniz.

Çok haklısın , benimde demek istediğim şey bu.